S
Samsung
Guest
i7 işlemcilerdeyse benim makinalarada yapalım ne yaptıysanben %20 göremedim hiç nerdeyse
![]()
5 tane videonti aç hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
i7 işlemcilerdeyse benim makinalarada yapalım ne yaptıysanben %20 göremedim hiç nerdeyse
![]()
Merhaba. Audio codec ile ilgili bir hata gözüküyor. Bütün videolarınızda aynı hata çıkıyor mu yoksa sadece belli bir videoda mı?
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Merhaba. Audio codec ile ilgili bir hata gözüküyor. Bütün videolarınızda aynı hata çıkıyor mu yoksa sadece belli bir videoda mı?
Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Antivirüs kullanıyorsanız erişimi engelliyor olabilir son kayıtlara hocam.
5 tane videonti aç hocam![]()
onu denedim,yemedi...4-5 tane açtım daha önce,% 17yi gördüm en son![]()
Hocam sesle ilgili güncellemeler bu hafta gelir mi birde video birleştirme bölme vb işlemlerde gelirse çok iyi olur..
bu kadar gelişmiş geniş bişey olduğuna göre buda vardır heralde yoksa şaşırırım@Slowhand
hocam çerçeveli videoya çerçeve eklenebiliyormu yani orjinal videodaki çerçevenin üstüne başka bi çerçeve koyabiliyomuyuz
bu kadar gelişmiş geniş bişey olduğuna göre buda vardır heralde yoksa şaşırırım
bende bugün deniycem bakalım eğer yoksa önemli eksiklik ama güncellenir ya bide her türlü bottan iyidir böyle programlaryapmaya çalıştım ama yapamadım
bende bugün deniycem bakalım eğer yoksa önemli eksiklik ama güncellenir ya bide her türlü bottan iyidir böyle programlar
camtasiada varmış dediğin özellik galiba ordan bak varsabu program gerçekten çok iymiş ama dediğim özellik yok galiba varsada ben bulamadım inş en kısada sürede güncelleme gelir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.