Videonuz Trend Oldu :)

ultraslan3556

Kayıtlı Üye
Kanallarımdan birisinin videosu az önce TR'de Trend oldu, bildirimini almak çok güzel birşeymiş, ilk defa oldu, videoyu paylaşamıyorum malesef burda ama bu anıyı sizinle paylaşmak istedim :)

not: sevindirici olduğu için paylaştım, lütfen kimse yanlış anlamasın, kötü bi niyetim yok.

f-NcZSaGThGoEiIlFd7RdQ.png

kanallarımdan birisinin videosu az önce tr'de trend oldu, bildirimini almak çok güzel birşeymiş, ilk defa oldu, videoyu paylaşamıyorum malesef burda ama bu anıyı sizinle paylaşmak istedim :)

[ı]not: Sevindirici olduğu için paylaştım, lütfen kimse yanlış anlamasın, kötü bi niyetim yok.[/ı]

[ımg]https://image.prntscr.com/image/f-nczsagthgoeiılfd7rdq.png[/ımg]

kazanç tablosunu gormek isteriz hocam :)

tebrikler, umarım devamı gelir :)

tebrikler üstadım,herhangi değişik birşey yaptın mı bu trend olan video da ? sevindim adına.

Hayırlı olsun hocam arkadaşın dediği gibi bir kazanç tablosu atarmısınız ? trde trende giren video ne kazandırıyor :D

forumda ki hizmeti satın aldınız mı? Yoksa kendi çabalarınız ile mi trende girdiniz?

forumda ki hizmeti satın aldınız mı? Yoksa kendi çabalarınız ile mi trende girdiniz?

hocam trend için özgün izlenim ve twitter paylaşımı yeterli. sonrasında kendiliğinden giriyor video trende. hizmet falan gerek yok.:D

bu trend işi nasıl oluyor anlamadım. Bir gün geçmeden eşleşenli videolarım 1 milyondan fazla izleniyordu ama hiç trend olmuyordu. Acaba neye göre trend oluyor :D

hocam trend için özgün izlenim ve twitter paylaşımı yeterli. sonrasında kendiliğinden giriyor video trende. hizmet falan gerek yok.:D

biliyorum hocam benim merak ettiğim diğer satış yapan arkadaş bu konudan sonra yorum yazmış bahsettiği video bu mu diye merak ettim.

Kanallarımdan birisinin videosu az önce TR'de Trend oldu, bildirimini almak çok güzel birşeymiş, ilk defa oldu, videoyu paylaşamıyorum malesef burda ama bu anıyı sizinle paylaşmak istedim :)

not: sevindirici olduğu için paylaştım, lütfen kimse yanlış anlamasın, kötü bi niyetim yok.

f-NcZSaGThGoEiIlFd7RdQ.png

abı hayırlı olsun :) umarım kanalın daha daha buyur :)

Tebrikler.Başarılar.Darısı tüm Ytpara ailesinin başına inşaallah.

tebrikler güzel bir duygu benimde bir kere girmişti 3 4 gün trendde kalmıştı

Tebrikler [emoji846] geçen ay benim de videom trende girmişti. 4-5 gün kaldı 400 küsür dolar bıraktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese cok tesekkur ederim, bu trend mevzusundan şunu anladim ki gozumuzde buyuttugumuz kadar zor seyler degil bunlar. icerigin oyle de abartili yanı olmasina gerek yok, tamamen teknik detaylar.

tebrikler hocam. yıldız tilbeli video mu :)

yok hocam o degil, ozgun icerik :)

kazanç tablosunu gormek isteriz hocam :)

Hayırlı olsun hocam arkadaşın dediği gibi bir kazanç tablosu atarmısınız ? trde trende giren video ne kazandırıyor :D

kazanc olarak cok bi etki yapacagini dusunmuyorum cunku turkce icerik :)

tebrikler üstadım,herhangi değişik birşey yaptın mı bu trend olan video da ? sevindim adına.

ozgun icerik ama kendim bi kac taktik var onlari uyguladim oyle girdi. sadece icerikle girmiyordu cunku :)

kimseden hizmet falan almadim, kendi taktiklerim var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri