Videonun Bana Ait Olduğunu Nasıl Kanıtlayabilirim

• Kullanıcı hayvanizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayvanizle

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar telefonumda kaydettiğim bir videoyu youtube atmak istiyorum. Fakat şu son zamanki ünlem sorunu büyük ihtimalle bu videoda da çıkacak.. bu videonun bana ait olduğunu nasıl ıspatlayacağım??

Arkadaşlar telefonumda kaydettiğim bir videoyu youtube atmak istiyorum. Fakat şu son zamanki ünlem sorunu büyük ihtimalle bu videoda da çıkacak.. bu videonun bana ait olduğunu nasıl ıspatlayacağım??

videoyu kendi kameranla çektiysen kamera arkası görüntüleri falan yolla

kendi çektiğin videoda ünlem çıkmaz

hayatımda bir kere bile ünlem görmedim ben mesela :) atar atmaz dolar ışığı yanıyo

daha yeni attım kendi hazırladıgım slayt şeklinde resimli videolar varmı ona bile unlem verdi

Konuya paralel olarak.

Arkadaşlar, özgün çalışacağım artık. 1 defa da izlense benim videolarım olacak. Bu videoları atarken çalınmaması için ne yapmalıyım. Mesela biz muyaptan dizilerden ne bilim daha önce atan kişilerden sonra attığımızda eşleşen dünya engeli gibi uyarılar veriyor ya. Bunu kimseler çalmadan bizi uğraştırmadan yüklerken yapabileceğimiz birşey var mı

özgünü ne sanıyosunuz siz ? sağdan soldan aparılıp hazırlanan slaytlar özgün mü sanıyosunuz ?

50 defa söyledik. özgün video yapılmaz, oluşturulmaz.

sadece ÇEKİLİR

hiçbir özgün videoda ünlem falan çıkmaz. önce özgün nedir onu tam kavramak lazım tabi..

özgünü ne sanıyosunuz siz ? sağdan soldan aparılıp hazırlanan slaytlar özgün mü sanıyosunuz ?

50 defa söyledik. özgün video yapılmaz, oluşturulmaz.

sadece ÇEKİLİR

hiçbir özgün videoda ünlem falan çıkmaz. önce özgün nedir onu tam kavramak lazım tabi..

Kanal mimlenmiş ise istersen kendini çek at yine ünlem yer.
Ama haklısın, sıfır olarak açılmış, ve mimlenmemiş bir kanalda bu gibi problemlerle karşılaşmazsınız.
Adam spama düşen kanalına ekran görüntüsü çekip atıyor,
sonra burda konu açıyor, "kendi çektiğim videoda bile ünlem yedim yuh" diye.

Konuya paralel olarak.

Arkadaşlar, özgün çalışacağım artık. 1 defa da izlense benim videolarım olacak. Bu videoları atarken çalınmaması için ne yapmalıyım. Mesela biz muyaptan dizilerden ne bilim daha önce atan kişilerden sonra attığımızda eşleşen dünya engeli gibi uyarılar veriyor ya. Bunu kimseler çalmadan bizi uğraştırmadan yüklerken yapabileceğimiz birşey var mı

Öyle olmuyor hocam izlenmeyince üzülüyor insan o videoları çekerken o kadar uğraşıyorsun :)

[MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] valla ben 90a yakın video çektim özgün kanal oluşturdum tüm dünyaya hitap eden videolar hepsi 40 50 anca izlendi özgün çalışmak video çekmek önemli değil onu tanıtmak önemli. Eti bi suyun içine atar haşlarsın koyarsın müşterinin önüne yemez ama eti güzelce iskender yaparsın tuzlarsın yağlarsın soslarsın misafirin önüne güzel bi tabakla sunarsın yer bende bıraktım özgün çalışmayı spam yapmaya karar verdim belki aşçılığı öğrenirimde tekrar özgüne geçerim diye

Kanal mimlenmiş ise istersen kendini çek at yine ünlem yer.
Ama haklısın, sıfır olarak açılmış, ve mimlenmemiş bir kanalda bu gibi problemlerle karşılaşmazsınız.
Adam spama düşen kanalına ekran görüntüsü çekip atıyor,
sonra burda konu açıyor, "kendi çektiğim videoda bile ünlem yedim yuh" diye.

hocam tabiki haklısın onlar istisna durumlar elbette

ama dediğim tamda bu yani adam kanalın spama düştüğünün farkında olmasına rağmen hiç düşünmeden mantık yürütmeden öyle bir konu açabiliyosa youtube'la uğraşmasın herkes bu işi yapıcak diye bişey yok

hele hele armut piş ağzıma düş hiç yok. 2012de vardı bak ama aradan 2 koca sene geçti hala aynı muhabbetler

2012den beri özgün çalışıyorum kafam rahat. herkese öneririm kameralar cebinizde duruyo ufaktan başlayın gerisi gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri