Videosunun Introsunda Oyun Tanitan Youtube Kanallari

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Merhaba millet,

son zamanlarda cok fazla video intro veya outrosunda oyun uygulamalari tanitamlari görüyorum. Aciklama kisimlarina da indirme linkleri koyuyorlar.
Peki bu nasil oluyor? Oyun kurucusu veya yöneticisi Youtube kanaliyla irtibata gecip belli bir ücret karsiligi reklam mi yaptiriyor yoksa kanal sahibi bu referans linkiyle indirme basina ücret alip kendisi mi yapiyor?

Örnek video: https://www.youtube.com/watch?v=1Ig7cdhvqWM

bende bir reklam veren olsam bu tip kanala reklam verirdim herhalde çünkü kitlesinin alım gücü çok fazla

Sorunuza gelecek olursak refli link ile kazanmıyor oyun firması sponsor olmuş..Kanal sahibi videoya reklam bile koymamış

Şöyle diyelim, zaten çoğu kanal iletişim bilgilerinin yanında reklam ve sponsorluk için özel bir mail kanalı falan da veriyor :D TV reklamlarına servet harcamaktansa bu tarz viral reklamlar daha ucuz ve daha büyük kitleye ulaşır ancak kanal ve reklam tipi burada hiç uyuşmuyor :D Türk oyun kanallarındaki mobil oyun reklamlarını görmeye alışmıştım da burada göreceğimi hiç beklemezdim...

bende bir reklam veren olsam bu tip kanala reklam verirdim herhalde çünkü kitlesinin alım gücü çok fazla

Sorunuza gelecek olursak refli link ile kazanmıyor oyun firması sponsor olmuş..Kanal sahibi videoya reklam bile koymamış

Evet reklam verene cok güzel bir dönüs olacaktir. Peki bu sekilde reklam yapmanin Youtube kurallarinca bir sakincasi yok mudur?

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Şöyle diyelim, zaten çoğu kanal iletişim bilgilerinin yanında reklam ve sponsorluk için özel bir mail kanalı falan da veriyor :D TV reklamlarına servet harcamaktansa bu tarz viral reklamlar daha ucuz ve daha büyük kitleye ulaşır ancak kanal ve reklam tipi burada hiç uyuşmuyor :D Türk oyun kanallarındaki mobil oyun reklamlarını görmeye alışmıştım da burada göreceğimi hiç beklemezdim...

Ben daha cok kanal sahibinin kabul etmesini pek anlamadim. Baya profesyonel cekimleri olan ve lüks araclarin tanitildigi bir kanal. Teklif cazipti sanirim :D

Evet reklam verene cok güzel bir dönüs olacaktir. Peki bu sekilde reklam yapmanin Youtube kurallarinca bir sakincasi yok mudur?

+18 reklam olmadığı sürece sıkıntı yok

sadece video yüklerken gelişmiş ayarlardan ''bu video sponsor bağlantı...'' kutucuğunu işaretlemek gerekiyor sanırım

1000 görüntülenme başı ne kadar alıyorlar acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri