★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Ufak bir mide kanaması geçirdiğim için dönüşler gecikebilir arkadaşlar. Fırsat buldukça cevaplamaya çalışırım. Kendinize iyi bakın.

Mobilden yazılmıştır.

Ufak bir mide kanaması geçirdiğim için dönüşler gecikebilir arkadaşlar. Fırsat buldukça cevaplamaya çalışırım. Kendinize iyi bakın.

Mobilden yazılmıştır.

geçmiş olsun hocam, skype adresinizi göndere bilirmisiniz.

Mobilden yazılmıştır.

Geçmiş olsun hocam ben yeni gördüm iyisindir umarım

geçmiş olsun hocam, acil şifalar dilerim.

geçmiş olsun hocam

geçmiş olsun hocam, skype adresinizi göndere bilirmisiniz.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] geçmiş olsun üstat ödeme ile ilgili pm attım size,kontrol ederseniz sevinirim

Geçmiş olsun hocam ben yeni gördüm iyisindir umarım
Çok teşekkürler arkadaşlar. Önemli bir şey kalmadı çok şükür. Şimdi tam gaz devam :)

satış devam ediyormu

Evet devam ediyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam işte beklenen cevap.. Araçlar kısmında bomba gelişmeler bekliyorum senden :)

Geçmiş olsun.

Site üzerinden PayPal ile ödeme yapamıyoruz. Bir problem mi var?

en iyi geçiş stilleri nedir arkadaşlar bu programın? Paylaşacak varsa çok memnun kalırım ne denediysem geçemedim. Çok kötü yaptığımda videoları ancak geçebiliyorum o videolar da izlenecek düzeyde değil.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam Videonti 1.7.1 (Son Güncelleme) Bunu nereden indirebiliriz ? İndir diyorum otomatik yüklemiyor. Nereye indirdiğini göremiyorum. Link var mı ?

Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam Videonti 1.7.1 (Son Güncelleme) Bunu nereden indirebiliriz ? İndir diyorum otomatik yüklemiyor. Nereye indirdiğini göremiyorum. Link var mı ?

Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Programı yönetici olarak çalıştırdığınızda çözülmesi lazım. Bazı windowslarda kullanıcı yetkilerinden ötürü böyle olabiliyor.

film sitem için kullanmayı düşünüyorum render sonrası filmlerde kalite düşüşü yaşar mıyım? sadece altyazı gomeceğim render hızı nasıl olur acaba?

hayırlı işler

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programa 4:3 olan videoları 16:9 yapmak için özellik ekleyebilirmisiniz acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri