★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

videoda görüntü ile ses arasında senkron kayması yaşanıyor 2-3 gündür.. ayrıca şimdi de 20 saniye renderdan sonra % 100 oluyor elimiz kolumuz bağlandı [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] bir el atıver hocam lütfen

2 gündür işlenme sorunu tekrardan baş gösterdi :(

edit : benim anlamadığım bu program normal bilgisayar lisansına bağlı çalışmıyor mu güncelleme almadığı halde neden bir gün düzgün çalışan fonksiyonda ertesi gün sorun çıkıyor ki :(

Bu programa ben alışamadım ya stabil değil :S Toplu renderda saçma şeyler oluyor..

videoda görüntü ile ses arasında senkron kayması yaşanıyor 2-3 gündür.. ayrıca şimdi de 20 saniye renderdan sonra % 100 oluyor elimiz kolumuz bağlandı [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] bir el atıver hocam lütfen
Müsait olduğunuzda teamviewer ile bir bakayım.
2 gündür işlenme sorunu tekrardan baş gösterdi :(

edit : benim anlamadığım bu program normal bilgisayar lisansına bağlı çalışmıyor mu güncelleme almadığı halde neden bir gün düzgün çalışan fonksiyonda ertesi gün sorun çıkıyor ki :(
Youtube kendi kontrollerinde birşeyler değiştiriyor olabilir.

hocam mail adresi giriyorum herhangi birşey olmuyor bu programı nasıl temin edebiliyoruz?
Girdiğiniz mail adresi daha önce demo alımı için kullanılmışsa ya da geçici mail servislerinden bir mail kullanıyorsanız kabul edilmeyecektir. Mail adresinizi gönderdin bir kontrol edeyim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam bir skype bakabilir misin ?

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

Beyler bu proyla engel geçmek için hangi ayarları kullanıyorsunuz tam olarak en iyi ayarlar nedir ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programı denemek için demo lisansı istiyorum ama mail gelmiyor sıfırdan mail açıp yandex gmail hotmail mynet denedim ama gelmiyor.

Engel geçemiyorum ne anladım ben bu işten :) filtre 2 - videonti özel çerçeve 4 - hızlandırma -yakınlaştırma şekline ayar yaptım yine geçmedi ? Özel ayarları olan arkadaşlar buradan veya pm ile paylaşam yaparsa sevinirim..

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1.5.3 versiyonunu kullanıyorum toplu render alıyorum.. 3. videoda takılmış kalmış hiç stabil kullanmıyorum programı neden böyle oluyor.. 9 saattir 3. videodada %29 da öylece duruyor :mad:

Edit: Sorun videoyla ilgliymiş [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam incelemeye alacak umarım güzel stabil bir güncellemede gelir..

Son düzenleme:
edit:çözüldü.

Son düzenleme:
bazı videolar ytye yüklendikten sonra neden acaba % 95te kalıyor bunu anlamadım ya

---------- Spam Engelliyici 09:27 ---------- Önceki Mesaj 09:26 ----------

sesi % 85 tonu da % 50 yapıyorum hocm

hocam %85 nedir :D tabı ses daha once cıkar :D

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam daha önce belirttiğim 20 sn den sonra ki % 100 olma problemi benimle alakalı bir problemmiş kusura bakma. disk dolu olduğu için yazmayı tamamlamıyormuş. Ancak render yaptığım videolarda hızlandırma kullandığımda ses ile görüntü arasında senkron kayıyor. Hızlandırma kullanmadığım renderlarda filtre seçiyorum yakınlaştırma yapıyorum çerçeve ekliyorum gayet normal çıkıyor senkron kayması yok.

arkadaşlar sizdeki versiyon kaç bendeki 1.5.1
@ByEdGe hocam siz nerden yüklediniz 1.5.3 ü
update falan da çıklmıyor bende

Arkadaşlar bot şuan stabil çalışıyor mu? Toplu renderde, veya verdiğimiz render ayarlarını eksiksiz yerine getirme konusunda herhangi bir aksama yaşıyor musunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri