Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Müsait olduğunuzda bağlanıp kontrol edeyim.Render başlatır başlatmaz tamamlandı diyor. Render yapmıyor son sürüm ile.
PM gönderdim.hocam ödeme yaptım ama kodum gelmedi geçen ayda böyle olmuştu sanırım yine pm yoluyla atıcaksınız teşekkürler şimdiden
Teşekkürler. Önizleme yaparak dinleyebilirsiniz.Hocam ses efektleri gelmesi güzel olmuş ama hangisi nasıl bir efekt veriyor dinleme şansımız yokmu tek tek denemek gerekiyor diğer türlü [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
önizlemede ses gelmiyor, render alıp yüklüyorum o şekilde dinleyebiliyorum sesi.Teşekkürler. Önizleme yaparak dinleyebilirsiniz.
önizlemede ses gelmiyor, render alıp yüklüyorum o şekilde dinleyebiliyorum sesi.
evet olabilir.Önizleme çözünürlüğünün yanındaki "Sessiz" seçeneği işaretli olabilir mi?
evet olabilir.öyleymiş. ben 2-3 gündür kullandığım için haberim yoktu, teşekkürler.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Hocam şimdi de videoyu attıgım zaman 0 saniye olarak görülüyor panelde. Tekrar mı kurulum yapmam lazım , 1.6.6 var şuan.
www.videonti.com/setup/Videonti.exe ile temiz bir kurulum sonrası güncelleme yaparsanız sorun kalmaması lazım. İsterseniz teamviewer ile bir bakabilirim.
videonti alıcam geri dönüş yaparsanız sevinirim
yeni efektlerle sesteki dünya engelini düzgün bir biçimde geçebilen varsa kullandığı efekt ve diğer düzenlemeleri ücreti karşılığında paylaşırsa alabilirim.
Evet ton değişikliği yapıldığı zaman sesin ayrıca render edilmesi gerekiyor. Ses kayması ilgili inceleme yapayım.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
bazı efektler ile bir kaç düzenleme yaparak dünya engelini geçebiliyorum ses için söylüyorum bunu.
fakat videoyu render aldıktan sonra ses işlemi için de bi %0'dan %100'e kadar işlem yapıyor.
sanırım öncelikle görüntüyü render alıyor daha sonra sesi render alıp ikisini birleştiriyor.
bu esnada seste kayma olduğunu farkettim. 1,09x bir speed yapıyorum ve kullandığım efekt + tonlama değişikliği var. bu esnada ses başlangıçta normal seviyede gidiyor. yani görüntüyle senkronize gidiyor. 2-3. dk'lardan sonra seste kayma başlıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.