Videoyap Blogger Bölümünü Geliştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumlar nasıl hocam sistemi oturttunuz mu? Ne zamana satışa çıkar?

Neyin satışı hocam:) Videoyapda zaten blogger bölümü vardı orada geliştiriyorum. Geliştirmeyi soruyorsan hala eklemeler yapıyorum hocam. Geliştirmeler 3 yıldır videoyapda bitmedi. Her zaman biryerler gelişiyor. Gelişmeyen bölüm olmuyor:) Ama soruyodan aklımdakilerin yarısı henüz blogger için bitti. Büyük bomba bugeceye inş:)

Arkadaşlar,

Şimdi spinner alt yapısını kuruyorumda. Acayip maliyetli bir sistem. 5.000 tane spin günlük 300 usd. 400.000 civarı spin harcansa iyi bir para ödemem gerekicek. Acaba şöyle yapsak nasıl olur. Bir kişi ya hepsini spinliyordur yada spinlemiyordur. Bir sayfada örneğin 25 tane yayın spinlencek. Ben bunu tek dosyada spinletip ayırarak hangisine ekleneceğini yapabilirim. Böylelikle maliyetimi 25 kat indirmiş olurum. Bu nedenle tek tek spinletme yerine tümünü spinlet iş görür mü?
Hocam inşallah bunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirirsiniz.
Spin olayı üç şekilde olabilir
Ya servislerden ücretsiz üyelik alacağız kendi makalemizi spinleyip videoyapa ekleyeceğiz
Ya servislere premium üye olacağız ve videoyapa kendi servis üyelik bilgilerimizi gireceğiz
Yada siz avantajlı premium paket alacaksınız belli bir kotadan sonra, biz sizden spin hakkı satın alacağız.
Bunu birde wp ye göre uyarlarsanız tadından yenmez o zaman..

Son düzenleme:
Neyin satışı hocam:) Videoyapda zaten blogger bölümü vardı orada geliştiriyorum. Geliştirmeyi soruyorsan hala eklemeler yapıyorum hocam. Geliştirmeler 3 yıldır videoyapda bitmedi. Her zaman biryerler gelişiyor. Gelişmeyen bölüm olmuyor:) Ama soruyodan aklımdakilerin yarısı henüz blogger için bitti. Büyük bomba bugeceye inş:)

videoyap youtubeden fazla güncelleme alıyor :D
Birde şu uygunsuz içeriğe bir çare bulunabilse keşke :)

Örneğin sen ytpara diye kelime yazdın hocam onun hakkında karşına 25 tane yayın cıkarıyor. tek tuşla 25 tanesini eklersin. hatta sonraki açılan sayfada yine 25 farklı ytpara kelimesiyle sonuc cıkarıyor şeklinde sayfalarca ytpara hakkında 500 e kadar sonuc buluyor. ve tek tuşla ekleyebiliyorsun 25 erli olarak. sonra videoyap diye ararsın hocam onlada coklu olarak sonuclar cıkar. bu anladıgım kadarıyla bilmediğin birşeydi hocam? yoksa bunu biliyordun ama istediğin her kelimeden 1 sonuc cıkmasımı?

hocam bilmiyorum ama benim dediğim yine farklı. Şimdi mesela ytpara,videoyap,blogger şeklinde arama yaptırınca 3 farklı post 8-10 ar farklı resimle olabilir. yani blogumuza tek tıkla 20 30 farklı kelimede konu eklemiş oluruz

@Web_Scripti hocam
Yalnız spinli makale yönteminde spam mantığı hem size, hem üyelerinize zarar ettirir hocam
Çünkü, toplu makale ekleme spinlenmiş olsada google için sorunlu bir durum sayılır.
Özgün çalışmalarda hedef kısıtlı zamanda az trafikle az kazanç değildir.
Uzun vadede yüksek kazanç hedeflenir

Kısıtlama gerekiyor bu konuda.
Bir bloga günlük girecek makale sayısının belli bir sayıyı geçmemesi gerekir
Bir bloga aynı anda 100 yayın göndermek sakıncalı bu durumdur.
Ama 40 tane bloga günlük 3 er makale ekleyerek 1 ay sonra ciddi trafik ve ciddi kazanç sağlamak mümkün.
Hem spam olmaz hem adsense riske girmez.

Yt için geç kaldığımdan hiç program kullanmamistim hocam ondan bilemedim :D hadi bakalım hayırlısı yt kaçtı hep beraber bloggerdan devam edelim :)

Hocam bloga içerik girerken bunları da tıpkı youtube fibi zamanlayabilirsek süper olur hem ağır spam olarak algılamaz hem de blog güncel kalır

Merhaba Arkadaşlar,

Dün sabahtan bu yana Spin sistemiyle uğraşıyordum. Sonunda bitti. Fakat aktif etmeyi büyük ihtimalle yarın yapacağım. Şuanda ortalama yapılan yayın ve özgünleştirme oranına ölçüm statsı attım. Ben spin olayına ciddi paralar ödüyeceğim için bunu sınırsız yaptığımda altından kalkabilecekmiyim, yoksa her kullanıcıya 1 günde 100x25 tane spin yapma hakkı mı vermem gerekiyor hesaplarını yapıyorum. Görünümü aşağıdaki şekilde olacaktır.

Not: Firefox eklentisini yanlızca evdeki pcde yazıyorum. dün gece blogger firefox eklentisinin 2-3 saatlik işi kalmıştı ve 3 gibi yatmam gerekmişti. Bugece kısmetse onu yayına alacağım. Firefox eklentisinde inşAllah bloggerlarınızı youtube kanallarını eklemekle aynı sistemle tek tıkla bota bağlayabileceksiniz. 1 tıklada o blogdaki tüm yayınları google gibi getir sonrasında da 1 tıkla dahada tümünü dizinlere aralıklı gönderebileceksiniz(Firefox eklentisi insan gibi tıklayıp işlem yapar.)

lv1LzJ.png

Merhaba Arkadaşlar,

Dün sabahtan bu yana Spin sistemiyle uğraşıyordum. Sonunda bitti. Fakat aktif etmeyi büyük ihtimalle yarın yapacağım. Şuanda ortalama yapılan yayın ve özgünleştirme oranına ölçüm statsı attım. Ben spin olayına ciddi paralar ödüyeceğim için bunu sınırsız yaptığımda altından kalkabilecekmiyim, yoksa her kullanıcıya 1 günde 100x25 tane spin yapma hakkı mı vermem gerekiyor hesaplarını yapıyorum. Görünümü aşağıdaki şekilde olacaktır.

Not: Firefox eklentisini yanlızca evdeki pcde yazıyorum. dün gece blogger firefox eklentisinin 2-3 saatlik işi kalmıştı ve 3 gibi yatmam gerekmişti. Bugece kısmetse onu yayına alacağım. Firefox eklentisinde inşAllah bloggerlarınızı youtube kanallarını eklemekle aynı sistemle tek tıkla bota bağlayabileceksiniz. 1 tıklada o blogdaki tüm yayınları google gibi getir sonrasında da 1 tıkla dahada tümünü dizinlere aralıklı gönderebileceksiniz(Firefox eklentisi insan gibi tıklayıp işlem yapar.)

lv1LzJ.png
spin işini şöyle çözersin efe hocam günlük toplu video hakkı verdiğin gibi spin hakkı verirsin sayıyı ben bilemicem senin bileceğin iş bunun üstünde hak almak isteyenler toplu hakkı arttırmak için para ödediği gibi spin içinde para öder umarım anlaşılmıştır demek istediğim iyi çalışmalar

spin işini şöyle çözersin efe hocam günlük toplu video hakkı verdiğin gibi spin hakkı verirsin sayıyı ben bilemicem senin bileceğin iş bunun üstünde hak almak isteyenler toplu hakkı arttırmak için para ödediği gibi spin içinde para öder umarım anlaşılmıştır demek istediğim iyi çalışmalar

Aynen dediğin gibi hocam. Aklımdan geçen 15.000 kişi günde 100 spin ( her sayfada 25 sonuç olucak. 2500 spinli yayın eder) yapsa 150.000 spin yapar. Bu bölüm youtube veya dailymotion gibi çok kullanılcak mı onuda görmek gerek. Bugün başlangıç için 50.000 spin alıp 5 gün sonra 150.000 yapmak için aradaki fark 100.000 apinin parasını değil 150.000 spinin parasını istiyorlar:) Önceki 50.000 uçuyor. Bu gavurların ticareti başka oluyor:) Kullanım oranını bilmeden spin almakda bu nedenle beni üzüyor. Çünkü ciddi para tutuyor.

Aynen dediğin gibi hocam. Aklımdan geçen 15.000 kişi günde 100 spin ( her sayfada 25 sonuç olucak. 2500 spinli yayın eder) yapsa 150.000 spin yapar. Bu bölüm youtube veya dailymotion gibi çok kullanılcak mı onuda görmek gerek. Bugün başlangıç için 50.000 spin alıp 5 gün sonra 150.000 yapmak için aradaki fark 100.000 apinin parasını değil 150.000 spinin parasını istiyorlar:) Önceki 50.000 uçuyor. Bu gavurların ticareti başka oluyor:) Kullanım oranını bilmeden spin almakda bu nedenle beni üzüyor. Çünkü ciddi para tutuyor.

Hocam link ile makale çekebilmek mümkün mü?
Mesela makalesini almak istediğimiz web sayfasının linkini bota gireceğiz.
Bot sayfadaki yazıyı cekecek spinleyip bloga aktaracak.
Mesela bota, bir blog için 50 makale linki gireceğiz.
Zamanlama ayarlayacağız
Zamanı gelince sayfadan makaleyi çekip spinleyip bloga ekleyecek
Hatta bloggerın kendi zamanlama seçeneğide var
Bu da kullanılabilir.

Hocam link ile makale çekebilmek mümkün mü?
Mesela makalesini almak istediğimiz web sayfasının linkini bota gireceğiz.
Bot sayfadaki yazıyı cekecek spinleyip bloga aktaracak.
Mesela bota, bir blog için 50 makale linki gireceğiz.
Zamanlama ayarlayacağız
Zamanı gelince sayfadan makaleyi çekip spinleyip bloga ekleyecek
Hatta bloggerın kendi zamanlama seçeneğide var
Bu da kullanılabilir.

Bu şekilde iyi spin yaparsa zaten forumun %80 kullanır bence. Müthiş bir sistem olur o zaman.

Hocam resimleri de spinlese croplasa renk değiştirse eşi benzeri olmayan birşey ortaya çıkar :D

İnşallah arkadaşlar,

hepsini kısa sürede entegre edeceğim. Blogger ve wordpress çekemeyide özgüneştirebilir, spinleştirilebilir, ek resim eklenmeli kolay halli yapıp xml indir yükle derdine son gelmiş olacak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ne oldu bizim eklenti ?

Firefox eklentisiyle blogu videoyapa bağlama,
1 blogdaki tüm yayınları tek tuşla google gibi getir yapma

bölümlerini tamamladım. Dizine göndermeyi şimdi tek tuşla yapıcaktım fakat pc başında uyuklar oldum. Yarın aktif Allahtan bir mani gelmezse aktif edeceğim. Hayal ettiğimden de güzel oluyor diyebilirim.

İnşallah arkadaşlar,

hepsini kısa sürede entegre edeceğim. Blogger ve wordpress çekemeyide özgüneştirebilir, spinleştirilebilir, ek resim eklenmeli kolay halli yapıp xml indir yükle derdine son gelmiş olacak.

bölümlerini tamamladım. Dizine göndermeyi şimdi tek tuşla yapıcaktım fakat pc başında uyuklar oldum. Yarın aktif Allahtan bir mani gelmezse aktif edeceğim. Hayal ettiğimden de güzel oluyor diyebilirim.

tamamdır hocam, yatın uyuyun bari :D iyi geceler. yarın bekliyorum ama :D

İnşallah arkadaşlar,

okuduklarımla yarın herşey daha daha daha daha güzel olacağını anladım elleriniza sağlık usta VİDEOYAPCILAR Yanında :)

Efe hocam
Müsait bir zamanınızda nasıl bir adsense gerekli bu blog için onuda belirtseniz harika olacak :)
Milletin kafası 1 milyon bu konuda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri