Videoyap Botu ile Kanal Askıya Alınma Anketi

Kanal Kapanması

• Aşağıdaki yazının tamamını okudum(işaretleme)

Oy: 18 14,2%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanalım kapanmadı

• Kanal Kapanma olayını çözdüm, artık kapanmıyor

• 15 Ağustosdan bu yana az kanalım kapandı

Oy: 19 15,0%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanallarımın yarısı kapandı

Oy: 12 9,4%
  • 15 Ağustosdan bu yana tüm eklediklerim kapanıyor

Oy: 39 30,7%
  • Kanalı açsamda daha bota eklemeden kapanıyor

Oy: 3 2,4%

• Kullanılan toplam oy
    127
Ana sayfadan ve toplu link bölümünden vidyo yükleyemiyorum.

Yükleyebilen var mı ?

yok sorun var suanda yuklenmıyor

Arkadaşlar 3-4 aydan beri videoyap'ı aktif olarak kullanıyorum ve hiç bir sorun kapanma yoktu ne olduysa son 1 ayda oldu. Acaba bu son dönemlerde ne yaparsa yapsın kanalları kapanan arkadaşlar var mı? Son zamanlarda kanal kapanmaları artan var mı?

Arkadaşlar 3-4 aydan beri videoyap'ı aktif olarak kullanıyorum ve hiç bir sorun kapanma yoktu ne olduysa son 1 ayda oldu. Acaba bu son dönemlerde ne yaparsa yapsın kanalları kapanan arkadaşlar var mı? Son zamanlarda kanal kapanmaları artan var mı?

Son 2 hafta içinde 20'ye yakın kanala video yükledim. Şuan belki 1 tanesi ayakta sağlam kalmıştır oda tahminim birkaç gün içerisinde kapanacaktır. Aslında videoyap botunu uzun zamandır kullanıyorum eklediğim kanalların %90'nı hep kapandı.
İşin diğer tarafına bakınca kanalı kapanmayan arkadaşlarda var. Onlar kanallarının kapanmamasını nasıl sağlıyorlar onu hiç anlamıyorum.

1 ay a yaklaştı bu işe başlayalı şuan para kazanan kanalım yok. Açtığımın hepsi kapandı videoyap kullanıyordum. Günlük 40 50 değil 10 videoda olsa kapanır bence. Önemli olan tek kanal çalışmak son günlerde tek kanal ile yükleme yapınca istersem 3k video yükleyim bişe olmuyor.Ama 20 kanal ile tanesine 30 video yüklesem arada video olmayanlarla birlikte uçuyor. Son şans veriyorum tek tek kanal ile çalışmada olmassa orta vadede, yenilemicem bidaha. vds+masaüstü bot tek kanal için fiyat araştırması yapıyorum kaç gündür.

Uzun süredir videoyap kullanmıyorum ve 2 aydır nerdeyse kanalım kapanmıyor tekrardan videoyap kullanayım dedim belki düzelmiştir diye. 2 kanal bağladım 3-4 gün önce. Biraz önce baktım bugün ikiside kapanmış. Spam yapmıyorum nerdeyse ki kanala attığım video sayısı toplamda 30-50 arasıdır en fazla. Server üzerinden vds ile yüklediğim kanallar ayaktayken videoyap ile attıklarım kapandı. Botu kötülemeye çalışmıyorum fakat başımdan geçen bu ve bu botun hala benim gözümde sorunlu olduğunu gösterir. En iyisi vds ile manuel yüklemek bence.

ben şahsen videoyap kullanmam artık. en sevdiğim iki kanalım uçtu gitti; üstelik günde 3-5 video atıyordum.. bu şahsi düşüncem kimseye offensive davranmak istemem.

son 1-2 hafta içinde kapanma yaşayan arkadaşlar cevap verirse buradan ya da pm ile sevinirim;
1)Kapanan kanalı satın mı aldılar kendileri mi açtılar?
2)Kendileri açtı ise aynı tarz açılmış ve farklı bir kaynaktan aynı sayılarda yükleme yapılmış; kapanmayan bir kanalı var mı?

Son 1 aydır falan kendimi resmen bu kanal kapanma işine adadım:D (normalde kapanma yaşamadığım halde)
-Kanalalsat ve Forum aracılığı ile A-B-C-D-E arkadaşlarından beşer kanal alımı yaptım, 50 adet aynı videoyu, birebir aynı şekilde attım , sadece A arkadaşımızdan aldığım 5 kanalın 5i de kapanmadı. kapanmalar videoları attığım esnada değil, ertesi gün yaşandı.
-İki gün sonra bu sefer A arkadaşımızın kanalına 100 video emri verirken, B-C-D-E kanallarına aynı videoları 25-25 bölerek attım. 100 video attığım kanallar şu an bir partnere bağlı ve hala açık. 25 video attığım kanalları ise az önce sildim listeden.
-Kendi açtığım ve videoyapta günlük 50-100 video arası attığım HİÇBİR kanalda kapanma yaşamadım.
-Token ile video yüklemelerde "açılan kanalın" çok ama çok önem taşıdığına inanıyorum. Kanal kapanması yaşayan arkadaşların başka kaynaktan sağlanmış kanallarla deneme yapmasını tavsiye ediyorum.

son 1-2 hafta içinde kapanma yaşayan arkadaşlar cevap verirse buradan ya da pm ile sevinirim;
1)Kapanan kanalı satın mı aldılar kendileri mi açtılar?
2)Kendileri açtı ise aynı tarz açılmış ve farklı bir kaynaktan aynı sayılarda yükleme yapılmış; kapanmayan bir kanalı var mı?

Son 1 aydır falan kendimi resmen bu kanal kapanma işine adadım:D (normalde kapanma yaşamadığım halde)
-Kanalalsat ve Forum aracılığı ile A-B-C-D-E arkadaşlarından beşer kanal alımı yaptım, 50 adet aynı videoyu, birebir aynı şekilde attım , sadece A arkadaşımızdan aldığım 5 kanalın 5i de kapanmadı. kapanmalar videoları attığım esnada değil, ertesi gün yaşandı.
-İki gün sonra bu sefer A arkadaşımızın kanalına 100 video emri verirken, B-C-D-E kanallarına aynı videoları 25-25 bölerek attım. 100 video attığım kanallar şu an bir partnere bağlı ve hala açık. 25 video attığım kanalları ise az önce sildim listeden.
-Kendi açtığım ve videoyapta günlük 50-100 video arası attığım HİÇBİR kanalda kapanma yaşamadım.
-Token ile video yüklemelerde "açılan kanalın" çok ama çok önem taşıdığına inanıyorum. Kanal kapanması yaşayan arkadaşların başka kaynaktan sağlanmış kanallarla deneme yapmasını tavsiye ediyorum.

1) Evet kendim açtım.
2) Aynı şekilde açtığım Haziran'dan bu yana kapanmayan kanallarım var.

kendi açtığınız kapanıyorsa,başkasından aldığınız kapanıyorsa,ip çerez vs temizleyip kanallara çok fazla girmediğiniz halde kapanıyorsa yani kısacası gereken bütün önlemleri almanıza rağmen kapanıyorsa sorun büyük ihtimal botla alakalıdır,benimde 1-2 ay önce kanallarım kapanıyordu web sicriptine söyledim ortak cliente geçtim şuanda 25 kanalımda dolu kapanma yaşamıyorum çok şükür,web scripti tatilden döndüğünde bildirin,büyük ihtimal sorununuzu çözecektir

nazar degmesinben anasondan alıyorum kanalalrıkapanmıyor hatta bazıları 200 er video atıyorum yinede saglamlar teşekkürler anason

Uzun süredir videoyap kullanmıyorum ve 2 aydır nerdeyse kanalım kapanmıyor tekrardan videoyap kullanayım dedim belki düzelmiştir diye. 2 kanal bağladım 3-4 gün önce. Biraz önce baktım bugün ikiside kapanmış. Spam yapmıyorum nerdeyse ki kanala attığım video sayısı toplamda 30-50 arasıdır en fazla. Server üzerinden vds ile yüklediğim kanallar ayaktayken videoyap ile attıklarım kapandı. Botu kötülemeye çalışmıyorum fakat başımdan geçen bu ve bu botun hala benim gözümde sorunlu olduğunu gösterir. En iyisi vds ile manuel yüklemek bence.

Hocam vds de birden çok kanalmı kullanıyorsunuz yoksa tek kanalmı?

1) Kanalları hazır aldım.
2) Hazır aldığım kanallardan ilkine manuel olarak pc'den yükleme yapmıştım (60) video civarı. O kanal hala ayakta duruyor.
Diğer kanallara kanal başı 30, 50 arası bota bağlayarak yükleme yaptırdım. Botla yükleme yapılan kanallar ortalama 1 gün içinde veya sonrasında %100 kapandılar. Ortak client id'de denedim hiçbişey değişmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri