★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam takılan videoyu atmama gerek yok 50 tane denedim zaten hep ses olayında falan kalıyo ses renderi alırken...
Artı lisans ın gelip gitmesi saçma durduk yerde...

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam senden ricam bana en güncel en temiz en stabil videonti indireceğim adres veya bi link istiyorum...????
Ve takıntı yaşamamak adına nasıl kurulum yapayım...???

Bir de sana bşrkac sayfa önce başka bir soru sormuştum inceleyecehim demişyin (video içşnde video izleyen bayan) :) onu ne yaptın? Bakabildin mi?

Kolay Gelsin

www.teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip ile kurulum yaptıktan sonra aşağıdaki ffmpeg dosyalarını Videonti'nin altındaki "bin" klasörüne atarak tekrar dener misiniz?

ffmpeg.exe
ffprobe.exe
ffplay.exe

Perspektif ile ilgili aldığım notu bulursam göndereyim.

arkadaşlar sesi ayarlamak için ayarları uyguladığımda videonun sesi çok az oluyor nasıl düzeltebiliriz?

www.teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip ile kurulum yaptıktan sonra aşağıdaki ffmpeg dosyalarını Videonti'nin altındaki "bin" klasörüne atarak tekrar dener misiniz?

ffmpeg.exe
ffprobe.exe
ffplay.exe

Perspektif ile ilgili aldığım notu bulursam göndereyim.

Hocam dediğin şekilde komple kaldırdım ve yenınden kurdum ...
Verdigin 3 dosyayı da (ffmpeg.exe, ffprobe.exe, ffplay.exe ) indirip .BİN Klasörü içine attım şimdi açılısta su 2 hatayı verıyor :(

+ Mesela programda temayı eskıden degıstırrıdım SİYAH yada BEYAZ olarak şimdi tema da değişmiyor :(
TEMA çok mu onemlı HAYIR , Ama bişiler yanlıs gıdıyor bizim isstemde nasıl çözcez bunu hocam? Yapamıyorum işlerimi !!!

MvQ08Q.png

Q75a83.png

@Slowhand

Son düzenleme:
Verdigin 3 dosyayı da (ffmpeg.exe, ffprobe.exe, ffplay.exe ) indirip .BİN Klasörü içine attım şimdi açılısta su 2 hatayı verıyor :(

+ Mesela programda temayı eskıden degıstırrıdım SİYAH yada BEYAZ olarak şimdi tema da değişmiyor :(
TEMA çok mu onemlı HAYIR , Ama bişiler yanlıs gıdıyor bizim isstemde nasıl çözcez bunu hocam? Yapamıyorum işlerimi !!!

MvQ08Q.png

Q75a83.png

@Slowhand

Hocam bugün uygun olduğunuz bir saatte pm atarsanız teamviewer ile bağlanıp kontrol edeyim. Bu şekilde hatalar çıkmaması lazım.

@Slowhand hocam FFMpeg dosya versıyonu uygunsuz dıyor. siteden en gucel olanı ındırdım yardımcı olurmusunuz..

MvQ08Q.png

Q75a83.png

@Slowhand

Bu hataları bende ki ayar dosyasından dolayı verdi tema sorunu ve bu hata mesajları. Ayar dosyasını değiştir ve yeniden kurulum yap.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam gelince banada ulaşırmısınız skypetan yazdım ama cevap alamadım

Bu hataları bende ki ayar dosyasından dolayı verdi tema sorunu ve bu hata mesajları. Ayar dosyasını değiştir ve yeniden kurulum yap.

Aynen hocam ,
2 gün önce çözdüm daha dogrusu fark ettim. Eski ayarları seçince veriyor ama yenşden kendim manuel girip işlem yapınca sorunsuz yapıyor :) İlgine Teşekkürler [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam

Hocam slayt yaparken başlata bastığımda her seferinde program donuyor.Bu durumu nasıl çözebilirim? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Edit: Tamamdır halletim.

Son düzenleme:
Perspektif ayarları yaparken video önizlenme olmuyor boş bir ekran geliyor nasıl düzeltebilirim.

hocam aylardir lisans sorunu yasiyoruz bu sorun nezaman tamamen ortadan kalkacak artik? mesela su an yurt disindayim ve cok acil render alip upload yapmam gerek ama hicbirsey yapamiyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri