★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Hocam merhaba,
1-)Editleme kısmında logo gösterim alanına 0 ile toplam süresi diyelim 5000 saniye 0-5000 yazdığımda program editlemiyor, hata veriyor.
2-)Videoyu editledim, sonra çıktısında video da ses ilerliyor, video donuk kalıyor görüntü ilerlemiyor, yani çıktısı çöp oldu ve sabit 100mb oluyor.
3-)Ayarları kaydet dediğimizde logo boyutunu kaydetmiyor.

1 ve 3 neyse de 2.madde çok önemli seçtiğim ayarlara göre galiba öyle veriyor çünkü başka ayarlarda diğer videolarımda sıkıntı olmadı. Seçtiğim ayarların ss i pm olarak atıyorum.

Ödeme yaptım lisans bilgileri gelmedi.

intro ekleme yokmu ya lisans girdim güncelledim. böyle olacaksa boşa aldık. bana sadece intro işi için lazım.

arkdaslar video birleştirme be ışık yansıtma olayında toplu emir var mı kullananlar yazabilrmi

arkdaslar video birleştirme be ışık yansıtma olayında toplu emir var mı kullananlar yazabilrmi

hocam videoları proğramın havuzuna atıyorsun ve yaptığın işlem havuzdaki bütün videolar için geçerli her video için ayrı ayrı işlem yapmana gerek

defalarca sorulmuş ama cevap veren olmamış,video birleştirme varmı bu programda?ben baktım göremedim ama,kimse yok öyle bişey demedigi için şüphelenmeye başladım acaba varda ben mi göremiyorum diye :D

Programın demo sürümü için siteye mail adresimi falan yazdım ama gelen giden yok [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] vdslere almadan önce bi denemek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim mail gelmiyor çünkü

Selamlar. Lisans bilgileriniz ulaştı mı? Bugünlerde hosting kaynaklı bazı sorunlar var. SPAM klasörünüze de düşmüş olabilir. Ulaşmadıysa ödeme yaptığınız mail adresinizi gönderin buradan dönüş yapayım.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Selamlar. Lisans bilgileriniz ulaştı mı? Bugünlerde hosting kaynaklı bazı sorunlar var. SPAM klasörünüze de düşmüş olabilir. Ulaşmadıysa ödeme yaptığınız mail adresinizi gönderin buradan dönüş yapayım.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Anasayfada yazdığınız yazıyı gördükten sonra spam klasörüne baktım;
Lisans bilgileri gelmiş,Lisans bilgilerini girdikten sonra sürenin başlaması güzel teşekkürler :)

Hocam merhaba,eski vds'de kullandığım lisansı silip yeni aldığım vdsye girdim ama nedense lisans bilgileri eksik hatası veriyor.Mail,telefon ve Anahtar bire bir aynı.

Hocam merhaba,eski vds'de kullandığım lisansı silip yeni aldığım vdsye girdim ama nedense lisans bilgileri eksik hatası veriyor.Mail,telefon ve Anahtar bire bir aynı.

eski vdsdeki lisansı silip yeni vdsye girdim derken,sadece programı diger vdsden silmekten bahsediyorsan öyle olmuyormuş hocam.eski vdsnin ve yeni vdsnin ip lerini arkadaşa söylüyorsun,eski ipyi kayıttan siliyor ve yerine yeni ipyi ekliyor.o zaman lisansı yeni vdsde kullanabiliyorsun.ama bu işlemi yaptıgın halde öyle diyorsa o başka tabi :)

eski vdsdeki lisansı silip yeni vdsye girdim derken,sadece programı diger vdsden silmekten bahsediyorsan öyle olmuyormuş hocam.eski vdsnin ve yeni vdsnin ip lerini arkadaşa söylüyorsun,eski ipyi kayıttan siliyor ve yerine yeni ipyi ekliyor.o zaman lisansı yeni vdsde kullanabiliyorsun.ama bu işlemi yaptıgın halde öyle diyorsa o başka tabi :)

Sağ olsun arkadaş ilgilendi,halloldu Fatih hocam:)

Programı inceliyorum satın almak istiyorum ama çoklu vds çalıştığım için bu her ay baya külfetli olacak gibi duruyor. :) Sınırsız üyelik durumları nedir?

hocam ben demoyu indirdim fakat güncelleme işlemini yapmıyo indiriyor gibi oluyo doluyo çubuk sona geldiğinde kapanıyo ve 1.1.1 sürümü açılıyo

düzeltme: yönetici olarak çalıştırınca sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri