Videonun Sesini değiştirmek için Program lazım arkadaşlar

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bana elimizde olan örneğin youtube videosunu yada bir videonun sesini değiştirmek istiyorum sesi inceltmek,kalınlaştırmak sesi komikleştirmek anlıyacağınız bunu yapacağım bir program var mı?

ashampoo ben kulalnıyor um ses için dene ama baya kasıyo gerçi pc"em 10 yıllık ama olsun

ashampoo ben kulalnıyor um ses için dene ama baya kasıyo gerçi pc"em 10 yıllık ama olsun

tamam hocam deniyeceğim sağolasın
hocam ben bunu indirdim ama bu program nero benziyo bunun neresinden ben videomun sesi değiştircem

---------- Mesaj saat 16:18:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:15:10 civarında gönderildi. ----------

anlatırmısın

avidemux ile sesini sil yeni solsa music add var orda ekle save de

edius şiddetle tavsiyemdir..

hocam indiriyorum inş işimi görür sağolasın

---------- Mesaj saat 16:36:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:29:54 civarında gönderildi. ----------

hocam bu program en az 350 mgbayt bana daha böyle basit hafif bir program lazım videonun sesi komikleştirmek için ama dediğin programı indiriyorum ama ağır ama yinede sağoalasın

Cubase 5 indirin profesyoneldir ama sesle ilgili tüm işlemlerinizi yaparsınız.

Sony vegas ta yapabilirsin onu.

hocam sony vegas kullanmıyorum benim pc çok iyi pc değil arkadaşın dediği ile sizin dediğiniz ikiside ağır program ama indircem yinede lazım oluyor bana

---------- Mesaj saat 16:41:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:39:21 civarında gönderildi. ----------

Cubase 5 indirin profesyoneldir ama sesle ilgili tüm işlemlerinizi yaparsınız.

hocam onu indiriyorum senin program daha hafif galiba dediğim gibi video sesini değiştirsin başka birşey yapmıycam program ile sağoalsın

Benim dediğim programı Eminem keny gibi sanatçıların kullanmışlığı var, yani stüdyo yazılım programıdır ben kendim müzikle uğraştığım için kullanıyorum, Uğraştırır biraz ama zor değildir kolay arayüzü var ve tamamen ses yazılım programı ben yardımcı olurum size, bi çok telif hakkına sahip şarkıyı yedirebilirsiniz o programla yapamayacağınız işlem yok ses üzerinde.

Benim dediğim programı Eminem keny gibi sanatçıların kullanmışlığı var, yani stüdyo yazılım programıdır ben kendim müzikle uğraştığım için kullanıyorum, Uğraştırır biraz ama zor değildir kolay arayüzü var ve tamamen ses yazılım programı ben yardımcı olurum size, bi çok telif hakkına sahip şarkıyı yedirebilirsiniz o programla yapamayacağınız işlem yok ses üzerinde.

hocam çok sağolun madem dediğini gibi program bende kullanıyorum interneeten nasıl kullanıldığına bakarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri