Videoyap Botu ile Kanal Askıya Alınma Anketi

Kanal Kapanması

• Aşağıdaki yazının tamamını okudum(işaretleme)

Oy: 18 14,2%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanalım kapanmadı

• Kanal Kapanma olayını çözdüm, artık kapanmıyor

• 15 Ağustosdan bu yana az kanalım kapandı

Oy: 19 15,0%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanallarımın yarısı kapandı

Oy: 12 9,4%
  • 15 Ağustosdan bu yana tüm eklediklerim kapanıyor

Oy: 39 30,7%
  • Kanalı açsamda daha bota eklemeden kapanıyor

Oy: 3 2,4%

• Kullanılan toplam oy
    127
ben limit zorlama testi yapıyorum video sayısı 100 yapcam hocam stabil 100 video kapanmazsa videoyap devam ederim şuanda sorun yok 3 günü atlatırsam sonrası gelecek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

15 Mayıstan itibaren eklediğim kanallar (kapandı)kapanıyor şıkkı getirilmesini talep ediyorum :)

Anladım hocam genel sanmıştım. 15 hazirandan itibaren kullanmadım :)

Demiştim hocam ankete eklemişsiniz benide yanlışlık olmuş :)

hocam eklediğiniz kanalı hemen kullanmamızı mı tavsiye edersiniz yoksa 24 saat geçsin mi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ID'yi biraz geç yazdım kusura bakma :) Üyelik Id : 170

Hocam birinci kurala dikkat etmeden oy verdim, oyumun silinmesini istiyorum.Kapanan birkac kanalim oldu partner kanallardi, birinde 54-55 tane yukledim yanlis hatirlamiyorsam digerinde de hizli yukle ile 25-30 civari atmistim ve kanallar kapanmisti ve videolar uzun videolardi.

Bütün yazılanları okudum Alex'in bu işi çözmesine sevindim,bi ara neydi hergün 50-60 kapanıyordu:p

Merhaba arkadaşlar,

bugece raporlama gönderemeyeceğim malesef. çok uykum geldi çok yorgunum. Kanal kapanması yaşayan arkadaşların hesaplarına 1'er tane admin kanal testi diye eklemiştim. O kanallara yüklemeleri yapabilirsiniz. 5 gün sonra o kanalların şifrelerini herkese göndereceğim. Buradaki amacım her kanal kapanmıyor bunu göstermek amaclıdır. Herkesin kişisel neyden dolayı kapanma yaşadığınıda loglarına göre yarın raporlayıp kişiye özel göndereceğim. Kapanmanın çok sebebi var arkadaşlar. kapanma yaşamayan kişilere sorduğum zaman hepsi farklı çözüm bulmuş diyebilirim.

Mesala %100 her kanal kapanıyorsa işiniz kolay demektir. %100 çözülür o iş. Ama kanal az kapanıyorsa işte o zor demektir. Çünkü yapılan büyük bir hata değil. az sayıda yapılan demektir. onuda soru cevaplarla çözeceğiz inş.

id 972

kanalları eklerken her ip için 3 tane ekliyorum sisteme sonrasında da çerezleri macı değiştirerek tekrar aynı işlemi yapıyorum . ama bazı kanallarım nedensin olarak kapanıyor

Ankete katılan ve sıkıntıları olmayan alttaki arkadaşlara 2'şer adet kanal hediye edilmiştir.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] (12417)
[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] (695)
[MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] (5256)
[MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] (3048)
[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] (1833)
[MENTION=19424]choosen[/MENTION] (12786)
[MENTION=7878]dared85[/MENTION] (952)
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] (501)
[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION] (4851)

Aşağıdaki arkadaşların hesaplarına bizzat kendim tarafından Admin Test Kanalı adı altında kanallar ekledim. Bugece elimden geldiğince herkesin kanal kapanma raporlarını bitirip yollamaya çalışacağım. Eklediğim kanallara günlük 50 şer tane video atıldıgı taktirde %99 kapanma yaşamaz arkadaşlar.

[MENTION=7866]futli[/MENTION] (409)
[MENTION=9429]ghostlesh[/MENTION] (1082)
[MENTION=10072]Oblivion[/MENTION] (5349)
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] (1247)
[MENTION=14364]Trainer[/MENTION] (11949)
@вєякαη (4763)
[MENTION=11815]erdonmez[/MENTION] (1500)
[MENTION=12282]serserin[/MENTION] (4265)
[MENTION=8008]Titan[/MENTION] (1123)
[MENTION=15387]turks00[/MENTION] (12888) [kanal mail ve şifresi elden teslim edildi. farklı şekilde test yapılıyor]
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] (4317)

Aşağıdaki arkadaşlar üyelik idlerini yazabilirse ücretsiz 2'şer adet hediye kanallarını gönderelim.
[MENTION=10231]altuncem[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)

Aşağıdaki arkadaşların kapanmalarını çözmek için idlerini hala belirtmediler. Belirttikleri taktirde işlemlerini 3 gün sonraki partide başlayabiliriz.
[MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=8674]BesimCatalkaya[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=13261]mamitel38[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=12822]Ümit Korkmaz[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)

Not: Ankete katılan üyelerin isimlerini sabah 10:00'da [MENTION=11620]era[/MENTION] yöneticimiz göndermiştir. Bir sonraki listeyi kendisinden inş. 3 gün sonra alıp bir sonraki listeyle çalışmalara devam edilecektir.

Üyelik ıd [email protected]

Merhaba Arkadaşlar,

2 üyemize yanlışlıkla aynı kanalı eklemişim. 12759 ve 4763 nolu arkadaşlara verilen id nolu UCn7qbglU9vAvjh83z6iRn2Q kanal kapanmıştır. 2 farklı clientli 2 farklı token ve eş zamanlı yüklemelere maruz kaldığı için kapanmıştır. 1 arkadaş buradan kanal verilmişti diğer arkadaşa destekden verilmişti. Bugece tekrardan verilecektir. Diğer tüm kanallar şuanda açıktır. Yavaş yavaş herkese raporlarmaları göndermeye başladım.

En çok yapılan hatalara gelince
1) Aynı ipden çok kanal oluşturulması (Kesinlikle her ip ile 1 defa kanal oluşturmalısınız ve sonra o iple başka kanallarda oturum açmayınız)
2) Aynı ipden çok kanalda oturum açılması (benim önerim her ip ile 1 defa kanala giriş yapılmasıdır. Fakat bu %100 şart gibi bir koşul yok. Bu olmadanda aynı ip ile 2-3 kanala giriş yapanların kanallarında sıkıntı gözükmeyebiliyor)
3) Kanalın oturumunu kapatmadan çıkış yapınız. direk tarayıcının tüm sekmelerini kapatınız. Sonra mümkünse modeme reset atıp. tekrardan tarayıcıyı açınız. cookie siliniz veya gizli sekmesinde giriş yapınız.
4) Chrome kullanmayınız.
5) Bir kanala yükleme yaparken başka kanallarınıza yükleme yapmakta hiç bir sakınca yok. Fakat yükleme yaptıgınız kanala ne botda başka bir işlem yaptırınız. Nede youtube da o kanala giriş yapınız.
6) Seri nolu telefonlarla onaylama yaptırmayınız.
7) Kanallarınız şifreleri kesinlikle aynı olmasın. Benim sistemim bile mükerrer deneme süresi isteği diye şifreleri aynı olunca uyarıyor. Düşünün youtube nasıl yapmıştır o bölümünü.

Bunlar genel problemlerdir. Bunlar dışında kişiye özel başka şeylerde çıkabiliyor. Bunları uyguladıktan sonra %99 kapanma olayınız kalmayacaktı.

4375
Tam istatistik tutmuyorum ancak tahmini olarak;
15 Ağustosdan bu yana kanallarımın yarısı kapandı

1j9qN1.png

An itibari ile son durum 50 video atıldığı halde böyle oluyor kesinlikle kanala login olunmadı bu sizin sadece 1 kanallık test için değil ben yaklaşık 1 aydır test yapıyorum ve kesin olarak bu kanıya vardım işte bu yüzden videoyapın masaüstü botu olmasını çok istiyorum botu kullanan bizleriz hocam botu en kapsamlı kullanan arkadaşlardan birisi olarak uyarıyorum hem bizim geleceğimiz hem sizin geleceğiniz için yinede karar sizin ben bunu çok net gördüm açık ve net vds den attıklarım kapanmıyor üstelik 500 - 800 arası video atıyorum özelden destekten gösterebilirim hocam vds den attıklarım kapanmıyor videoyaptan atılan videolar kapanıyor açık ve net aynı mail herşey aynı bot ve vds farklı bir şey uygulamıyorum bottan attıklarım kapanıyor vds den attıklarım açık . Hani bottan attıklarım 2 gün ayakta kalsa yine bişey demiyecem ama 24 saat dayanmıyor kanal artık ezberledim üzülerek net bir şekilde maalesef kapanıyor bottan atılan videolar ne olduysa 15 ağustostan bu yana kapanmalar başladı :( zaten anket istatiskleride bunu kanıtlıyor :(

Son düzenleme:
вєякαη;580716' Alıntı:
1j9qN1.png

An itibari ile son durum 50 video atıldığı halde böyle oluyor kesinlikle kanala login olunmadı bu sizin sadece 1 kanallık test için değil ben yaklaşık 1 aydır test yapıyorum ve kesin olarak bu kanıya vardım işte bu yüzden videoyapın masaüstü botu olmasını çok istiyorum botu kullanan bizleriz hocam botu en kapsamlı kullanan arkadaşlardan birisi olarak uyarıyorum hem bizim geleceğimiz hem sizin geleceğiniz için yinede karar sizin ben bunu çok net gördüm açık ve net vds den attıklarım kapanmıyor üstelik 500 - 800 arası video atıyorum özelden destekten gösterebilirim hocam vds den attıklarım kapanmıyor videoyaptan atılan videolar kapanıyor açık ve net aynı mail herşey aynı bot ve vds farklı bir şey uygulamıyorum bottan attıklarım kapanıyor vds den attıklarım açık . Hani bottan attıklarım 2 gün ayakta kalsa yine bişey demiyecem ama 24 saat dayanmıyor kanal artık ezberledim üzülerek net bir şekilde maalesef kapanıyor bottan atılan videolar ne olduysa 15 ağustostan bu yana kapanmalar başladı :( zaten anket istatiskleride bunu kanıtlıyor :(

Hocam bak yukarıda ne yazıyor yanlışlıkla 2 kişiye aynı kanalı bağlamışım. Oradaki 2 id nodan birisi senin hocam. Başka test edilen kimsede kapanma yok. Raporları ünlem geçme nedeniyle gönderemedim. Ünlem geçmeyi yaptığım için raporları bugün atacağım. Buradaki herkese spamdan kanal kapanmasına son verdireceğiz inş. Diğer arkadaşlar gibi olucaklar. Tekrardan dediğim gibi ben web yazılımcısıyım masaüstü bot yazamam. 10 tane kanal bağlasamda kapanmaz. Herşey kanalda biter hocam. Kanal satın alarak önüne geçebilir herkes kapanmanın ama satın almak istemeyenlere de yol göstermeye çalışıyorum.

Hocam bak yukarıda ne yazıyor yanlışlıkla 2 kişiye aynı kanalı bağlamışım. Oradaki 2 id nodan birisi senin hocam. Başka test edilen kimsede kapanma yok. Raporları ünlem geçme nedeniyle gönderemedim. Ünlem geçmeyi yaptığım için raporları bugün atacağım. Buradaki herkese spamdan kanal kapanmasına son verdireceğiz inş. Diğer arkadaşlar gibi olucaklar. Tekrardan dediğim gibi ben web yazılımcısıyım masaüstü bot yazamam. 10 tane kanal bağlasamda kapanmaz. Herşey kanalda biter hocam. Kanal satın alarak önüne geçebilir herkes kapanmanın ama satın almak istemeyenlere de yol göstermeye çalışıyorum.

ID=1500, test kanalı kapanmış hocam, günlük 40 video atıyodum, videolar başka bi adsense kanalda dolar yanan videolardı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri