★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

ilk sürümler ne güzeldi,nasıl hızlıydı...yeni sürümler çıktıkca yavaşladı ve çıkan dosyalar özellikle son sürümde o kadar büyük oluyor ki film işini bıraktım sırf bu yüzden :) dün gece makinaya bikaç film attım videonti ile render almaya başladım,1 film 4-5 saatde render alıyor.i7 işlemci,ssd ve 32 gb ram e ragmen...daha öncede çok lafı geçti bunun,hem yavaşlaması hem çıkan dosyanın boyutu hakkında bişeyler düşünüyormusun hocam?

Videoyu çercevenin üzerinde istediğimiz yere koyabilme özelliği getirebilirmisin hocam? Yada videonun istediğimiz kısmını render alalım.Umarım anlatabilmişimdir.

Arkadaşlar Ses İçeriği Engelini Geçmek İçin Ne Kullanıyorsunuz acaba :)

ilk sürümler ne güzeldi,nasıl hızlıydı...yeni sürümler çıktıkca yavaşladı ve çıkan dosyalar özellikle son sürümde o kadar büyük oluyor ki film işini bıraktım sırf bu yüzden :) dün gece makinaya bikaç film attım videonti ile render almaya başladım,1 film 4-5 saatde render alıyor.i7 işlemci,ssd ve 32 gb ram e ragmen...daha öncede çok lafı geçti bunun,hem yavaşlaması hem çıkan dosyanın boyutu hakkında bişeyler düşünüyormusun hocam?
Gerçekten Baya Yavaşladı Videonti önceden 20 tane açıyorduk şimdi 3 tane max :(

10 tane film atmıştım hocam dün gece degil bi önceki gece,bugün ögle saatlerinde bitmiş :) ilk sürümleri vdsde kullanıyordum,bundan çok daha çabuk yapıyordu.şimdi serverlarda dahi aynı performansı alamıyorum.

performans iyileştirilmesi gerçekten yapılması gerekiyor

10 tane film atmıştım hocam dün gece degil bi önceki gece,bugün ögle saatlerinde bitmiş :) ilk sürümleri vdsde kullanıyordum,bundan çok daha çabuk yapıyordu.şimdi serverlarda dahi aynı performansı alamıyorum.
aynen hocam valla ya sıkıntı hemde çk sıkıntı artık kullanmıyorum videonti falan zaten baya sorunlu iş bir işimi görmüyor.

Videoyu çercevenin üzerinde istediğimiz yere koyabilme özelliği getirebilirmisin hocam? Yada videonun istediğimiz kısmını render alalım.Umarım anlatabilmişimdir.
Mouse ile kullanım için yeni bir bölüm hazırlıyorum hocam ama henüz bitmedi. Onun haricinde "Arka Plan İçi Video Koordinatları" kısmından elle giriş yapabilirsiniz.

performans iyileştirilmesi gerçekten yapılması gerekiyor

aynen hocam valla ya sıkıntı hemde çk sıkıntı artık kullanmıyorum videonti falan zaten baya sorunlu iş bir işimi görmüyor.

Evet arkadaşlar, Videonti'yi öne çıkaran özelliklerden biri hızlı olması. Şu an hız ile ilgili farklı sonuçlar alınıyor. Bu da rahatsız edici bir durum ama elimde olmayan bazı parametreler de var. İşlemler ffmpeg ile yapıldığı için ve o da kendi kafasına göre bir optimizasyon yaptığı için sonuçlar farklı olabiliyor. Ayrıca engel geçebilmesi için benim arka planda eklediğim bazı işlemler de var.

Tabi bunlar bahane değil. Bu sorunlar ve yeni özellikler ile ilgili detaylı bir çalışma hazırladım. Şu an çoklu platform desteği ve daha hızlı, fonksiyonel bir kullanım şekli ile sıfırdan yazıyorum. Çoklu platform desteği ile programı Windows, Linux ve Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceksiniz. Kısmetse çok yakında karşınızda olacak.

Saygılar.

Mouse ile kullanım için yeni bir bölüm hazırlıyorum hocam ama henüz bitmedi. Onun haricinde "Arka Plan İçi Video Koordinatları" kısmından elle giriş yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar, Videonti'yi öne çıkaran özelliklerden biri hızlı olması. Şu an hız ile ilgili farklı sonuçlar alınıyor. Bu da rahatsız edici bir durum ama elimde olmayan bazı parametreler de var. İşlemler ffmpeg ile yapıldığı için ve o da kendi kafasına göre bir optimizasyon yaptığı için sonuçlar farklı olabiliyor. Ayrıca engel geçebilmesi için benim arka planda eklediğim bazı işlemler de var.

Tabi bunlar bahane değil. Bu sorunlar ve yeni özellikler ile ilgili detaylı bir çalışma hazırladım. Şu an çoklu platform desteği ve daha hızlı, fonksiyonel bir kullanım şekli ile sıfırdan yazıyorum. Çoklu platform desteği ile programı Windows, Linux ve Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceksiniz. Kısmetse çok yakında karşınızda olacak.

Saygılar.

Elinize sağlık sabırsızlıkla bekliyor olacağız :)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam merhabalar slay hazırlarken sihirbaz çalışmıyor birde resimler 3-4 sn geç geliyor.

Merhabalar arkadaşlar.

Teknik Yazılım sitemizin online satış kısmı bugün itibari ile devreye girdi. Artık Videonti, Kanal Takip ve Asistan siparişlerinizi site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Size verilecek sipariş numarasını Havale/Eft açıklamasına yazmayı unutmayın. Ödemeniz onaylandıktan sonra lisans bilgileri otomatik olarak hazırlanıp mail adresinize gönderilecektir.

Şu an için 2 adet banka hesabı mevcut, EnPara ve Kuveyt Türk. Yalnız ödeme bildirimi için gerekli sayfayı henüz eklemedim. Bugün ilk fırsatta tamamlamayı planlıyorum.

Ayrıca kısa bir süre sonra Kredi Kartı, Banka Kartı ve Sanal Kart ile ödeme imkanları da eklenecek. Bu sayede ödeme onayı için beklemeden anında lisans işleminizi tamamlanmış olacaksınız.

Lisanslama sisteminde de bir değişiklik yapıldı. Örnek olarak 3 kullanıcılı aldınız diyelim. Daha önce 3 kullanıcı için 1 lisans anahtarı üretiliyordu ve süreleri ortaktı. Şimdi her kullanıcı için ayrı lisans üretiliyor. Yani her lisans kendi süresine sahip. Bu şekilde değişiklik yaptım çünkü genelde ortaklaşa satın alan arkadaşlar var ve lisans paylaşımında sorun olabiliyor. Bir de süre dondurma özelliği eklemek istiyorum. O yüzden lisansların da ayrı ayrı olması daha mantıklı.

Evet bu vesile ile Videonti'nin süresiz versiyonunu da duyurmuş olalım. Bu konuda çok istek gelince, fiyatı da uygun tutmaya çalışarak satışına başladık. Aylık ve Süresiz versiyonları için güncel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Miktara göre indirimler sepete eklendikten sonra otomatik olarak yapılmaktadır. 10 adet üzeri alımlarda 10 adet fiyatı geçerlidir.

Bu ay sonuna kadar (31 Ekim 2016) geçerli olan videonti25 kuponu ile Videonti Süresiz versiyonunu 25 TL indirim ile 175 TL'ye alabilirsiniz.

Not: Kupon her kullanıcı için 1 defa kullanılabilir.

İyi çalışmalar dilerim.

videonti-guncel-fiyat-listesi.png

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Mesajıma dönüş yapabilir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri