Bende de;
Bugün 50 Yüklendi.
Toplam 100 Yüklendi.
yazıyor hiç video atılmadı.
Otomatik bölüm yeni olduğu için oturmamış olabilir henüz. müdahele eder [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
aynen buyk olasalıkla oyle yarına hallolur inşALLAH
Bir bakarmısınız arkadaşlar Dailymotion -> Toplu Video -> Bekleyen Videolar
Yüklendi diyip bu bölümde yüklenmeyi beklemiyor mu o videolar? ben kontrol ettiğim kadarıyla bekleyen videolar yani yüklenme sırasına emirleri vermiş görüyorum.
---
Bugün x yüklendi
Toplam y yüklendi.
Buradaki toplam y rakamını hatalı yazıyormuş, düzenlemeyi yaptım.
Şuanda yönetici desteğine bakıyorum.
---
Arkadaşlar bugün blogger bölümünü geliştirme günüm. Planımda full bloggera ait yazılım geliştireceğim.
Bildiğiniz gibi 1 bloggerın günlük limiti 50 konu açmadır. Fakat genellikle verilen emirler ise çok daha fazlası oluyor. Bu nedenle emri verince yükleme bitince kalanını otomatik yükle diye bir buton koyacağım.
Bunun dışında
blogger bölümü için isteklerinizi konu altından yazarsanız sevinirim.
Ayrıca dailymotion hakkında bir ufak sorum var, bu sorun çok fazla kilitlenmelere ve ömür tüketmeye zaman oluşturuyor. Hala bir fikir çıkaramadım;
Bildiğiniz üzere dailymotion günlük yükleme kriterleri arasında 1 video maksimum 60 dakika olabiliyor. Kişi video emirlerini verirken dikkat etmediği anlar oluşuyor ve arada 60dk üstü video emirleri verebiliyor. Böyle bir durumda sıradaki video eğer 60 dk üstündeyse o kanal için tam 100 defa deniyor yüklemeyi ama yüklenmeyince siliyor. bu videoyu 100 defa yüklerken bildiğiniz 1-2 gün o kanala neredeyse hiç video atamamış hep o videoyu denemiş oluyor. Hal böyle olduğundan diyorum ki sistem 60dk üstü video emirlerini görünce otomatik silsin? Sen bunu biliyordun da neden yapmadın diyeninizi duyar gibiyim. Ben buna otomatik partlatırım düşüncesi içindeydim. Yani örneğin 65 dk video geldi bunu 2 part yapar sistem otomatik olarak 32.5 dk olarak yükler. 1 videoyu 32.5 dk yükledi diyelim. işte 2. videoyu 32.5 dk yı ortalama dailymotion 5-10 dk sonra kabul ediyor. hemen ardından 2. videoyu yükletmeye izin vermiyor. evet sunucumda 1 video 5-10 dk bekleyebilir fakat 20-30 dk bekleyemez. Haliyle 5-10 dk bekletilenleri sonra tekrar dene derken 2. partlar %50 den fazla ihtimal yüklenemeyecek duruma dönüşecektir. Bu nedenle ben 60dk üstü videoları toplu video bölümünden kaldırma fikrindeyim? bu konu hakkında düşüncesi olanlarda yazarsa sevinirim. Diğer bir ihtimalse şöyle birşeyde yapabiliriz. Tabiki ne kadar doğrudur bilemiyorum. 60dk üstü videoları partlara bölmeden 59 dk olarak yüklesin. videonun gerisinin önemi olmasın?
3. bir hususda proxy sistemlerimi kullanan arkadaşlara.
Resimde gördüğünüz 1. sırayı açıklayayım örnek olarak.
16.10.2015 tarihinde 73.108 proxy bağlantısı sağlanmış.
Toplam o gün 1.18gb data kullanımı olmuş.
Son 2 güne baktığımızda ise bu data fırlamış gitmiş. ben her ay bu şekilde fazladan datalar görüyorum ve ekstra ücretler ödüyorum. bu konu hakkında ben kanalyap.com da kişileri uyarıyorum. Fakat artık uyarmaktan dilimde tüy kalmadı. Bu konuda bilgisayarlarının iplerini proxy ile benim sistem yapıp kullananlarda normal internet diye kullanım yapanları tespit ettikten sonra bana verdikleri zarar karşılıgında artık hem proxylerini iptal etmeyi hemde üyelik ücretlerini iptal etmeyi düşünüyorum. Bu kişi mesala 2 günde 10gb fazla data kullanmış. açıkcası 10gb datanın bana bedeli 75 tldir. Siz olsanız ne yaparsınız? uyardığınız kişiler datayı kullanıyorsa kullandıgı şeyleri üyeliğindeki aktif şeylerden kesmek benim hakkımmıdır? Buarada şunu belirteyim istem dışı kullanmıyorlar. Örneğin amerikadaki bir siteden video izleme türkiyeye kapalı proxy ile o videoyu indiriyorlar. data bu gibi nedenlerle gidiyor. yoksa youtube da gezinme yukarıdaki gibi hiç data götürmez.
iyi çalışmalar