Videoyap Bot Yoneticisinden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kusursus

Yasaklanmış
bundan 11-12 gun once pro vdsli bot satın aldım. onceki gun 50 den fazla kanalım kapandı. su anda 110 tlden fazla odeme yaptıgım pro vdsli botum 2 gundur yukleme yapmıyor. destekten mesaj attım vds yi aldıgım gunden itibaren sıkıntı yasıyorum normal bot kullananlar catır catır yukleme yaparken ekstradan para odedigim provdsli bot yukleme yapmıyor ilgilenende yok aldım alalı problem problem oyalanıp durdum o kadar gunum heba oldu gırtlagıma dayandı valla 2 gundur botu kullanmadım korkumdan simdi kullanıyom bu seferde yukleme yapmıyor ilgilenende yok ne yapacaz allah askına
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=19303]kusursus[/MENTION]

Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz..

bundan 11-12 gun once pro vdsli bot satın aldım. onceki gun 50 den fazla kanalım kapandı. su anda 110 tlden fazla odeme yaptıgım pro vdsli botum 2 gundur yukleme yapmıyor. destekten mesaj attım vds yi aldıgım gunden itibaren sıkıntı yasıyorum normal bot kullananlar catır catır yukleme yaparken ekstradan para odedigim provdsli bot yukleme yapmıyor ilgilenende yok aldım alalı problem problem oyalanıp durdum o kadar gunum heba oldu gırtlagıma dayandı valla 2 gundur botu kullanmadım korkumdan simdi kullanıyom bu seferde yukleme yapmıyor ilgilenende yok ne yapacaz allah askına

Kanalların için geçmiş olsun, Silmediysen silme hocam raporunu yarın yazarım sebebini görünce çalışma yönteminizi düzeltirsiniz. Api ile ilgili işlem olduğu için ip veya vdsin vs suçu olmaz. 2.5 yıldır yapıyorum.

FAKAT benim tüm yazılımlarımda para iadesi olmasada birşeye geçişi vardır. Giden süren om az yazdığın andaki hak veya gün neyse ona göre işlem yapılır. Öeneğin 100 tl lik kısmı kullanılmamıştı peo vdsin 100 tl değerinde istediğin sistemde istediğin şeyle değiştirebilirsin. Destek konusuna gelince videoyap ın yönetici desteği malesef çok kötü. Bunu kabulleniyorum. Ama şunuda düşün hocam senin kanallarını, videolarını, yaptığın yüklemeleri görmesini istediğin benden başka birisi olmasını istermiydin? Bu soru hep hayır cevabı aldığı için yönetici desteğinde tekim ve geç cevap oluyor. Yönetici desteğine yeni bir özellik ekledim sorumu yetkili desteğine paylaş özelliği oda bugün aktif oldu. Artık inşallah bir kat daha hızlı olacağını düşünüyorum.

mesajın 13 tarihli değildir ayın 13 üne cevap vermeyi yapıyorum. 14 üne aittir oda yarın cevaplanacak.

Vdslerdeki yükleme olayına gelince herşey videoyap gibi videoyapdan kullanılıyor ama vdsli hesapların toplu yüklemeleri ağır render istediği için turbo modunu açık bırakmak gerekiyor. Tabiki videoyapın toplu video bölümü vdssizlerde pc yi kapat git yine yükler şeklinde ama vdslilerde bu tam anlamıyla böyle olamıyor emirlere yetiştiremiyorum ağır render istekli emirler oluyor o nedenle tarayıcının bir sekmesini turbo mod için açık bırakmak en iyi vds kullanımını yaptırmış oluyor.

Konuyuda açıkcası şans eseri gördüm, şuanda telefondan yazıyorum. Ama şunu bil ben kimseyi bugüne kadar mağdur etmedim, etmemde. Fakat bana ulaşmak dediğin şikayet etmene vardırcak kadar zor durum. Şuanda işlemini yapmıyorum çünkü bir sıra var sistemimde. Hak hukuk açısından yarın sıran geldiğinde gereği yapılmış olacaktır.

Her ne kadar sana sıkıntı yaşatmış, üzmüş olsamda bunu bilmeyerek yaptığımı bilmeni, herşey bende otomatik yürüdüğü için isteklerede yetişmem zor olduğunu bilmeni isterim. Kalbini kıracak bir taveım olduysa özür dilerim, şu kısa dünya da helallik alamadığım kişi olmasını istemem.

Not: konunun silinmesi, kilitlenmesi tarafımca önemsizdir. Sorun çözüldüğünde de konu kalabilir. Çünkü arkadaş gerçekleri yazmış, benim işe yetişememden kaynaklanan bir durumdur.

Edit: konu birleştirme için teşekkürler [MENTION=11620]era[/MENTION] üstad.

Son düzenleme:
oncelikle sunu belirtmek istiyorum burda sikayet bolumune konu acmadaki amacım videoyapı kotulemek veya sizin sahsınızı karalamak degildir hocam ben sizin ne kadar iyi niyetli birisi oldugunuzu biliyorum. ancak kabul edersinizki destekten cevap alamadıgım icin kanallarım kapandıgından bu yana islem yapamıyor ve yapmakta istemiyorum. su an en yeni kanalım bir aylık yani 1 aydır ozenle yaptıgım emek harcadıgım kanallarımın hic biri su an aktif degil sistemde illaki sorunlar olur ona bi diyecegim yok fakat sistemde olusan sorunların cozulmesi gerekirki biz gonul rahatlıgı ile calısalım sistemdeki sorunların coume kavusturulması sizin tarafınızdan saglanması gerekir eğer yetisemiyorsanız yetkili destek bolumune yardımcı bulmalısınız videoyapın su an aktif kullanıcısı 10 binin uzerindedir belki gunde binlerce kanal acılıyor ne sizin nede yetkili destege yardım icin yetki vereceginiz kisi veya kisilerin videoyapı kullanarak actıkları kanallara tenezzul edeceginiz hic zannetmiyorum. ayrıca su an piyasadaki en iyi bot bence videoyap sadece destek bolumunde sıkıntı var ulasmak kolay cevap almak cok guc. para için değil allah rızasi icin destek bolumune videoyap kullanıcılarının sıkıntısı oldugunda her daim ulasabilecegi biisine yetki verin hocam. botu satmak istedim inanın kıyamadım satmaya. sasırdım kaldım kac gundur bot bizim elimiz ayagımız kolumuz @Web_Scripti hocam isinize mudahil olmak karısmak istemem fakat bi anket yapsanız videoyap kullanıcılarının cogu yetkili destek bolumune 2-3 kisinin bakmasını isteyecektir hocam mumkunse vds yi iptal edermisiniz imkanınız varsa normal sure olarak ekleyin.

not: destege kapanan kanallarımın url adreslerini gonderdim 1 gun bekledim cevap alamadıgım icin kanalları tek tek sildim adsensenin durumu kotuye dusmesinden endiselendigim icin.

not: konunun bir an önce cozume kavusturulduktan sonra silinmesini rica ediyorum.

Son düzenleme:
günceldir hala destekteki mesajıma cevap alamadım bir neticede alamadım kac gundur magdur oldum sadece vds yi iptal edip normal sure olarak ekleyecek videoyap yoneticisi her yerde yazdım her konuda etiketledim web_scriptini yok oglu yok nere gideyim derdimi kime anlatayım yonetici diye ayrıcalıkmı geciliyor. actıgım sikayet konusunda sıra oldugunu soyluyor fakat iki tane botum var ikisindende destege mesaj attım Ben (15.04.2015 15:07) Ben (15.04.2015 22:59) yoneticiden normal bot ile yazdıgım mesaja Yönetici (16.04.2015 08:45) cevap geldi pro vdsli bot ile yazdıgım mesaja cevap gelmedi sikayet konusu actım diyemi cevap yazmıyor ilgilenmiyor. ? her platformda konuda etiketledim cevap bekliyorum diye farketmemeniz imkansız acayip sekilde magdur oldum.

Merhaba,

Ayın 14 üne ait bekleyen hiç mesaj yok. Yani ayın 15 i veya bugün yazmışsınız demektir.. Mesajı yazdığınız tarihi baz alıp ona göre gereğini yapıcam diyorum dün ayın 15 iydi. 15 ine ait destek sorularını cevaplıyorum demekki günler değil 1 gün olmuş. iptalini istediğin gün neyse o kadar gün tl baz alınıp istediğin şekilde bir sitemden kullanıma sahip olacaksın. Fakat bu acelen nedir 1 gün olmuşsa olmuş yazalı 1 kişiye değil ki günde 1000 kişiye cevap yazıyorum. Adam akıllı cevapda yazdım, fakat bundan anlamadın. Mesaj tarihinin sırası neyse ticket sistemimde sırası gelince yapılacaktır.

peki hocam bekleyelim sıramızı ama sunu açıkça belirteyim 4 adet pro vds bot aldık hic biri normal videoyap botu gibi verimli calısmadı. acele etmemşn sebebi su an en yeni aktif kanalım bir gunluk. 70- 80 kanalım kapandı magdur oldum. gunluk adsense kazancım 4/3 oranında azaldı ben acele etmeyeyimde kim etsin hocam sizden ricam yetkili destege bi cozum bulmanız.

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

soyle dusunelim durumum yok 2. botu almaya bu isi yapmayada ihtiyacım var botla yukleme yapıyorum hata verdşi yukleme yapmıyor yetkili destege yazdım. yetkili destekteki arkadaslarda teknik konularonetici ilgileniyor dediler yonetici kısmına yazdım sorunumun cozulmesi iicin 1 gun bekleyecem 1 gun hic bir sey yapmadan bekleyecem mantıklımı hocam sizce anket yapsnız cogu kisi yonetici destegine 1 yada iki kisinin daha bakmasını talep edecektir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek bolumunde sıram gelmedimi destege pro vds iptal edip gun olarak eklermisiniz ayrıca client id olusturma sayfası degismis videoyapta ve r10 da gosterilen resimli anlatımlar gibi degil son mesaj tarihim 15.04.2015 23:13 uyelik id: 13244

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek bolumunde sıram gelmedimi destege pro vds iptal edip gun olarak eklermisiniz ayrıca client id olusturma sayfası degismis videoyapta ve r10 da gosterilen resimli anlatımlar gibi degil son mesaj tarihim 15.04.2015 23:13 uyelik id: 13244

Hocam selamlar,

Lütfen biraz sabırlı olalım. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorununuzu çözüp telafinizi sağlayacaktır. Sadece biraz sabır gösterelim. Lütfen kendisinide anlayışla karşılayınız. Özellikle her bot sahibini. Sadece 1 kişi değil yüzlerle pm ve ticketla uğraşmaktadırlar.

Şimdi benim mesajımdan sonra sadece ve sadece isteğinizi yazın. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam görsün. yapsın teslim etsin bizlerde konuyu kapatmış olalım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] uyelik id: 13244 pro vds li botumun iptal edilmesini sure olarak bota eklenmesini rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------

sorun çözüme kavusmustur. yonetici arkadasların konuyu silmelerini rica ediyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] uyelik id: 13244 pro vds li botumun iptal edilmesini sure olarak bota eklenmesini rica ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------

sorun çözüme kavusmustur. yonetici arkadasların konuyu silmelerini rica ediyorum.

Konuyu kilitliyorum. Sabır herşeyin ilacıdır :) İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri