Videonti Ses Engelini Geçen En iyi Efekt Ayarı Hangisi?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Hayırlı Günler Hepinize;

Videonti Kullandığınız Sesten Dünya Engelini Geçen En iyi Efekt Ayarı Hangisi? Bu Konuda Yardımcı Olur musunuz?

aynen genel olarak ne yapılınca ses engeli geçilir efekten ziyade hızlandırmakmı yavaşlatmakmı

kendi yönteminizi bulsanız.
ben 17. denememde buldum sizede öneririm ne kadar çok geçen yöntem varsa youtube hepsini fixlemesi o kadar geçikir herkes belli bir ayar kullandığı vakit kısa sürede fix gelir.

Burada paylaşıldığında bulan kişilere kötülük dışında bi halta yaramaz dostum.

Denesen, kendine göre birşeyler bulsan olmaz mı? 2-3 tuşa basacaksın zaten program yapıyor kalanı. Yoksa biz eşşek miyiz de boşuna uğraştık?

Burada paylaşıldığında bulan kişilere kötülük dışında bi halta yaramaz dostum.

Denesen, kendine göre birşeyler bulsan olmaz mı? 2-3 tuşa basacaksın zaten program yapıyor kalanı. Yoksa biz eşşek miyiz de boşuna uğraştık?

Est... Şahsen Burdan Bakınca Eşşeğe Benzemiyorsun. Yalnız Yoğun Bir Gün Geçirdin Sanırım Genç Kardeşim. Bu Yardım Ricasını Yanlış Anladın. Ben Burda Özel Taktik ve Tekniklerde Bahsetmiyorum. Programda Varolan Stabil Herkesin Kullandığı Hazır Efekt Konusunda Yardım İstedim. Bunun Sebebide Almış Olduğum Render Boyutu Büyük ve Uzun Zaman Alıyor.

kendi yönteminizi bulsanız.
ben 17. denememde buldum sizede öneririm ne kadar çok geçen yöntem varsa youtube hepsini fixlemesi o kadar geçikir herkes belli bir ayar kullandığı vakit kısa sürede fix gelir.

hangi programda denemeler yapıyorsun hocam?

Est... Şahsen Burdan Bakınca Eşşeğe Benzemiyorsun. Yalnız Yoğun Bir Gün Geçirdin Sanırım Genç Kardeşim. Bu Yardım Ricasını Yanlış Anladın. Ben Burda Özel Taktik ve Tekniklerde Bahsetmiyorum. Programda Varolan Stabil Herkesin Kullandığı Hazır Efekt Konusunda Yardım İstedim. Bunun Sebebide Almış Olduğum Render Boyutu Büyük ve Uzun Zaman Alıyor.

Yaşınıza dikkat etmemiştim, hoş olmamış ancak demek istediğimi üslup yanlış olsa da anlatabilmişimdir umarım.

Yaşınıza dikkat etmemiştim, hoş olmamış ancak demek istediğimi üslup yanlış olsa da anlatabilmişimdir umarım.

Sorun Yok Güzel Kardeşim. Burada Taktik Paylaşılmasına En Başta Ben Karşı Çıkıyorum. Ukalalık Babında Söylemiyorum Sakın Yalnış Anlaşılmasın ama Cik Cik Değiliz. Belli Bir Kıvama Geldiğimizi ve Belli Bir Seviyede Olduğumu Düşünüyorum. Sadece Youtube Üzerinden Hayatımızı İdam Ettirip Çoluğumuzun Çocuğumuzun Kısmetini Arıyoruz. Ben Bu Konuyu Açmamdaki Kasıt Özel Şahsının Bulduğu, Günlerce Denemeler Yapıp Kendine Ait Olan Bir Taktiği Değil, Videonti Programında Varolan 1-20 ye Kadar Olan Efektlerden Hangisini Kullanıyorsunuzdu? Render Boyutu Büyük Olduğundan ve Bir Renderı 3-4 Saatte Aldığımdan Seri Bir Şekilde Deneme Yapamıyorum.

biri çıkıp dese ki şöyle şöyle yaparak sesi geçiyorum falan, forumda artniyetliler olduğunuda hesapa katarsak
en geç 1 hafta içinde yt öğrenir, böyle olmasındansa herkes deneme yanılma yapsa muhakkak ki eninde sonunda kendi yöntemini bulur

Evet Doğrudur da Maksadını Anlayamadım?

Ücret öde taktik verim diyor :D kardeşim bu konuda herkes haklı yt ortalık karışık kimse paylaşmak istemez.ben yardım ettiğim kişiden şunu bile duydum. babamda olsa ytde yardım etmem diyen arkadaş edindim zamanında

ver 10k sesi bozmadan orjinal şekilde geçirim sana beleşe ekmek yok

Demo link alalım ? vevo veya warner Bros ait film anime olabilir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri