★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Arkadaslar program ne durumda acaba stabil calisiyor mu ünlem - eslesen gecsem yeter bana

sa hocm yazılımda sıkıntı var galiba render yapmadan direkt % 100 oluyor
render yaptığı videolar da açılmıyor 1.5.3 sürümünü kullanıyorum.

Hocam 2 arkadaşım programı aldı ancak lisans bilgileri gelmedi.Bakabilir misiniz

[/QUOTE] Paypal mail adreslerini pm gönderirseniz dönüş yapayım kendilerine.[/QUOTE]

Pm gönderdim hocam

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam bir bakacak mısın program öylece kalıyor :S render ederken belli bir yüzdede takılıyor..

videoların % 95 işleniyorda kalması videonti ile mi yoksa yt ile mi alakalı arkadaşlar?

---------- Spam Engelliyici 15:47 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

cok sayıda video ekleyince eksik alıyor

sanırm fazla video eklenince program render yapmıyor.bende 12 videoyu geçince render yapmıyor tabi 3 ayrı sekmede 4 er video atıyorum

hocm program düzelmiş zannetm ama halen sıkıntılı render yapmıyor herkeste mi bu durum mevcut ne zaman düzelecek bu durum acaba

skypden vds bilgilerimi attım bakar msn bi

uzun zamandir programi kullaniyorum ilk defa sorunla karsilastim vds de erisim engeli verip çalismiyor dun yeni aldigim lisans ozel msjda bakarsiniz sevinirim

aynı sorun bendede var vds de erisim engeli verip çalismiyor [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocm program düzelmiş zannetm ama halen sıkıntılı render yapmıyor herkeste mi bu durum mevcut ne zaman düzelecek bu durum acaba

skypden vds bilgilerimi attım bakar msn bi
Müsaitseniz birazdan bağlanabilirim.

uzun zamandir programi kullaniyorum ilk defa sorunla karsilastim vds de erisim engeli verip çalismiyor dun yeni aldigim lisans ozel msjda bakarsiniz sevinirim
PM gönderdim.

aynı sorun bendede var vds de erisim engeli verip çalismiyor [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
PM gönderdim.

dün bin dosyasında garip bir hata verdi programda render işlemini başlatamadım. silip tekrar yükledim yine olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri