Ben bu adamın alnından öpmeyim ne yapayım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam link ile makale çekebilmek mümkün mü?
Mesela makalesini almak istediğimiz web sayfasının linkini bota gireceğiz.
Bot sayfadaki yazıyı cekecek spinleyip bloga aktaracak.
Mesela bota, bir blog için 50 makale linki gireceğiz.
Zamanlama ayarlayacağız
Zamanı gelince sayfadan makaleyi çekip spinleyip bloga ekleyecek
Hatta bloggerın kendi zamanlama seçeneğide var
Bu da kullanılabilir.
videoyapta blogla ilgili nasıl güncellemeler oalcak nezaman güncellenecek bilgi verebilirmisiniz
Firefox Eklentisine Yeni Eklenenler:
![]()
![]()
Firefox eklentisini yaptım. Fakat yayına almayı ancak evdeki windows bilgisayarımdan yapabileceğim için gece 22:30'da yayına girecektir.
Birde dün yaptığım spin sistemini şuanda aktif etmekle uğraşıyorum. 08.01.2015 bitmeden tüm yaptıklarım aktif olacaktır.
![]()
abi güvenlik kodu olayını aştın mı ? Google gibi getirde el ile eklemede güvenlik çıkıyor 3-5 kere
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blog eklerken token hatası verdiğinde tıklayınca kanallarım sekmesine gidip blogu kanal gibi ekliyor.
token alırken hep en son ki bloğa token veriyor. 1 gmailde 3 bloğa token almamız için, kaldırıp kaldırıp eklemek gerekiyor.
birde yandexten çektiği için çok saçma sapan şeyler çekebiliyor. ben bir kelime yazdım +18 fotoğraflar çekti
edit: eklentide hata var sanırım. aynı linkleri defalarca ekliyor. doğrulama yerinden kaynaklı sanırım
Hocam link ile makale çekebilmek mümkün mü?
Mesela makalesini almak istediğimiz web sayfasının linkini bota gireceğiz.
Bot sayfadaki yazıyı cekecek spinleyip bloga aktaracak.
Mesela bota, bir blog için 50 makale linki gireceğiz.
Zamanlama ayarlayacağız
Zamanı gelince sayfadan makaleyi çekip spinleyip bloga ekleyecek
Hatta bloggerın kendi zamanlama seçeneğide var
Bu da kullanılabilir.
Efe hocam
Müsait bir zamanınızda nasıl bir adsense gerekli bu blog için onuda belirtseniz harika olacak
Milletin kafası 1 milyon bu konuda![]()
Ben bu adamın alnından öpmeyim ne yapayım[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam dünyaca ünlü blogları da incelemek lazım,özellikle sağlık,tekonloji,eğlence sektörlerini.Bir profesyonel neler yapmış bir bir incelemek gerek. herkes nasıl yapıyorsa bizim de sunumu öyle yapmamız gerekir. şahsen ben araştırıp çok beğendiğim blogları site gösteririm tespitlerimi paylaşırım. SEO Analiz » SEO Hocası bu tarz sitelerde de o sitelerin teknik özelliklerini analiz edebiliriz. ama her türlü özgün içerik önemli,spinnerda bitiyor iş. arkadaşın dediği gibi yotubede mesela google imageste alınan fotografı profil fotosu vs. yapınca kapanıyordu bunu bizzat tecrübe edindim. o yüzden facede bilinmeyen kızların fotolarını kullanırdımyani googlede(baska arama motorunda indexlenip de googlede indexlenmemiş foto yoktur herelde) indexlenmiş bir fotoğraf olmamalı,fotograflarda da oynama yapabilrsek çok kaliteli olur içrik.
Müthiş bir fikir yapılabilirse gerçekten çok süper olur.Gerçi Efe hocamız bizler için en iyisini düşündüğünü için uygun olanını getirecektir önümüze.
Ellerine sağlık hocam.
selamlar blog bölümünde a kelimesini b kelimesi ile değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Hocam sadece blogger sistemini kullanmayı tercih etme imkanımız var mı? Özel olarak bu sistemi kullansak fiyatı ne olacaktır?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam blog eklerken token hatası verdiğinde tıklayınca kanallarım sekmesine gidip blogu kanal gibi ekliyor.
token alırken hep en son ki bloğa token veriyor. 1 gmailde 3 bloğa token almamız için, kaldırıp kaldırıp eklemek gerekiyor.
birde yandexten çektiği için çok saçma sapan şeyler çekebiliyor. ben bir kelime yazdım +18 fotoğraflar çekti
edit: eklentide hata var sanırım. aynı linkleri defalarca ekliyor. doğrulama yerinden kaynaklı sanırım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam tek mailden 3 blog eklenmiyor. Birde indexleme ve google gibi getirde sorun var.
ve makaleleri aynı anda değilde belirli aralıklarla yüklese çok güzel olacak.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne oldu hocam blog isleri
@Web_Scripti
Hocam captcha geldiğinde 2-3 kere resimleri seçiyorum, sonra bir kod veriyor aşağıdaki kutuya yapıştırın diyor, yapıştırıyorum. Daha sonra link giriyorum GETİR VE OLUŞTUR aktif olmuyor. captcha yı geçemedim o bölümü geçebilen var mı ?
+1
iPhone 6 Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.