★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Versiyon: 1.6.2
Tarih: 23 Eylül 2015
Yapılanlar:
- Ton değişikliği kullanıldığında videoların seslerinin birbirine karışması sorunu giderildi.
- Orjinali hatalı olan videoların işlenmesi engellendi.
- Altyazı desteği eklendi.
- 16 tane ses efekti eklendi.

Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım. Ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi dilerim arkadaşlar.

Bu versiyonda daha çok hatalar ve arka plandaki lisans sistemi ile ilgili değişikler oldu.

Ton Ayarlaması: Aynı anda birden fazla Videonti kullanırken "Ton Ayarlaması" yapıldığında sorunlar çıkıyordu. Bunlar giderildi.
Altyazı Desteği: Seçenek eklendi. Videonuzun olduğu klasörde aynı isimli .srt dosyası var ise bunu otomatik olarak alır ve videoya gömer. Eğer srt dosyası yoksa ve Videonuz mkv uzantılı ise mkv'nin içerisindeki ilk altyazıyı almaya çalışır. Bu kısım ile ilgili, altyazı dilini seçme ve altyazı dosyalarının istenilen dillerde otomatik olarak indirilip, videoyu farklı dillerde çoğaltmak gibi bazı fikirlerim var. Bir sonraki güncellemeye yetişir sanırım.
Ses Efetkleri: Ses eşleşenini geçmek için 16 adet ses efekti ekledim. Bir sonraki versiyonda ses efekt parametrelerini kullanıcının değişebileceği bir halde çıkartmayı planlıyorum. Bu sayede kendi efektinizi kendiniz oluşturabileceksiniz. Ayrınca elinizde hazır bulunan bir sesi arka plana ekleyebileceksiniz.
Hatalı Videolar: Son zamanlarda torrent gibi yerlerden indirilen bazı videoların orjinal encode işlemleri sorunlu yapıldığı için program bu tip dosyalarda maalesef hata veriyor ve takılıp kalabiliyor. Bu tip dosyalar için hata kontrolünü biraz daha geliştirdim. Hata ile karşılaştığında işlemi kesip çıktısını da siliyor ve render sonunda "Ayrıntılar" kısmında bu dosyalar hakkında bilgi veriyor.

Şimdilik bu kadar. Görüşmek dileğiyle.

İyi çalışmalar.

Hocam lisans kontrolunde hata oluştu diyor başlatmıyor ?. Demo sunu denemek için indirdim. Maile gelen lisans kodunu telefon noyu boşlukları doldurdum ama ?

Hocam lisans kontrolunde hata oluştu diyor başlatmıyor ?. Demo sunu denemek için indirdim. Maile gelen lisans kodunu telefon noyu boşlukları doldurdum ama ?

Daha önce demo kullanılan bir makine ise çalışmayacaktır hocam. İsterseniz teamviewer ile bir kontrol edebilirim.

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

Deneme sürümü indirdim çalışmıyor ö.m göndermiştim

Aynı makinede daha önce demo kullanıldı mı hocam?

Daha önce demo kullanılan bir makine ise çalışmayacaktır hocam. İsterseniz teamviewer ile bir kontrol edebilirim.

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

Aynı makinede daha önce demo kullanıldı mı hocam?

Hayır sadece kanal takip proğramınızı kullanıyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1.5.1 sürümünde videoları %111 veya 114 e kadar renderlayıp %100e geri dönüyordu bu normalmi hocam ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam çerçeve genişliği ayarları bozulmuş 1.5.1 deki genişlik nerde şimdiki nerde bir el atarmısın

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1.5.1 sürümünde videoları %111 veya 114 e kadar renderlayıp %100e geri dönüyordu bu normalmi hocam ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam çerçeve genişliği ayarları bozulmuş 1.5.1 deki genişlik nerde şimdiki nerde bir el atarmısın

1.6.2 yi indirdik işimiz yarım kaldı hocam yetiş

render yapmıyor hocm ne yapcm detaylı incelemem gerekiyor falan dedin de bu çok zamanınızı alır mı torrent inidirelen videolarda bu sorun var dedinz ama yt den indirince de aynı sorun var

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam pm attım ama görmediniz sanırsam,render başlatıyorum 20 30 video 4-5 saniyede renderi bitti gösteriyor fakat kaydetmiyor hızlıca %100 oluyor çözümü nedir bunun

render yapmıyor hocm ne yapcm detaylı incelemem gerekiyor falan dedin de bu çok zamanınızı alır mı torrent inidirelen videolarda bu sorun var dedinz ama yt den indirince de aynı sorun var

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam pm attım ama görmediniz sanırsam,render başlatıyorum 20 30 video 4-5 saniyede renderi bitti gösteriyor fakat kaydetmiyor hızlıca %100 oluyor çözümü nedir bunun

hocam bekliyorum hala

Şu an test işlemleri devam ediyor. www.videonti.com/test/Videonti.exe dosyasını indirip Videonti klasörünüze atarak deneyebilirsiniz.

Versiyon: 1.6.3
Tarih: 24 Eylül 2015
Yapılanlar:
- Hatalar ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

Hocam render hızı yavaşladı mı güncelleme ile acaba?
Hız ile ilgili bir değişiklik yapılmadı.

Hocam 1.5.1 exe alabilirmiyim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
www.videonti.com/setup/Videonti.exe ile yeni kurulum yapabilirsiniz.

Versiyon: 1.6.3
Tarih: 24 Eylül 2015
Yapılanlar:
- Hatalar ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

Hız ile ilgili bir değişiklik yapılmadı.

www.videonti.com/setup/Videonti.exe ile yeni kurulum yapabilirsiniz.

Hocam bu sürüme güncelleme yaptım bende sorunsuz çalışıyordu şimdi renderi başlatınca hepsi %100 oluyor kalıyor bir eski sürümünün link adresini verebilir misiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri