Videonti! Toplu Render Yazılımı

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeginize saglik hocam bugun deneme firsati buldum. Acaba altyazi (.srt) dosyasini, programinizin videoya gommesi gibi bir ozellik eklenebilir mi? Hizlandirma yapilacagi icin daha sonra uyumsuz oluyor altyazilar, ve yt den eklendiginde zamanlama uyusmuyor. Tabii eklenecek altyaziyi da video ile ayni sekilde hizlandirmasi lazim programin, senkronu tutmasi icin. Baska bir programa ihtiyax duymadan bunu da yapabilirsek cok iyi olur.. Tesekkurler.

Arkadaşlar camtasia video hızı hızlandırmak i.in 0.08 falan var programda 0.08 neye denk geliyor.

Hızlandırmak için 1'ün üstünde değerler verilmesi gerekiyor. Yavaşlatmak içinse 1'in altında.

Emeginize saglik hocam bugun deneme firsati buldum. Acaba altyazi (.srt) dosyasini, programinizin videoya gommesi gibi bir ozellik eklenebilir mi? Hizlandirma yapilacagi icin daha sonra uyumsuz oluyor altyazilar, ve yt den eklendiginde zamanlama uyusmuyor. Tabii eklenecek altyaziyi da video ile ayni sekilde hizlandirmasi lazim programin, senkronu tutmasi icin. Baska bir programa ihtiyax duymadan bunu da yapabilirsek cok iyi olur.. Tesekkurler.

Teşekkürler hocam. Altyazı eklenmesi yapılacaklar listemde var fakat henüz fırsat bulamadım. Mümkün olduğunca sık güncelleme çıkarıp bekleyen istek ve hataları bitirmeye çalışıyorum. Kısa bir süre sonra altyazıya da sıra gelecek.

Arkadaşlar render yapmaktayım.Camtasia render hızında çok daha iyi bir hızda arkadaş daha ekleme yapıcaktır programa bence gayet olumlu sevdim (:

Ara sıra programda sıkıntı çıkıyor.Sonra düzeliyor yavaş yavaş daha iyi olucaktır.

Hocam sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum da demo sürümü deniyorum da şu an video hızlandırma felan filtre ekliyorum hiç bir özellik olmuyor render yapıyor dosya boyutu büyüyor sadece

Hocam sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum da demo sürümü deniyorum da şu an video hızlandırma felan filtre ekliyorum hiç bir özellik olmuyor render yapıyor dosya boyutu büyüyor sadece

hocam ara sıra programı yeniden başlatın düzelme ihtimali var.

hocam güncellemede çerçeve ile ilgili birşeyler yazıyoda ben bir değişiklik göremedim

mesela bir foto koyduk onun üzerine videoyu koyacaz bunu yapabilirseniz süper olur

örnek

www.videonti.com/version/Videonti.exe adresinden son halini indirip tekrar denermisiniz hocam.

Boyutunun artması ile ilgili güncellemeyi test ediyorum. Bittiği gibi güncelleme çıkartırım.

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:16 ----------

hocam güncellemede çerçeve ile ilgili birşeyler yazıyoda ben bir değişiklik göremedim

mesela bir foto koyduk onun üzerine videoyu koyacaz bunu yapabilirseniz süper olur

örnek

Güncelleme şeffaf çerçevelerin ekrana düzgün oturmaması ile ilgiliydi hocam. Dediğiniz şekilde resmin istenilen yerine videoyu oturtma kısmını en kısa sürede gönderiyorum.

Denedim ama İşler çok yoğun neyse Yarın Hafifliyo Beyannamelerin son günü yarın detalı bi şekilde incelicem Hocam bakıcam çok hatası var gibi yarın tekrar deniyip size dönüş yaparım eksiklerini birde Hangi programlama dili kullandınız Visual basic C# C++ Hangisi acaba

Denedim ama İşler çok yoğun neyse Yarın Hafifliyo Beyannamelerin son günü yarın detalı bi şekilde incelicem Hocam bakıcam çok hatası var gibi yarın tekrar deniyip size dönüş yaparım eksiklerini birde Hangi programlama dili kullandınız Visual basic C# C++ Hangisi acaba

İstek ve hataları muhakkak bildirin hocam. En kısa sürede çözüm üretelim. Programlama dili olarak Delphi kullanıyorum.

Hocam video boyutunu 3 kat fazla olarak veriyor çıktıda.. Bu da hoş olmuyor upload ederken...

1,5 katı olacak şekilde yapsanız bari idare eder. Mesela bitrate oranını ayarlayabilsek ona göre görüntü kalitesi düşse boyutta düşer..

Ayrıca mesela 350 bitrate ile yaparsan 300 mb 300 ile yaparsan 250 mb olur gibi birşeyi de video rendera başlamadan önce görsek ona göre bunu ayarlasak işte o zaman süper olur. Bilmem anlatabildm mi.

Hocam video boyutunu 3 kat fazla olarak veriyor çıktıda.. Bu da hoş olmuyor upload ederken...

1,5 katı olacak şekilde yapsanız bari idare eder. Mesela bitrate oranını ayarlayabilsek ona göre görüntü kalitesi düşse boyutta düşer..

Ayrıca mesela 350 bitrate ile yaparsan 300 mb 300 ile yaparsan 250 mb olur gibi birşeyi de video rendera başlamadan önce görsek ona göre bunu ayarlasak işte o zaman süper olur. Bilmem anlatabildm mi.
Bitrate şu an seçilebilir halde hocam diğer birkaç değişikliğin testlerini yapıyorum. Onlarla birlikte çıkmış olur.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Arkadaşlar E5 çekirdekli çift çekirdek 8 gb ram yılmaz server 60 tl vds render yaptım sonuç şu.

25 saatlik render şuanda render %90 bitti yani 23 saatinde ve bunu program 7 buçuk saatte
normalde camtasia 1 gün sürüyor

Çok kullanışlı bir program olmuş beğendim,hızlı render yapması da güzel.Gözüme çarpan yeri video çıktılarının boyutu yüksek olması.

Hocam bottaki herşey çok güzel gayet kullanışlı beklediğim gibi çıktı. Tek sıkıntım CPU'yu tam kullanamamak. İnşallah o da yakında çözülür.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

özel mesaj attım bakar mısın hocam

Bütün geri dönüşler yapıldı. Gözden kaçırdığım varsa kusura bakmasın. Skype ya da forum üzerinden ulaşabilirsiniz.

hocam şu güncelleme ne zaman çıkacak çerçeve ile alakalı olanı bekliyorum :D

Eli kulağında hocam. Bitrate ve cpu ile ilgili optimize çalışmalarım var. Onlar işi uzattı biraz ama bu gece çerçeve için güncellemeyi çıkartırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri