Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam 100 lirayı çöpe attık resmen iyiki 1 aylık almışım anlaşılan artık efe bey videoyaptan tamamen elini çekmiş 2 gündür sisteme bakmıyor bile ne tickete cevap var nede maile dönüyor

Arkadaş 2 3 yılda bir foruma giriyor bir iki yorum atıyor. Ondan sonra aylar yıllar geçiyor foruma girmiyor

En son 1-2 ay önce aktifti. Aktifti derken bot çalışıyordu. Botun süresi bitmiş ama Bakiyen varsa onay verilmesi gerekiyor botu kullanamıyosun.

Hocam Videolarım kısmındaki videoları seçeceğimiz kanala toplu yüklemeyi de aktif edermisiniz.
Birde kanal ekle kısmına toplu kanal eklemeyide eklerseniz süper olur [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Hocam Videolarım kısmındaki videoları seçeceğimiz kanala toplu yüklemeyi de aktif edermisiniz.
Birde kanal ekle kısmına toplu kanal eklemeyide eklerseniz süper olur
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ödeme yapalı tam 1 ay oldu ne maile dönüş geldi ne destek talebine. 100 tl çöpe gitmedi. madem ilgilenmicen kapat üyelik sistemini kaldır banka bilgilerini kimse mağdur olmasın. kimse senin keyfini beklemek zorunda değil. bir kaç gün içinde dönüş gelmezse savcılığa gidicem. nitelikli dolandırıclıktan suç duyurusunda buluncam gerekli tüm videoları aldım. banka bilgilerini dökümlerini site adresi vesaire. gider taksiye 100 tl öderim genede işin peşini bırakmam. 100 tlde olsa milleti iyi kelkiyor.

ödeme yapalı tam 1 ay oldu ne maile dönüş geldi ne destek talebine. 100 tl çöpe gitmedi. madem ilgilenmicen kapat üyelik sistemini kaldır banka bilgilerini kimse mağdur olmasın. kimse senin keyfini beklemek zorunda değil. bir kaç gün içinde dönüş gelmezse savcılığa gidicem. nitelikli dolandırıclıktan suç duyurusunda buluncam gerekli tüm videoları aldım. banka bilgilerini dökümlerini site adresi vesaire. gider taksiye 100 tl öderim genede işin peşini bırakmam. 100 tlde olsa milleti iyi kelkiyor.

7.01.2022 tarihinde üstte şunu yazmıştım ve yine haklı çıktım.

Arkadaş 2 3 yılda bir foruma giriyor bir iki yorum atıyor. Ondan sonra aylar yıllar geçiyor foruma girmiyor

Bu arkadaş kadar müşterisine değer vermeyen salak yerine koyan başka birtane dahi firma yetkilisi yoktur.
Arkadaşta bir gariplik var.
Ya 1 gün 2 gün 3 gün müsait olamadın anlarımda 1 aydır arkadaş ödeme yapmış bekliyor. Hiç mi videoyap aklına gelmedi. Hiç bi banka hesabına bakıpta gelen ödeme ile videoyapı hatırlamadın. 1 aydır yoğun olacak ne tür bir iş ile meşgulsün acaba. En son saniyorum geçen yıl foruma girmiş. Hem bot konunuz aktif hemde sattığınız hizmeti alanları tiye almıyorsunuz. Çok çok garip bir durum. Eğer ciddi bir sağlık sorunu var ve hastane hastane gezmiyorsa şayet.

7.01.2022 tarihinde üstte şunu yazmıştım ve yine haklı çıktım.

Bu arkadaş kadar müşterisine değer vermeyen salak yerine koyan başka birtane dahi firma yetkilisi yoktur.
Arkadaşta bir gariplik var.
Ya 1 gün 2 gün 3 gün müsait olamadın anlarımda 1 aydır arkadaş ödeme yapmış bekliyor. Hiç mi videoyap aklına gelmedi. Hiç bi banka hesabına bakıpta gelen ödeme ile videoyapı hatırlamadın. 1 aydır yoğun olacak ne tür bir iş ile meşgulsün acaba. En son saniyorum geçen yıl foruma girmiş. Hem bot konunuz aktif hemde sattığınız hizmeti alanları tiye almıyorsunuz. Çok çok garip bir durum. Eğer ciddi bir sağlık sorunu var ve hastane hastane gezmiyorsa şayet.

2011-2020 yılları arasında günde 10 saat hizmet verdim. En sonunda layık görüldüğüm kelime salak yerine koymak oldu. Son 1 yılda sistemi 3 kişi satın aldı ve 2 kişiyede para iadesi yapıldı.

Lütfen bazı şeyleri bilmeden yazmayalım. Ben yılda 1 kişi bu hizmeti kullanacak diye bu siteyi açık bırakmıyorum, videoyap.com youtube sınırsız video yükleme onaylı api ye sahip türkiyedeki tek proje. İleride gün gelir bir proje çıkar ve yapılabilir diye siteyi açık bırakıyorum. Siteyi kapatırsam youtube resmi api onayı gider. (Not: Bu onayı alabilmek için 6 ay boyunca youtube'un incelemelerinden geçtim.)

2011-2020 yılları arasında günde 10 saat hizmet verdim. En sonunda layık görüldüğüm kelime salak yerine koymak oldu. Son 1 yılda sistemi 3 kişi satın aldı ve 2 kişiyede para iadesi yapıldı.

Lütfen bazı şeyleri bilmeden yazmayalım. Ben yılda 1 kişi bu hizmeti kullanacak diye bu siteyi açık bırakmıyorum, videoyap.com youtube sınırsız video yükleme onaylı api ye sahip türkiyedeki tek proje. İleride gün gelir bir proje çıkar ve yapılabilir diye siteyi açık bırakıyorum. Siteyi kapatırsam youtube resmi api onayı gider. (Not: Bu onayı alabilmek için 6 ay boyunca youtube'un incelemelerinden geçtim.)

Hocam peki şu anda botu özgün slaytlı robot seslendirmeli video yapmak için kullanabilirmiyiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri