Videoyap Botu ile Kanal Askıya Alınma Anketi

Kanal Kapanması

• Aşağıdaki yazının tamamını okudum(işaretleme)

Oy: 18 14,2%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanalım kapanmadı

• Kanal Kapanma olayını çözdüm, artık kapanmıyor

• 15 Ağustosdan bu yana az kanalım kapandı

Oy: 19 15,0%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanallarımın yarısı kapandı

Oy: 12 9,4%
  • 15 Ağustosdan bu yana tüm eklediklerim kapanıyor

Oy: 39 30,7%
  • Kanalı açsamda daha bota eklemeden kapanıyor

Oy: 3 2,4%

• Kullanılan toplam oy
    127
Deneme yaptım ve sonuc;

► Bota bagladıgım ve üzerinde hic bir islem yapmadıgım kanal 6 saat icinde gümledi.

► Bota baglamadıgım ve üzerinde islem yaptıgım kanal hala ayakta.

Gerci bot sahibi yok ama kendi kendime yazıyorum iste :)

hocam kanallarda yada başka bişeyde sıkıntı olmasın?demişsin ya bota bagladım ama işlem yapmadım ama kapand diye,ona diyorum yani pek aktif olarak kullanmasamda 8-10 gün önce 5-6 kanal ekledim ve hepsi duruyor kanalların.

hocam kanallarda yada başka bişeyde sıkıntı olmasın?demişsin ya bota bagladım ama işlem yapmadım ama kapand diye,ona diyorum yani pek aktif olarak kullanmasamda 8-10 gün önce 5-6 kanal ekledim ve hepsi duruyor kanalların.
hocam sorun ya botlarda ya pcde.geçen gün ağlıyor sızlanıyordum kanallarım kapanıyor diye.şuanki açtığım kanallarda farklı tek 1 işlem yapmadım.ama kanallar açık.15 adet.kanallar kapananlarla hiçbir farklı işlem yapılmadı.ama bilmiyorum belkide sorun pcde olabilir.format attırdım öyle kurdum herşeyi kapanmadı.arkadaşlar sizde bi format atın 0dan başlayın.belki çözüm olabilir

hocam sorun ya botlarda ya pcde.geçen gün ağlıyor sızlanıyordum kanallarım kapanıyor diye.şuanki açtığım kanallarda farklı tek 1 işlem yapmadım.ama kanallar açık.15 adet.kanallar kapananlarla hiçbir farklı işlem yapılmadı.ama bilmiyorum belkide sorun pcde olabilir.format attırdım öyle kurdum herşeyi kapanmadı.arkadaşlar sizde bi format atın 0dan başlayın.belki çözüm olabilir

olabilir hocam neden olmasın.2,5 ay oldu sanırım,botları aktif olarak kullanmayı bıraktım ben ve 0 kanal kapanmayla gidiyorum çok şükür vdslerden.bu botuda aldım,çok olmasada denemek için kullanıyorum ve şuana kadar bi sorun yaşamadım.

hadi be web_scripti banlandı mı :D

neyse şunu bot konularına her defasında yazıyorum tekrar yazmakta fayda var.

şuan kazandığım kanalların %90ını videoyap botla açtım.toplu video ekleme özeliğiyle video yüklediğim 2-3 videolu kanallar daha izlenim bile almadan 2-3 gün sonra kapandı.

anasayfadan manuel olarak günde max 50 video attığım kanallardan hiç biri kapanmadı daha.

kategori bulamadığım için vs. yaklaşık 2.5 aydır hiç kanal açmadım video falanda yüklemedim, durum bu.

ayrıca üşengeçliğim sebebiyle mac adresiydi zart zurt hiç bir önlemde almamıştım.

1 haftalık sürem kalmıştı kategori bulur bulmaz yine yükleme yapacağım sonucu yazarım.

Son düzenleme:
an itibariyle sitede sorun mu var? sürekli duyuru sayfasına yönlendiriyor bende.

Bugün videoyapin 2 . Yaşına girmiş hediye ondan galiba :D

Ayrıca para kazanma otomatik açma risksiz olarak faaliyet e geçmiş.

Özgünleştirmede bir sorun var galiba çok geç yapmaya başladı tam özgünleştir diyorum listede bulunan 50 adet videoyu artık 2-3 dk gibi bir sürede özgünleştiriyor

2. ci yil hediyemi aldim bende ; bota bagli ne kadar kanal varsa patlamis. Ilginc olan ; bota bagli olupta 1 tek video bile yuklemedigim bos kanallar bile kapanmis. Nasil becerdi de bos kanallari bile kapatti? Bravo videoyap !

2. ci yil hediyemi aldim bende ; bota bagli ne kadar kanal varsa patlamis. Ilginc olan ; bota bagli olupta 1 tek video bile yuklemedigim bos kanallar bile kapanmis. Nasil becerdi de bos kanallari bile kapatti? Bravo videoyap !

boş kanallar gittiyse büyük bi ihtimal kanal açış yönteminizde sıkıntı vardır satın aldıysanız satan kişinin açış sisteminde.

boş kanallar gittiyse büyük bi ihtimal kanal açış yönteminizde sıkıntı vardır satın aldıysanız satan kişinin açış sisteminde.

Alakasi yok hocam, oyle olsaydi vds ile video yukledigim kanallardan en azindan 1-2 si kapanirdi.

sanmıyorum videoyapla ilgili olduğunu benim ip karalistede bağlasamda bağlamasamda 1günde kapanıyor, farklı ipden aç veya gmail satın al

not: videoyapa bağlı 3 aylık kanalım var :D

sanmıyorum videoyapla ilgili olduğunu benim ip karalistede bağlasamda bağlamasamda 1günde kapanıyor, farklı ipden aç veya gmail satın al

not: videoyapa bağlı 3 aylık kanalım var :D

Hocam iyi okumadin galiba, bot harici hicbir kanalda problem yok. Sadece bota bagli olanlar kapandi.

peki ortak cliend kullanıyormusunuz yoksa kendi kanalınızdan mı almıştınız. benim kanallar bu yüzden kapanmıştı. ortak cliendde geçtim sorun düzeldi

Ortak clieend kullaniyorum. Ya ben zaten 1.5 - 2 yildir kullaniyorum botu. Acemisi falan deyilim.Bu sefer piyango bana vurdu diyelim.
Neyse saglik olsun.

Hocam iyi okumadin galiba, bot harici hicbir kanalda problem yok. Sadece bota bagli olanlar kapandi.

Ortak clieend kullaniyorum. Ya ben zaten 1.5 - 2 yildir kullaniyorum botu. Acemisi falan deyilim.Bu sefer piyango bana vurdu diyelim.
Neyse saglik olsun.

Token verirken ip degistiriyormusun

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri