Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

anasayfada özgünlestır dedıgımde bu hatayı alıyorum

https://youtube.com/devicesupport

sorun dıger arkadaslarda varmı
Ben 2 gündür bu sorunla karsılasıyorum.
Toplu yüklemede tekli yüklemede hep böyle hatalar veriyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] API sisteminden kaynaklı bir problem sanırım.
inşaAllah en kısa sürede problem aşılır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam birde anasayfada yükleme yapıyorum ama yt de işleme başladı diyo çok uzun süre bekletiyo neden olabilir.

Belirtildimi bilmiyorum ama imacros video ortası reklam koduda alamıyorum 1 tane video buluyor.

Eşleşen geçer % 60 yapınca videolarda senkron kayması oluyor . 2 gündür bu böyle bunu acilen düzeltin hocam.

suan tam özgünleştir yapınca herşey device support yazıyo etiket açıklama başlık

vds im olduğu halde 2 gündür 2 video yüklemedi bu kadar yavaşlık neden arkadaşlar bilen var mı acaba

Ben 2 gündür bu sorunla karsılasıyorum.
Toplu yüklemede tekli yüklemede hep böyle hatalar veriyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] API sisteminden kaynaklı bir problem sanırım.
inşaAllah en kısa sürede problem aşılır.

aynı seçeneğiyle çekerseniz düzgün çekiyo hocam bilgileri ama işinize yararmı bilmiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi çalışmanız varsa yüklemeleri başlatmıyalım siz halledene kadar yoksa olduğu kadar başlatalım

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video ortası reklam (imacros)'daki sorun ne zaman düzelir acaba? Video ortası gireceğim kanalları yazdığımda, "Kanalda Toplam 1 Video Bulnuuyor." yazıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video ortası reklam (imacros)'daki sorun ne zaman düzelir acaba? Video ortası gireceğim kanalları yazdığımda, "Kanalda Toplam 1 Video Bulnuuyor." yazıyor.

Video ortası olanları tekrardan ayarla seç :D nasıl öneri :)

düzelmişti o yine mi bozuldu

bende bekliyorum bunun düzelmesini ayrıca eski imacros kodlarının hiçbiri çalışmıyor. Para kazanma sekmesinde ufak bi değişiklik yapılmıştı ondan böyle oldu sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri