Merhabalar arkadaşlar.
Teknik Yazılım sitemizin online satış kısmı bugün itibari ile devreye girdi. Artık Videonti, Kanal Takip ve Asistan siparişlerinizi site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Size verilecek sipariş numarasını Havale/Eft açıklamasına yazmayı unutmayın. Ödemeniz onaylandıktan sonra lisans bilgileri otomatik olarak hazırlanıp mail adresinize gönderilecektir.
Şu an için 2 adet banka hesabı mevcut, EnPara ve Kuveyt Türk. Yalnız ödeme bildirimi için gerekli sayfayı henüz eklemedim. Bugün ilk fırsatta tamamlamayı planlıyorum.
Ayrıca kısa bir süre sonra Kredi Kartı, Banka Kartı ve Sanal Kart ile ödeme imkanları da eklenecek. Bu sayede ödeme onayı için beklemeden anında lisans işleminizi tamamlanmış olacaksınız.
Lisanslama sisteminde de bir değişiklik yapıldı. Örnek olarak 3 kullanıcılı aldınız diyelim. Daha önce 3 kullanıcı için 1 lisans anahtarı üretiliyordu ve süreleri ortaktı. Şimdi her kullanıcı için ayrı lisans üretiliyor. Yani her lisans kendi süresine sahip. Bu şekilde değişiklik yaptım çünkü genelde ortaklaşa satın alan arkadaşlar var ve lisans paylaşımında sorun olabiliyor. Bir de süre dondurma özelliği eklemek istiyorum. O yüzden lisansların da ayrı ayrı olması daha mantıklı.
Evet bu vesile ile Videonti'nin
süresiz versiyonunu da duyurmuş olalım. Bu konuda çok istek gelince, fiyatı da uygun tutmaya çalışarak satışına başladık. Aylık ve Süresiz versiyonları için güncel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Miktara göre indirimler sepete eklendikten sonra otomatik olarak yapılmaktadır. 10 adet üzeri alımlarda 10 adet fiyatı geçerlidir.
Bu ay sonuna kadar (31 Ekim 2016) geçerli olan
videonti25 kuponu ile Videonti Süresiz versiyonunu 25 TL indirim ile
175 TL'ye alabilirsiniz.
Not: Kupon her kullanıcı için 1 defa kullanılabilir.
İyi çalışmalar dilerim.