Yine bir sistemi çöp etme başlangıcına geldiniz ytpara.. , madem bu tür bir şey yapacaksınız sınır koyun hocam YouTube gibi günde sisteminizden tek kanala 1-2k video atılmasın. Belli bir sınır koyun yoksa sonu YT gibi olacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine bir sistemi çöp etme başlangıcına geldiniz ytpara.. , madem bu tür bir şey yapacaksınız sınır koyun hocam YouTube gibi günde sisteminizden tek kanala 1-2k video atılmasın. Belli bir sınır koyun yoksa sonu YT gibi olacak.

o zaman konuda veya forumda ne işin var? isteyen istediği gibi çalışır, kimse şikayetci olmasın yok şöyle çöp yok böyle çöp diye, düzgün calıştıktan sonra hiç bir şey olmaz, ayrıca blogger da zaten sınır varYine bir sistemi çöp etme başlangıcına geldiniz ytpara.. , madem bu tür bir şey yapacaksınız sınır koyun hocam YouTube gibi günde sisteminizden tek kanala 1-2k video atılmasın. Belli bir sınır koyun yoksa sonu YT gibi olacak.
Başka bir konudan alıntınızı aşağıya ekliyorum. Aşağıdaki postu siz atmadınız mı ?
http://www.ytpara.com/1295313-post23.html
Aynen bunu birinin atacağını düşündüm. Acaba yazdığım cümleyi okudun mu hocam bunu çok merak ediyorum gerçekten ? Ben tek kişiye satacaktım zaten herkese satsam yapıp konu açarım ? önce bunu bir belirle.
Üstteki cümlemde " yaparsanız sınır koyun " yazıyor bunu okudun mu hocam? Yapıcaksanız sınır koyun dedim yani sonuçta yine yapılacak okey ?
Elbette okudum ben sadece "Yine bir sistemi çöp etme başlangıcına geldiniz ytpara.." kısmi için yazdım.
İyi Geceler
Youtube botundan daha efsane olur BLOG umarım başarırsın hocam
Ayrı olarak bile satın alınır
Önemli olan bizleri yoran " Google gibi getir " özelliklerinin olması botu çok cazip kılar.
Bir fikir de şu;
" Health " yazdım, bot bu kelimenin bulunduğu 20 key üretecek. Health care, health insurance... Vb gibi.
Her kelimeyi google görselde aratıp her kelimeden ilk resmi çekicek ve 20 resimlik 1 blog konusu girecek.
Alın size özgün bloglar
Bloglardaki yazıları birebir kopyalama özelliği de güzel olur hatta ileri de yazı bile özgünleştirilir.
Tıpkı Youtube gibi ucu bucağı yok yapılacakların.
BLOGYAP.com ��
Mehmet hocam , bir kelime girilir o kelimeyi google görsellerde aratır.Bulduğu resimleri bize gösterir , arasında kırık resim var mı yazılı var mı diye . Ona onay verildikten sonra blogta o kelime adına başlık açıp resimleri oraya yükler.Bu şekilde bence 10 numara olur.
Bazı arkadaşlar diyor wordpress olsa ya olsa da bizim domaine ihtiyacımız var çok sıkıntılı blogdan deva edelim videoyap a eklenecek zaten biraz sabırlı olan kazanır.
yine [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yine bomba bir özellik yt bizi üzdü inş blogger sevindirecek , eline sağlık şimdiden hocam
Üstad mesela apili spinleme servisleri var.
Bunların yapısına göre sistemi geliştirirseniz ögzün makaleler ile özgün bloglar yapılabilir
www. spinnerchief. com
thebestspinner. com
www. spinrewriter .com
chimprewriter. com
wordai. com
www. x-spinner. com
espinner. net
Mesela bu sitelerle uyumlu olursa hazır makaleleri sisteme ekler spinleyerek bloglara aktarabiliriz
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] çok mantıklı, bloggerı tek tıkla ekleyebilmek google gibi getirden daha önemli![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] adamın dibisin hocam
Youtube spamin ancak%1 dir videoyap. Blogger ında %1 iancak olur. Önemli olan bu pastadan pay almak. Ama anladım ki yazılımcısın kendine bu tarz bot yazmışsın. Kuyruk acın var, merak etme google derya deniz
Bugün eklediğim blogger bölümüme bunun çok benzeri hocamSadece anlattığının resim bulma bölümü farklı. Oda search apiyi yormamak adına. blogyap.com da fena değilmiş
ama artık videoyap bünyesinde başladım birkez. Teşekkürler hocam
Aynen hocam, 2 saat önce bu konudaki girdiğim mesajda bugün eklediğim özellikde bu bahsettiğin
Wp tarafına cok hakim değilim bende. Bakalım ilk bloggera göre yazayımda sonrasında inş müsait olursam wp yede uyarlarız
teşekkürler ahzem hocam, alternatifleri cogalt dailydede müthiş kazanc var. Youtube da adsense devri bitti. Kanal acma zorlaştı, yt den yt ye kopyalama bitiyor. Yt de çalışmak için yt dışı sitelerdeb yt ye kopyalama gerekiyor ve partner çalışmak geeçeekiyor. Onlarda sabır olayını daha da cok arttırıyor. Hayırlısı olur inşallah, cok kazanc alternatifi iyidir.
Hiç spin olaylarını bilmiyorum, cok duydum ama test etmedim. Bu konuyu yarınaraştırcam cok sağolasın detaylı bilgilendirme içib hocam
İnş o tek tıkla ekleme kolay inş yarına hazır o
Sağolasın hocam senden iyi olmayım.
Doğru çalışana hiç bir yerde bitti diye bir şey yok, ama böyle ağlamakla olmaz bu işler. Limiti zaten Mehmet koymuyor blogger koyuyor, bir araştır tart ondan sonra konuşmaya başlaHocam öncelikle yazılımcı değilim sadece hobi olarak uğraşıyorum. Emin misiniz %1 olduğuna ve siz söylediğinize inanıyor musunuz ?
Ayrıca neye kuyruk acım var hocam bundan biraz bahseder misiniz? madem google derya deniz neden herkes eskisi gibi spam yapamıyor bunuda bir açıklayın. Merak ettim, doğrusu.
Burada kendi ağzınızla demişsiniz 1000000 'a yakın kanal yapıldı diye.
(bkz: http://www.ytpara.com/videoyap/84103-videoyap-3-yasinda.html)
Net : 923.000 kanal yapıldı.
Bunlar sanırım sadece 3 yıllık istatistikler, blogspotta da aynı şey olacak kategori derdi yok vs. kat kat fazlası olacak sınır vs. var fakat herkes tek blog çalışmıyor ki.
Madem bu kadar kanal yapıldı hiç sanmıyorum, aslında buradaki asıl amaç bu değil bas baya çöp ediyorsunuz bana kalırsa forumda görüyorum bazen yt bitti, yok şöyle oldu yok böyle oldu bu konuları açan adamlar az önce bana bu konuda cevap veriyorlardi. İlginç gerçekten.. Aslında şuan düşündümde haksızlık ettim, çok doğru limit vs. de koymayın hocam buda bitsin. 6-7 ay sonra konular açılmaya başlariş aranıyor diye. neyse kolay gelsin.
Doğru çalışana hiç bir yerde bitti diye bir şey yok, ama böyle ağlamakla olmaz bu işler. Limiti zaten Mehmet koymuyor blogger koyuyor, bir araştır tart ondan sonra konuşmaya başla
tamamHocam ben zaten bu işi biliyorum, sınır olduğunuda biliyorum yahu arkadaşım yazdığımı okumuyor musun ? 1 den fazla blog ile çalışılıyor dedim, araştır demişsin 2012 den beri biliyorumneyse uzatmaya gerek yok hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.