Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=5099]onlinedetay[/MENTION] [MENTION=1088]bykd[/MENTION]

destekde 15:00 öncesi bekleyen hiç soru bulunmuyor. Fakat buradan açıklayım.

Youtube.com'daki hesabınızdan tüm alt kanalları silerseniz sadece ana kanal bırakırsanız işte o ana kanalı Apili hiç bir sistemde kullanamazsınız. Bunu benim sistemde değil google sistemlerin api olanların hiç birinde kullanmanıza izin verdirmiyor. Botla alakalı bir durum değil youtube'un yaptığı işlemdir.
[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] Videoyap.com'a vds ile pc ile girme arasında hiç bir fark yoktur. Hız farkıda yoktur. Çünkü videoyapdaki her işlemi videoyap serverları yapar. Senin hiç bir kotan gitmez ve bağlantı hızında düşmez. Günlük 10.000 tane toplu hakkın olsa yükle tuşuna basarsan 1-2 saatte yükler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] demek istediğimi anlatamadım sanırım.Ban yeme ihtimalinden bahsediyorum bunun için ip değiştiripte mi atılıyor videolar yoksa hiç bir ip değiştirmeden direk yükleme yapsak bir sorun çıkar mı?

[MENTION=5313]exceLLency[/MENTION] teşekkür ederim hocam.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] açıklamış aynen dediği gibi daha önce tüm kanalları silmiş bir kanal bırakmıştım ondanmış..

Toplu Videoların eklenme sürelerini siz belirleyin.

+ Kanalın sürekli güncel kaldığını göstermek için ara ara videoların yüklenmesini istiyorsanız artık toplu video türlerinin tümünde bu özelliği kullanabilirsiniz(Komple kanal çek, toplu video seçmeli kanal çek, kelime arayıp toplu video yükle, Playlist çekme özelliklerinde).

Seçerek yüklemeli Toplu Video
hiz1.png

Kanalı Komple Çek
hiz2.png

Sadece karşı kanala yeni eklenenleri kendi kanalıma çek bölümüne eklenmedi. Çünkü her 30 dakikada bir kontrol ettiği için zaten belli aralıklarla yükleme yapmış olacaktır. Onada sınır koymayı sağlamak doğru olmayacaktır.

Allah razı olsun. Elimden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu şekilde düşünmenize sevindim.

A.s hocam, kategori ara derken tam anlıyamadım youtube da kategori sayısı 20 civarı birşey. O zaman herkes aynı videoları çeker ve kimse hit yapamaz. Bilmiyorum bana çok doğru gelmedi, ilk defa sizden istek geldi. Fakat sizlerin istekleriyle yazılımı yapıyoruz. Eğer aynı fikirde çok yorum gelirse buradan veya destek bölümünden tabiki yaparım hocam. Öneri için teşekkürler.

Teşekkürler hocam sağolasın.
Usta bu 3 5 dakka ara ile yukleme muhabbeti benim uyelikde gozukmuo

Usta bu 3 5 dakka ara ile yukleme muhabbeti benim uyelikde gozukmuo

Dikkatini çekmemiştir hocam:) Toplu videolar sayfasında çıkan sonuçları toplu ekleme tuşuna basmanın sol tarafında. Otomatik videolarda ise kanalı komple çekmede kanalların yan bölümünde. Kısaca senin verdiğin resimlerde bulunuyor yerleri. :)

Dikkatini çekmemiştir hocam:) Toplu videolar sayfasında çıkan sonuçları toplu ekleme tuşuna basmanın sol tarafında. Otomatik videolarda ise kanalı komple çekmede kanalların yan bölümünde. Kısaca senin verdiğin resimlerde bulunuyor yerleri. :)

Basliga dikkat etmemisim ama bak hemen parlak bi fikir su 3 5 dakka muhabbetini kanali komple cek deilde normal sekilde de yapsa guzel olur

Basliga dikkat etmemisim ama bak hemen parlak bi fikir su 3 5 dakka muhabbetini kanali komple cek deilde normal sekilde de yapsa guzel olur

Sadece karşı kanala yeni eklenenlerde yok cünkü onda ihtiyac yok satte 1 karşı kanalda yeni çok fazla video olmayacagı için yok. Yinede spam kanallarda olabileceği söylendi. İleriye burası içinde talep gelirse eklerim.

Hocam iki taraftaki cevap içinde teşekkürler şimdi bizim bu mail adresleri alt kanal açamadığımız sürece api ile kullanım açısından çöp mü yani?

[MENTION=5099]onlinedetay[/MENTION] [MENTION=1088]bykd[/MENTION]

destekde 15:00 öncesi bekleyen hiç soru bulunmuyor. Fakat buradan açıklayım.

Youtube.com'daki hesabınızdan tüm alt kanalları silerseniz sadece ana kanal bırakırsanız işte o ana kanalı Apili hiç bir sistemde kullanamazsınız. Bunu benim sistemde değil google sistemlerin api olanların hiç birinde kullanmanıza izin verdirmiyor. Botla alakalı bir durum değil youtube'un yaptığı işlemdir.

[MENTION=4103]bojan54[/MENTION] Videoyap.com'a vds ile pc ile girme arasında hiç bir fark yoktur. Hız farkıda yoktur. Çünkü videoyapdaki her işlemi videoyap serverları yapar. Senin hiç bir kotan gitmez ve bağlantı hızında düşmez. Günlük 10.000 tane toplu hakkın olsa yükle tuşuna basarsan 1-2 saatte yükler.

Hocam iki taraftaki cevap içinde teşekkürler şimdi bizim bu mail adresleri alt kanal açamadığımız sürece api ile kullanım açısından çöp mü yani?

Evet hocam, eğer hiç alt kanal açılmamış direk ana kanal kullanılsaydı sıkıntı yok. Ama alt kanallar açıldıktan sonra tekrardan ana kanal kullanmayı apide youtube yasaklamış durumda. Bu nedenle o maili değerlendirmek istiyorsanız alt kanal açıp devam etmeniz gerekiyor. Bunu ben değil hocam youtube uygulattırıyor. Bu işleme 2 ay önce başladı ve devam ediyor.

Hocam ünlem konusunda ne düşünüyoruz bir geliştirme yapılabilirmi ? Kanalımi bile kopyalayamiyorum yt iyice şaşırdı.

mobil mesaj

Hocam ünlem konusunda ne düşünüyoruz bir geliştirme yapılabilirmi ? Kanalımi bile kopyalayamiyorum yt iyice şaşırdı.

mobil mesaj

Merhaba hocam aşağıdaki linkde bir konu açtım, tüm önerileri dinledim ve uyguladım ama bir çare çıkmadı ortaya. Yani bir çare çıksa sisteme uyguluycam ama bir kanal ünlem yemeye başlayınca az video yüklemeye başlamak gerekiyor.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanmayi-acma-hakkinda-beyin-firtinasi.html

botu alanlardan birisiyim. lakin tam olarak nasil kullaniyorsunuz arkadaşlar? günlük kaçtane yüklenmesi lazım? diyelimki 10 kanal var. 10 tane başka kanal bulup bunlarimi kopyaliyorsunuz veya ne tarz calisirsak kanallar sıkıntıya girmez ? adsenseye hemen bağlamalimiyiz ? yeni acilan kanallar bekletmelimiyiz?

Acil Uyarılar ve Uyarı Mail Sistemi Geliştirildi.

+ Kanal istatistiklerine veya telifli videolara girmeden kanallarınızın artık tüm uyarılarını hem belirtilen maile hemde sitedeki acil uyarılar bölümüne gönderiliyor.

1) Kanalınız kapandığı anda acil uyarılara ve mailinize şu kanalınız kapatılmıştır yazıyor.

Aşağıdaki maddeler 1 Hafta önce yapılmıştı.
2) Kanalınıza telif ihtarı gönderildiği anda acil uyarılar bölümüne ve mailinize şu kanalınıza telif ihtarı gelmiştir. Bu mail ile kanalınıza giriş yapıp telifi kabul edin yazıyor.

3) Kanalınıza Topluluk ihtarı gönderildiği anda acil uyarılar bölümüne ve mailinize şu kanalıza topluluk ihtarı gelmiştir. Kanalınıza giriş yapıp kabul etmeyi yapın sonra kanalı youtube'dan komple silmeniz diğer kanalları riskten kurtarır yazıyor.

Videoyap.com'da 1'den fazla hesabınız varsada acil uyarı bildiri sistemini tek maile bağlıyabilirsiniz. Böylelikle isterseniz 500 kanalınız olsun hepsinin anlık kontrolünü tek mailde görebilirsiniz.

Yalan yok, biz kazanmak için sizlere kazandırmaya çalışıyoruz. Çünkü Siz kazandıkça, bizde sizden kazanıyoruz. Kanal kontrol sistemlerimiz sayesinde kanal ömürleri son düzeye artık çıkmıştır.(telifli videoların silinmesi, ünlemlerin silinmesi, para kazanmayı açma[adsensesiz, adsenseli, partner], soru işaretini dolara çevirme ve bu anlatılan uyarı sistemi.)

Ortalık karışmış neyse esprimi geri çekiyorum. :)

Dün gece telden okumuştum yazdığını, ben böyle şeylere hiç alınmam. Başkaların yaptıkları değil, üyelerimizin istekleriyle benim yaptıklarım önemlidir. Ünlemin kalıcı bir çaresi gözükmüyor. Ama daha 1 hafta olmadı bu iş ortaya çıkalı. Sistem tüm ünlemleri şuanda sildiği için risk yok ama bunları ünleme dönüştürmemesini elbette bir şekilde çözümünü bulacağız.

botu alanlardan birisiyim. lakin tam olarak nasil kullaniyorsunuz arkadaşlar? günlük kaçtane yüklenmesi lazım? diyelimki 10 kanal var. 10 tane başka kanal bulup bunlarimi kopyaliyorsunuz veya ne tarz calisirsak kanallar sıkıntıya girmez ? adsenseye hemen bağlamalimiyiz ? yeni acilan kanallar bekletmelimiyiz?

Merhabalar hocam,

Adsenseye hemen bağlamak güzel bir olay değildir. Para kazanmayı açtıktan sonra o paralar zaten sizin. Ödeme kesinleştirmeye yakın adsenseye bağlayıp parayı alırsınız. Ama bu süreçte kanalınızda bir sıkıntı cıkarsa youtube banlarsa diğer kanallarınızı adsenseye bağlı olmadıgı için tehlikeye atmaz. Hangi türde nasıl çalışağını ben söyleyemem. Her türde herkes para kazanıyor. Şu kategoride para kazanılmıyor demek imkansızdır. Ben çok kanal az video yükleme taratarıyım.

Bir kişinin en az 15 kanalı olmalı ve günde ortalama 15-20 video her kanalına çekmeli. En fazla 1 kanala günde 30 atılmalıdır.(ünlem olayı arttığı için, yoksa youtube riski 60 dan sonra başlıyor)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri