Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu kapanma yaşadım ve videoyap ortak client kullanıyordum... Yazık oldu kanallara !!!

Toplu videoda özgünleştirmede sorun yaşıyorum. Tümünü (etiket &açıklama) özgünleştir dediğimde İlk 8-10 videoyu özgünleştiriyor sonrasına dokunmuyor. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı?

Ana Sayfa yüklemede su hatayı veriyor; [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Warning: rename(videolar/8840793.flv,videolar/884079314.mp4): No such file or directory in /home/video15/public_html/ing/den.php on line 148

Warning: filesize(): stat failed for videolar/8840793.flv in /home/video15/public_html/ing/den.php on line 672

Warning: fopen(videolar/8840793.flv): failed to open stream: No such file or directory in /home/video15/public_html/ing/den.php on line 676

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 1 özelliğini biraz geliştirdim. Son 3-4 gündür ünlem gelme ihtimalinin yükseldiğini dile getirenler acaba inceleyebilir mi? şuandan itiraben yüklenenlerdeki ünlem gelme oranı ne olacak zamanla göreceğiz.

@Web_Scripti ana sayfa yüklemelerinde su hatayı alıyorum;

Error calling PUT https://w ww.googleapis.com/upload/youtube/v3/videos?part=status%2Csnippet&uploadType=resumable&upload
(400) Failed to parse Content-Range header.

Denediğin linki verirmisin hocam? Yani videoya nasıl bir render alıp yüklüyorsun. Diyor ki youtube yüklenen video içeriği video olarak alınamadı. Daha önce 1 kişi 1 defa görmüştüm bu durumu. Lütfen hocam bu hatayı görebilmem için bana çekmek istediğin videoyu + yaptıgın render seçimlerini yazarmısın. Daha önce 1 arkadaş yaşamış bu durumu fakat hangi video ve neler seçtiğini hatırlayamadığı için hatayı ve sebebini bulamamıştım.

Pc upload bölümü editsiz limit lütfen hocam..

2 gb yapsan sabah ekmek almaya uçakla gidecem
Telefondan gönderildi.

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç 1 özelliğini biraz geliştirdim. Son 3-4 gündür ünlem gelme ihtimalinin yükseldiğini dile getirenler acaba inceleyebilir mi? şuandan itiraben yüklenenlerdeki ünlem gelme oranı ne olacak zamanla göreceğiz.

Denediğin linki verirmisin hocam? Yani videoya nasıl bir render alıp yüklüyorsun. Diyor ki youtube yüklenen video içeriği video olarak alınamadı. Daha önce 1 kişi 1 defa görmüştüm bu durumu. Lütfen hocam bu hatayı görebilmem için bana çekmek istediğin videoyu + yaptıgın render seçimlerini yazarmısın. Daha önce 1 arkadaş yaşamış bu durumu fakat hangi video ve neler seçtiğini hatırlayamadığı için hatayı ve sebebini bulamamıştım.

Sadece 1 linkde hata veriyordu fakat digerlerinde problem cıkmadı.
Eger sıkıntı olursa size bildirim yaparım.
Yeni ünlem geçi bugün deneyecegim inşaAllah.
Ellerine saglık.

Efe hocam hatırlatıyorum, bfy deki kanal satın alma ve kapananları yenileme tuşu çalışmıyor. Arkadaşların selamları var

Toplu video yöneticisinde Ünlem Geç 2 (Başlıkları Düzelt) bölümünde tek sayfada 50 ünlem geç yapan var mı? Bir sorun yaşayan var mı aramızda arkadaşlar? Ben genelde 10'u seçiyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın tavsiyeleri nedeniyle ama uzun sürüyor. 50'yi kullanan arkadaşlarımızın tecrübelerini alabilir miyim?

partner çalışan arkadaşlar için soruyorum.. yt to yt yaparken biliyorsunuz bir çok video eşleşen veya dünya engeli verebiliyor.. hangi render işlemlerini yapıyorsunuz ve sorunsuz geçiyor? vds de satın aldım ancak yemiyor.. ?

web scrıptı benı takmıyooo :D

Toplu video yonetıcısnde ornek 6kanalım var 6sekme açıyorum hespsiinb etk ve açk gır dıyorum 2 kanalı ozgunleştiryor yeşil olutor sonra dıgerleırn gecıyor neden boyle bır limit var hocam ? vede bazen hatta sureklı oluyor videolara etk ve açk gırerken bıanda hata verıyor sayfalarca aşşa dogru boyle bu dedıgım hata aylardan berı var artık yazayım dedım

Kanalalsat'da hesapda para olduğu halde şöyle bir hata var hocam "Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: No longer available" [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

kanal takibe kanal ekleyemiyorum bu sorun ne zaman çözülebilir? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Uzun süredir videoyap ortak client kullanıyorum toplu kapanma yaşamadım. Mail açma yönteminle ilgili sorun olabilir bir gözden geçir

Ortalama kanallara kaç video yüklüyorsunuz ve toplu halde mi yüklüyorsunuz? Mailleri Pars yazılımdan aldım bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Ortalama kanallara kaç video yüklüyorsunuz ve toplu halde mi yüklüyorsunuz? Mailleri Pars yazılımdan aldım bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Toplu video ile 50'li olarak 200 e kadar attığım kanallar oluyor kapanma yaşamıyorum mailleri kendim açıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri