Forumda bu olay ilgili o kadar çok konu o kadar çok yorum var ki say say bitmez
Biz millet olarak araştırmak yerine armut piş agzıma düş muhabbetini sevdigimiz için böyle durumlar oluyor
Sonra yok benim üyeligim neden banlandı , bu yetkiliden şikayetciyim beni yasakladı gibi durumlar da peşinden gelir
Bende bunları bi konuya topladım , Hangi yorumdan anlarsanız ordan gidin bakalım 
Ve En Güzel Cevap [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımızdan gelmiş , videonun çevirisi için teşekkürler
Emegine saglık 
Youtube Izlenim Sayaci 301 Donma Sorunu on Vimeo
Arkadaşlarımızdan güzel cevaplar gelmiş dogrusu herkese teşekkürler
Bundan böyle +301 konusu açmak yasaktır , Yetkili arkadaşlar konu açanları lütfen buraya yönlendirelim .
Daha fazla cevap için : https://www.google.com/#psj=1&q=site:ytpara.com+301&start=0
videonuz hızlı bir şekilde 301 izlenime ulaştıktan sonra Youtube izlemeleri beklemeye alıyor ve videonuzu değerlendiriyor bu sırada aldığınız izlemeler 301'in üstüne eklenmeye devam ediyor. Youtube'un videonuzun devamına vize vermesi gibi bir durum.
301 güzeldir 301 sevilir 301 hoştur....yani sıkıntı yok hocam...videon çok izlenme alıdğının göstergesidir....
Bazı arkadaşlar video 301 e taklınca direkt 300 500 bin izleneceğini zannediyor.Halbuki bazı videolarınız 301 den sonra bakarsınız 400 de 500 de durmuş olabilir.301 e takıldığında onun çok izlenip izlenmeyeceğini beğeni sayısı ve yorumlardan az çok anlayabilirsiniz.
+301 mutlulukurBir anda viedonun izlenmesidir dostum süper bişey yani sıkıntı yok
301 hayatının anlamıdır![]()
Video hızlı bir şekilde 301 gösterime ulaştıktan sonra youtube görüntülenme sayısını bu şekilde bekletiyor ve incelemeye alıyor bi videonun gerçek izlenim sayısı 1 ila 3 gün içerisinde kesinleşiyor.
1-2 hafta bile sürebilir herhangi bi sorun yok endise etmeyin. arkanıza yaslanın ve anın tadını çıkarın =)
Ve En Güzel Cevap [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımızdan gelmiş , videonun çevirisi için teşekkürler
Youtube Izlenim Sayaci 301 Donma Sorunu on Vimeo
Arkadaşlarımızdan güzel cevaplar gelmiş dogrusu herkese teşekkürler
Bundan böyle +301 konusu açmak yasaktır , Yetkili arkadaşlar konu açanları lütfen buraya yönlendirelim .
Daha fazla cevap için : https://www.google.com/#psj=1&q=site:ytpara.com+301&start=0