Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam adsenseye bağladıktan sonra kapanıyorsa adsensen spama düşmüş olabilir. admin bu spama düşme konusu hakkında konu hazırlayacakmış onu 4 gözle bekliyorum :)

yok hocam videoları attım tam videolar bitmeden kapanmış sorunu çözdüm galiba satıcıda problem var

site şuan bende aşırı yavaş özgünleştirmeleri bile zor yapıyo

Merhabalar,

evet haklısınız 10dk boyunca aşırı yavaşladı. Botlar kısmına yeni 4-5 site ve bozulmuş botlarında onarımını yaptığım için serverlara yüklenimi nedeniyle yavaşlamıştı.

Bunları yapmadan önce bir haber versenizde hocam o kadar quize sokup uraştığımız kanalları bağlamasak. Yine videolar takılı kaldı.. Şimdi toplu yükleme sayfasını açık bırakıcam bu sefer de zamansız yüklemeden o kadar kanal patlıcak gidecek. Tamam sizide anlıyoruz eyvallahta bizimde kanallarımız patlıyıp duruyor bu serverin musluğunu açıp kapattığınızda..

emir verdim 1 saattir yüklemeler olmuyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam bi açıklama geliyor mu konu ile ilgili sürekli kanala yapıyorum ama yukleme yapamadım hiç

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu firefox eklentisi her tarayıcıda varmı acaba ? yandex'de varmı ?

Arkadaşlar bot şuanda otomatik yüklemede sorunlu ve doğru zaman aralıklarında yüklemiyor. Geçen haftaki gibi kanallarınızın kapanmasını istemiyorsanız, kanal ekleyipte kanallarınızı riske atmayın. Hele hele 10 liraya aldığınız quiz kanalları hiç eklemeyin.. Bot sahibide dahil kimse uyarmıyor. Ben uyarıyım istedim. Tabi size kalmış.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu videoları işleniyora takılması %95'de felan durması nedır acaba ? çözümü felan yokmu ?

Arkadaşlar bot şuanda otomatik yüklemede sorunlu ve doğru zaman aralıklarında yüklemiyor. Geçen haftaki gibi kanallarınızın kapanmasını istemiyorsanız, kanal ekleyipte kanallarınızı riske atmayın. Hele hele 10 liraya aldığınız quiz kanalları hiç eklemeyin.. Bot sahibide dahil kimse uyarmıyor. Ben uyarıyım istedim. Tabi size kalmış.

bu yüzden patladık demekki başkan. toplu video bölümünden kanal çekmekden bahsediyorsun değilmi ?
upload yapamıcazmı şimdi 12 saate yüklüo 300 videoyu çok yavaas

bu yüzden patladık demekki başkan. toplu video bölümünden kanal çekmekden bahsediyorsun değilmi ?
upload yapamıcazmı şimdi 12 saate yüklüo 300 videoyu çok yavaas

Aynen o yüzden patladık geçen hafta ve şuan bu durum hala devam ediyor benim gördüğüm kadarıyla.. Toplu videoyaya eklenen videolar birkiyor ve yüklenmiyor yine. Hayırlısı..

Edit: Az önce Quize sokmak için 2 gündür masraf ettiğim ve uğraştığım kanalların bazıları yine telef oldu. Bot yüklemeyi bugün bitirmişti biliyorum ki sırf bu gecikmeden oldu yine. Bakalım kaç kanal daha patlıcak..

Son düzenleme:
Aynen o yüzden patladık geçen hafta ve şuan bu durum hala devam ediyor benim gördüğüm kadarıyla.. Toplu videoyaya eklenen videolar birkiyor ve yüklenmiyor yine. Hayırlısı..

hayırlısıda başkan para kazanamıcaz bu ayda köpek gibi uğraşıp videolar izlenim almasını göremeden patlıoz ya. videolara playlistte yaptım aynı anda. acaba ne tetikledi ya

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

destek yok bişi yok iyice saldılar hocam ya. çalışan alın o zaman baksınlar sisteme nedir bu kanallarımız kapanıyor herşeyi izliyoruz okuyoruz kusursuz yapmaya çalışıyoruz

hayırlısıda başkan para kazanamıcaz bu ayda köpek gibi uğraşıp videolar izlenim almasını göremeden patlıoz ya. videolara playlistte yaptım aynı anda. acaba ne tetikledi ya

---------- Spam Engelliyici 20:03 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

destek yok bişi yok iyice saldılar hocam ya. çalışan alın o zaman baksınlar sisteme nedir bu kanallarımız kapanıyor herşeyi izliyoruz okuyoruz kusursuz yapmaya çalışıyoruz

Az önce sana buraya yazarken 6 adet quiz kanal daha patladı. Değeri 60 lira biliyorsun.. Sırf alıştık diye kolay diye bu botu kullanıyoruz. Açıkcası kullanımını seviyorum ama böylede olmaz bu iş.. Bilmem kaç bin tane abone var. Yüklenen yükleniyor.2 günde bir arıza veriyor sistem, olan bize oluyor. Eskiden abone azken ne güzeldi hiç bir şey olmazdı. Boşuna dememişler nerde çokluk orda .. diye. Ama bir sorun var ve her zaman devam ediyorsa o sorunu daha sağlam çözmek lazım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri