Videonti! Toplu Render Yazılımı

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun mu çıktı hocam? Yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam sırayla yazıyım.
1-Program winrar dosyası içinde duruyor.Sadece uygulama dosyasını masa üstüne atsak çalışır mı?
2-Çerçeve eklerken yaptığımız çerçeve png dosyası ile sadece alıyor.Jpg gibi formatlar eklenebilir.
3-Hocam hızlandırma yaparken.Camtasia ölçütlerini ele alsanız.1.12 yerine örneğin herkes render yaparken hızlandırma 0.6,0.7,0.8 gibi ölçütlere hangisi denk geliyor.
4-Fazla video ekleyince tümü seç seçeneği nerde?
5-her programı açınca 1.0.1 güncellesin diyor ):
6-Güncellemeden sonra sizin eklediğiniz 2 adet çerçeve ve filteri özellikler silinmiş
7-En son önizleme yaptım ve hiç birşey çıkmadı.
Durmadan her programa girince lisans istiyor.:(:(:(
Bu arada hocam önizleme kaldım daha ileri aşamaya geçemedim.
çıkış programı sıkıntı var herhalde

Son düzenleme:
Hocam sırayla yazıyım.
1-Program winrar dosyası içinde duruyor.Sadece uygulama dosyasını masa üstüne atsak çalışır mı?
2-Çerçeve eklerken yaptığımız çerçeve png dosyası ile sadece alıyor.Jpg gibi formatlar eklenebilir.
3-Hocam hızlandırma yaparken.Camtasia ölçütlerini ele alsanız.1.12 yerine örneğin herkes render yaparken hızlandırma 0.6,0.7,0.8 gibi ölçütlere hangisi denk geliyor.
4-Fazla video ekleyince tümü seç seçeneği nerde?
5-her programı açınca 1.0.1 güncellesin diyor ):
6-Güncellemeden sonra sizin eklediğiniz 2 adet çerçeve ve filteri özellikler silinmiş
7-En son önizleme yaptım ve hiç birşey çıkmadı.
Durmadan her programa girince lisans istiyor.:(:(:(
Bu arada hocam önizleme kaldım daha ileri aşamaya geçemedim.

Hocam gördüğüm kadarıyla zip içerisindeki dosyaları bir klasöre çıkarmadığınız için karşılaştığınız sorunlar var. Her seferinde güncelleme var demesi, çerçeve ve filtrelerin silinmesi, önizlemenin çalışmaması gibi sorunlar bundan kaynaklanıyor. Program diğer yardımcı dosyalarına ulaşamadığı için zip içerisinden çalışamaz.

- Öncelikle masaüstünüze ya da farklı bir klasöre Videonti.zip dosyasını açın. Karşınızda Videonti isminde bir klasör olması lazım. Daha sonra Videonti_Guncelleme.zip içerisindeki Videonti.exe dosyasını Videonti klasöründeki Videonti.exe üzerine açın. Programı çalıştırdıktan sonra lisans bilgilerinizi girin ve saklayın. Bu işlemi yaptıktan sonra daha önce bahsettiğiniz sorunlar çıkmayacaktır. Bir ihtimal windows yetkilendirmelerinden ötürü programı yönetici olarak çalıştır demeniz gerekebilir. Bu işlem de setup dosyasını hazırladığım zaman otomatik olarak yapılacak.

- Camtasia ile birebir karşılaştırma yapma şansım olmadı. Bir fırsat bulup denerim.

- Video listesi üzerinde mouse sağ klik yaptığınızda gelen menüde tümünü seç seçeceği mevcut.

Kolay gelsin.

hocam render programında (adobe after effect yada adobe premiere gibi) bilgisayarın cpu yada ram'ini şu derece kullanmasını sağlamak amacıyla bir özellik getirseniz.
şuan cpu'nun %25 ini kullanıyor bunu arttırırsak çok daha hızlı render alırız

Render hızını çok beğendim hocam elinize sağlık
Teşekküler hocam. Yeni özellikler de yolda.
hocam render programında (adobe after effect yada adobe premiere gibi) bilgisayarın cpu yada ram'ini şu derece kullanmasını sağlamak amacıyla bir özellik getirseniz.
şuan cpu'nun %25 ini kullanıyor bunu arttırırsak çok daha hızlı render alırız
Vds ile mi kullanıyorsunuz? Normalde %100 e yakin kullanması gerekiyor. Birkaç yerden daha aynı sorun geldi. Bugün daha detaylı incelemeyi düşünüyorum.

Teşekküler hocam. Yeni özellikler de yolda.

Vds ile mi kullanıyorsunuz? Normalde %100 e yakin kullanması gerekiyor. Birkaç yerden daha aynı sorun geldi. Bugün daha detaylı incelemeyi düşünüyorum.

hayır evde kullanıyorum amd fx8350 16gb ram var çok güçlü bir işlemci tam randıman alamadım.

gayet güzel bi program olmuş. Ben VDS de denedim işlemci düşük özellikli o yüzden biraz ağır kaldı ama yinede herşeyi tek seferde yapmak güzel. Satın alınabilecek bi program.

Şimdi VDS de denerken bede baktım. Üst mesajlarda arkadaş yazmış işlemci ve ram kullanımı az diye. Kontrol ettim bende de aynı durum var. işlemcinin % 25 ni, 12 gb ramin de 3 gb falan kullanıyor

Son düzenleme:
En kötü ihtimal aynı anda 1'den fazla render başlatarak çözebiliriz sanırım.

hocam süre kesme ile pixel kesmeyi ayırırsanız çok güzel olcak

video başı
video sonu süre kesilsin
video sağından ... pixel
video solundan ... pixel
video üstünden ... pixel
video altından .... pixel

bu şekişlde yaparsanız çok sevinirim

program suan hazırmı üstad bi demo sürümü alıyıp deneyerek lisans almak istiyorm

hocam programı satışa sunduğunuz gibi iki lisans almayı düşünüyorum . çok başarılı buldum özellikle gerçekten hızlı .

ama bir sorum var şöyle bir şey mümkün mü ? şimdi ben photoshopdan özel png alıp videolara koyduğumda bu png ( facebook sayfası yazıyor ) kimi video'da en üstte kiminde ortada çıkıyor . bunu sabitleme gibi bir şansımız çünkü her videonun boyutuna göre değişiyor sanırım.

Güncelleme 25.01.2015 - Versiyon 1.0.2

- Bütün demo kullanıcıların +5 gün ilave edildi.
- Lisans işlemi sırasındaki "Lisans bilgisi eksik" hatası giderildi.
- Önizleme penceresinin boyutu seçimlebilir hale getirildi.
- Önizleme penceresinin sessiz açılabilmesi için seçenek eklendi.
- Süre kesme ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
- Render başlama sorunu ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
- Render işleminin aninden kesilmesi ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
- Çıktı klasörüne çabuk erişim için düğme eklendi.

lisans bilgileri eksik hatası giderilmemiş sanırım herşeyi giriyorum ama yine de verio

hayır evde kullanıyorum amd fx8350 16gb ram var çok güçlü bir işlemci tam randıman alamadım.

gayet güzel bi program olmuş. Ben VDS de denedim işlemci düşük özellikli o yüzden biraz ağır kaldı ama yinede herşeyi tek seferde yapmak güzel. Satın alınabilecek bi program.

Şimdi VDS de denerken bede baktım. Üst mesajlarda arkadaş yazmış işlemci ve ram kullanımı az diye. Kontrol ettim bende de aynı durum var. işlemcinin % 25 ni, 12 gb ramin de 3 gb falan kullanıyor

İşlemci kullanımı ile ilgili incelemeler yapıyorum. Yakında sonuçlanır.

hocam süre kesme ile pixel kesmeyi ayırırsanız çok güzel olcak

video başı
video sonu süre kesilsin
video sağından ... pixel
video solundan ... pixel
video üstünden ... pixel
video altından .... pixel

bu şekişlde yaparsanız çok sevinirim

Süre kesimi başlangıç ve bitiş olarak mevcut. Oraya istenildiği kadar süre kesiminin eklenebileceği bir güncelleme hazırlıyorum. Yani bir videonun içerisinden istediğiniz kadar parçayı alabileceksiniz.

Ayrı ayrı piksel olarak kesme işini de yapılacaklar listesine ekledim.

program suan hazırmı üstad bi demo sürümü alıyıp deneyerek lisans almak istiyorm

Abi bi bitir de alak artık :)

Hafta içi satışlar başlıyor.

hocam programı satışa sunduğunuz gibi iki lisans almayı düşünüyorum . çok başarılı buldum özellikle gerçekten hızlı .

ama bir sorum var şöyle bir şey mümkün mü ? şimdi ben photoshopdan özel png alıp videolara koyduğumda bu png ( facebook sayfası yazıyor ) kimi video'da en üstte kiminde ortada çıkıyor . bunu sabitleme gibi bir şansımız çünkü her videonun boyutuna göre değişiyor sanırım.

Çerçeve ile ilgili bu akşama bir güncelleme çıkartıyorum hocam. Daha sorunsuz hale gelecek inşallah.

Bende de aynı sorun var. Demo lisansını parantezli bir şekilde girmeme rağmen lisans bilgileri eksik diyor altta. Hiçbir işlem yapamıyorum. Seri numaramı gönderiyorum.

Edit: Arkadaş gelen mailde seri numarasını parantezlerle girin demişti. Ben de parantez olmamasına rağmen başına ve sonuna parantez ekleyerek girdim. Böyle olunca hata verdi. Fakat fark ettim ki arkadaş seri numarasındaki kısa çizgilerle gir demek istiyor. Yani herhangi bir parantez falan eklemeye gerek yok :)

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var. Demo lisansını parantezli bir şekilde girmeme rağmen lisans bilgileri eksik diyor altta. Hiçbir işlem yapamıyorum. Seri numaramı gönderiyorum.

Edit: Arkadaş gelen mailde seri numarasını parantezlerle girin demişti. Ben de parantez olmamasına rağmen başına ve sonuna parantez ekleyerek girdim. Böyle olunca hata verdi. Fakat fark ettim ki arkadaş seri numarasındaki kısa çizgilerle gir demek istiyor. Yani herhangi bir parantez falan eklemeye gerek yok :)
aynen oldu valla :D

hocam çerçeve sorunu da giderildimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri