Videonun 301+'da Takılması Nedir?

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Forumda bu olay ilgili o kadar çok konu o kadar çok yorum var ki say say bitmez :) Biz millet olarak araştırmak yerine armut piş agzıma düş muhabbetini sevdigimiz için böyle durumlar oluyor :) Sonra yok benim üyeligim neden banlandı , bu yetkiliden şikayetciyim beni yasakladı gibi durumlar da peşinden gelir :) Bende bunları bi konuya topladım , Hangi yorumdan anlarsanız ordan gidin bakalım :)

videonuz hızlı bir şekilde 301 izlenime ulaştıktan sonra Youtube izlemeleri beklemeye alıyor ve videonuzu değerlendiriyor bu sırada aldığınız izlemeler 301'in üstüne eklenmeye devam ediyor. Youtube'un videonuzun devamına vize vermesi gibi bir durum.

301 güzeldir 301 sevilir 301 hoştur....yani sıkıntı yok hocam...videon çok izlenme alıdğının göstergesidir....

Bazı arkadaşlar video 301 e taklınca direkt 300 500 bin izleneceğini zannediyor.Halbuki bazı videolarınız 301 den sonra bakarsınız 400 de 500 de durmuş olabilir.301 e takıldığında onun çok izlenip izlenmeyeceğini beğeni sayısı ve yorumlardan az çok anlayabilirsiniz.

+301 mutlulukur :) Bir anda viedonun izlenmesidir dostum süper bişey yani sıkıntı yok

301 hayatının anlamıdır (:

Video hızlı bir şekilde 301 gösterime ulaştıktan sonra youtube görüntülenme sayısını bu şekilde bekletiyor ve incelemeye alıyor bi videonun gerçek izlenim sayısı 1 ila 3 gün içerisinde kesinleşiyor.

1-2 hafta bile sürebilir herhangi bi sorun yok endise etmeyin. arkanıza yaslanın ve anın tadını çıkarın =)

Ve En Güzel Cevap [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımızdan gelmiş , videonun çevirisi için teşekkürler :) Emegine saglık :)

Youtube Izlenim Sayaci 301 Donma Sorunu on Vimeo

Arkadaşlarımızdan güzel cevaplar gelmiş dogrusu herkese teşekkürler :)

Bundan böyle +301 konusu açmak yasaktır , Yetkili arkadaşlar konu açanları lütfen buraya yönlendirelim .

Daha fazla cevap için : https://www.google.com/#psj=1&q=site:ytpara.com+301&start=0

çok yararlı bilgi teşekkürler

300 değil 302 değilde neden 301 :D

Burayı ara sor maden o kadar çok merak ediyon

YouTube, LLC

901 Cherry Ave.

San Bruno, CA 94066

USA

Telefon: +1 650-253-0000

Faks: +1 650-253-0001

İngilizce geliştirmek için güzel fırsat arayacağım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden :):) yanlış bişeymi yaptım ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,

Forum kurallarını okumayarak yanlış işlemde bulunduğunuzu bildirmek isterim. Gereksiz ve konu dışı post kasmayınız. 3 gün dinlendirilmektesiniz. Bu süre zarfında forum kurallarını detaylıca okuyunuz.

Saygılarımla

Trafiğin gerçekci olup olmadığını denetliyor sanırım ben öyle biliyorum

Arkadaslar tekrar konu acmak istemedim. Bu baslık altında acılanları da okudum. Zamanla düzelir deniyor ama 2 haftadan fazla oldu kanalımdaki 20 videodan yarısı + 301 de takılmıs durumda. ( Tekrar söylüyorum 2 haftadan fazla oldu ) Acaba düzelir mi bu kadar süreden sonra?

Arkadaslar tekrar konu acmak istemedim. Bu baslık altında acılanları da okudum. Zamanla düzelir deniyor ama 2 haftadan fazla oldu kanalımdaki 20 videodan yarısı + 301 de takılmıs durumda. ( Tekrar söylüyorum 2 haftadan fazla oldu ) Acaba düzelir mi bu kadar süreden sonra?

izlenimler dogal yoldan,kendi kendine geldiyse düzelmesi gerek.yok,izlenim satın aldıysanız zor.bence...

izlenimler dogal yoldan,kendi kendine geldiyse düzelmesi gerek.yok,izlenim satın aldıysanız zor.bence...
Peki bu kanal kapanmasına falan yol acar mı ya da baska herhangi bir sıkıntı cıkarır mı acaba?Bu gidisle kanaldaki videoların hepsi + 301 de takılıp kalacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri