★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Öncelikle hayırlı satışlar dilerim, önceki tanıtım konunuzu takip etmiştim. Gerçekten övgü dolu yorumlar mevcut. Ytpara içerisinde işin hakkını veren yazılımcı arkadaşlar görmek çok güzel. Emeklerinizin karşılığını alacağınızdan hiç şüphem yok. Youtube a pc ile upload edenlerin kullanması gereken süper program olmuş. Gecelerinizi gündünüzle karıştırdığınızı tahmin edebilitorum, çok emek var. Alan arkadaşlarada bol kazançlar dilerim.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Arkadaşların işine yarar birşeyler çıkarabildiysem ne mutlu bana :)

Deneme süresinde aşırı yavaş render yapıyordu gecen hafta bana yarın dönüş yapacağım demiştiniz ama yapmadınız

2Kullanıcı lazım.3.yü ortak olarak mı yanıma alayım ;)

Satınalma seçeneklerine 2 kullanıcıyı da eklerseniz sevinirim.Genelde zaten bir pc ve bir sunucu olmak üzere 2 bilgisayarda kullanma şansımız oluyor.

2 kullanıcı için fiyat eklemesini birazdan yapıyorum.

Hayırlı Olsun Keşke Aylık Değil Sınırsız Lisanslı Satışa Çıkarsaydınız.
Bütün Programlar Öyle Satılıyor.

O da aklımdaydı ama sürekli yeni özellikler ekleyerek güncelleyeceğim bir proje olduğu için aylık olması daha sağlıklı.

cidden çok temiz ve kaliteli bir program olmuş, ilerleyen zamanlarda aktif olarak kullanma planım var

Teşekkür ederim.

Hocam vds alan yada sunucu alan arkadaşlar genellikle render için alıyorlar.Hem vds hem sizin programa para vermeyelim.Bunu birlikte yapma gibi birşey yaparsanız güzel olur.

Bu konuda çalışma yapmayı düşünüyorum. Paket olarak fiyat hazırlayabilirim.

Fazla Söze Gerek yok Kalite nin Reklamı olmaz :)

Değerli fikirleriz için teşekkür ederim.

Bence de lisans seceneklerini bu gozden gecirmebuz gerek ben 10 vds calisiyirum baya bi maliyet cikar benim icin en azindan sinirsiz gibi bisi olabilir

10 pc için 100 TL olarak fiyat seçeneği mevcut.

sınırsız lisans 200tlydi ona ne oldu :D

Sayfada ona yer kalmadı :) Daha sonra güncellemek üzere şimdlik kaldırdım.

Hocam intro ve outro ekleme diye pasif bir bölüm vardı. Projeden tamamen kaldırıldı mı?

Birde logo boyutu ile oynayamıyorum, logo çok biçimsiz duruyor. Bu konuda son durum nedir?

İkisi de kısa bir süre sonra eklenecek. Outro için ücretsiz hazır şablonlar toparladım. Onları da ekliyorum. Logo boyutunu bugün kontrol edeyim.

Bu ay ödeme alınca ilk alacağım program :)

Teşekkürler. Her zaman bekleriz :)

---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

Deneme süresinde aşırı yavaş render yapıyordu gecen hafta bana yarın dönüş yapacağım demiştiniz ama yapmadınız

Yoğunluktan atlamış olabilirim. Kusura bakmayın. Yavaşlık ile ilgili 24 saat içerisinde bir güncelleme çıkarıyorum.

bu programı kullandığımız sunucuya entegre edip daha iyi ve hızlı render alsak olur mu?

hocam programı deniyorumda,eşleşen geçmek için,videoyu çok bozmadan hangi ayarları yapmamız lazım ?!

Özel çerçeveler ile birlikte hızlandırmayı deneyebilirsiniz. 1.30x gibi yeterli olacaktır sanırım. Ufak bir miktar yakınlaştırma yapmayı da ekleyebilirsiniz.

peki render hızı sunucunun performansına göre artar mı? Elimde şöyle bir sunucu var Dedibox® ENT 2015 - Online.net (2x 600 GB SAS15k olanı)

Elbette. Sunucunun performansı render için önemlidir. Videonti'ye kısa bir süre sonra aynı anda çoklu render yapabilme özelliği de eklenecek. Bu sayede sunucu kapasitenizi tam anlamıyla kullanabileceksiniz.

Özel çerçeveler ile birlikte hızlandırmayı deneyebilirsiniz. 1.30x gibi yeterli olacaktır sanırım. Ufak bir miktar yakınlaştırma yapmayı da ekleyebilirsiniz.

Elbette. Sunucunun performansı render için önemlidir. Videonti'ye kısa bir süre sonra aynı anda çoklu render yapabilme özelliği de eklenecek. Bu sayede sunucu kapasitenizi tam anlamıyla kullanabileceksiniz.

teşekkürler deniyorum.

yakınlaştırma, hızlandırma ve üst üste 2 çerçeve gelirse ve camtasia'dan hızlı render alacaksa bu program tadından yenmez :D Ben çerçevelerin birini gölgelendirme için kullanıyorum

Son düzenleme:
Server'dan kasıt windows tabanlı bir makine ise setup dosyasını çalıştırarak birkaç saniye içerisinde kurulumu yapabilirsiniz. Sisteminizin özellikleri nedir?

İşlemci: Intel® Xeon® E3-1230 8 Çekirdek! ( 4 gerçek 4 sanal )
Bellek: 32GB RAM
Disk: 2 x 2TB SAS 7,200 RPM veya 2 x 240GB SSD
Network: 1Gbps Unmetered Port
IP: 4 Usable IP Addresses
Datacenter: İngiltere/Redstation

İşlemci: Intel® Xeon® E3-1230 8 Çekirdek! ( 4 gerçek 4 sanal )
Bellek: 32GB RAM
Disk: 2 x 2TB SAS 7,200 RPM veya 2 x 240GB SSD
Network: 1Gbps Unmetered Port
IP: 4 Usable IP Addresses
Datacenter: İngiltere/Redstation

Az önce dediğim gibi programın çalışması için windows işletim sistemi gerekir. İşletim sisteminiz windows ise rahatlıkla kurabilirsiniz. Videonti - Gelişmiş Toplu Render Çözümleri sitesinden demo girişi yaparak deneyebilirsiniz. Demo bilgileri mail adresinize gönderilecektir.

Demo sürümde render yapılmıyor mu ? Önizleme başlat gibi özellikler kapalı gözüküyor.
Edit : tamam buldum demo lisansı girmemişim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri