Hocam ben sinirsiz lisans aldim ama asagida lisans 2116 yilina kadar yaziyor. Simdi benim lisansim 2116 da bitecekmi.?? Sonra bir lisans dahami alacagim..??![]()
![]()
![]()
Screenshot by Lightshot
Aynı sorun bende de var hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben sinirsiz lisans aldim ama asagida lisans 2116 yilina kadar yaziyor. Simdi benim lisansim 2116 da bitecekmi.?? Sonra bir lisans dahami alacagim..??![]()
![]()
![]()
Screenshot by Lightshot
![]()
![]()
Screenshot by Lightshot
Az bekleyin kampanya yapacakmışAynı sorun bende de var hocamahahahah
![]()
Az bekleyin kampanya yapacakmış
100 yıl alana, +100 yıl da hediye![]()
100 yıl biz yaşadıkta videonti mi kaldı hocam![]()
Aynı sorun bende de var hocamahahahah
![]()
Az bekleyin kampanya yapacakmış
100 yıl alana, +100 yıl da hediye![]()
Şart dicem ama şuanda 32 yaşındayım 64 ü görürmüyüm , hiç zannetmiyorumo yüzden @Slowhand hocam müsade ederse 100 yıldan kalan 68 yıl hakkımı satmak istiyorum
![]()
beyler durduk yere dosyaların boyutu acayip büyük çıkmaya başladı , aynı sorunu yaşayan ? yaşayıp çözen var mı ?
Ben normaldegünün son güncellemesi , up up çok sıkıntıya soktu bu durum beni. yokmu yaşayan başka ?
---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:54 ----------
Ben normalde
1280x720 için 1250-1500 kbps yapıyorum, 1 saatlik video aşağı yukarı 600 mb oluyor ve 480p ve altı içinde için de 850-1000 kbps arası hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar
o şekilde dene hocam
Şu kısım hocambenim orası otomatik hep hocam
benim şöle söyleyim 1 yıldır hiçbişey yoktu bi anda olduı kendiliğinden. 180 mb lık dosya 2 gb olarak çıkıyor renderda
Şu kısım hocam
İkisinden birini yapıyorum yani ya 1250 yada 1500
![]()
otomatik bende de yüksek çıkıyor genelde
Devamlı güncellemeler yüzünden belki otomatik sıkıntıya girmiştirama bende 1 yıldır otomatikti :/ o bitrade değişmek tam olarak kalite ile mi alakalı kaliteyi düşürürmü çok ?
Devamlı güncellemeler yüzünden belki otomatik sıkıntıya girmiştir
Daha da aşağı düşürürsen kalitede düşer tabi
Ama 720p için 1250 normaldir hocam
Render ekranındaki ayrıntılar bölümünde yazanları gönderirseniz bir inceleyeyim hocam.Partlara bölmede çalışmıyor güncellemeden sonra hepsinde 0 0 0 yazıyor .mkv uzantılı dosya.
Sipariş onaylandı hocam. İyi çalışmalar dilerim.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] attığım pm e dönüş yaparmısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.