★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam bugün aldım ancak ne yaptımsa hep takılıyor %9'da skypedede ulaşamadım size yardımcı olurmusunuz?

Merhaba. Audio codec ile ilgili bir hata gözüküyor. Bütün videolarınızda aynı hata çıkıyor mu yoksa sadece belli bir videoda mı?

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Merhaba. Audio codec ile ilgili bir hata gözüküyor. Bütün videolarınızda aynı hata çıkıyor mu yoksa sadece belli bir videoda mı?

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Bir kategorimdeki tüm videolarda bu sorun var.
Bide şu hata var hocam programı açarken sıkıntı yok kapatırken şu hata veriyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Bir kategorimdeki tüm videolarda bu sorun var.
Bide şu hata var hocam programı açarken sıkıntı yok kapatırken şu hata veriyor.

Antivirüs kullanıyorsanız erişimi engelliyor olabilir son kayıtlara hocam.

onu denedim,yemedi...4-5 tane açtım daha önce,% 17yi gördüm en son :D

bendede aynı %30 u gormek nasıp olmadı daha [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam buna bi çağre bulamadınızmı acaba ? birde hocam atıyorum 10 videoyu ekleyıp tek video cıkartma gibi bir özellik ekleyemezmisiniz ?

Sanırım [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] sağlık problemleri nedeni ile forum'da değil.Acil şifalar hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocam çerçeveli videoya çerçeve eklenebiliyormu yani orjinal videodaki çerçevenin üstüne başka bi çerçeve koyabiliyomuyuz

bende bugün deniycem bakalım eğer yoksa önemli eksiklik ama güncellenir ya bide her türlü bottan iyidir böyle programlar

bu program gerçekten çok iymiş ama dediğim özellik yok galiba varsada ben bulamadım inş en kısada sürede güncelleme gelir

hocam lisans bilgilerim gelmedi size pm attım.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam videontiye Videoları birleştirme ayarı eklenmesini çok istiyoruz . Böyle bir ayar eklemeyi düşünüyor musunuz acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri