Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam 1798 nolu üye paypal ile ödeme yapmasına rağmen 15 dakikadır hesabı aktif edilmemiş müsait isen bakabilir misin

Edit : cözüldü

Son düzenleme:
3 gündür yaptığım 30 kanaldan şuan sadece 1 tanesi ayakta desteğe yazdım şu şekilde kanal yap dediler anlattıkları şekilde kanal yaptım o da kapandı

Üyelik Id : 13550

beyler dondurdugumuz uyelıgı nerden aktif ediyoruz?

gun transferi yapılabiliyor mu?

dailymotiona yine dailymotiondan başka bir video yüklemek istiyorum ama video çok yavaş iniyor bendemi bir sıkıntı var yoksa normaldede öylemi

3 gündür yaptığım 30 kanaldan şuan sadece 1 tanesi ayakta desteğe yazdım şu şekilde kanal yap dediler anlattıkları şekilde kanal yaptım o da kapandı

Üyelik Id : 13550
Ben çok titiz çalışan biriyim malesef şu kıyımlardan sonra bende aynı sorunu yaşıyorum. Her kanala farklı client denedim eski yeni kanalları denedim yine sonuç aynı.. Ya bu aya özgü bir durum yada botla attığımız videoları artık yt tanıyor ve biliyor. Başka açıklaması yok malesef

Ben çok titiz çalışan biriyim malesef şu kıyımlardan sonra bende aynı sorunu yaşıyorum. Her kanala farklı client denedim eski yeni kanalları denedim yine sonuç aynı.. Ya bu aya özgü bir durum yada botla attığımız videoları artık yt tanıyor ve biliyor. Başka açıklaması yok malesef

Yt to yt yapmayı bırakın arkadaşlar. Yt videolarını cok daha rahat anlıyorlar. Bana son 5 günde en fazla 3 kişi kapanma hakkında yazmıştır. Bende merak ettim istatistik çıkardım kapanma yaşanma oranı cok düşük. Kapanmayla alakalı forumda geçen haftalarda bir konu açmıştım okumanızı öneririm. Ortak client kullanan varsa bıraksın arkadaşlar kapanma yaşayanlarda da en cok o cıkıyor karşıma. Diğer en büyük sorun ise içerik türü. Google amatörleri anlamıyor ama prof içerikleri cok iyi anlıyor. 1 kanalda 1 tane eşleşen cıksın dahi kapanmasına sebebiyet veriyor

Yt to yt yapmayı bırakın arkadaşlar. Yt videolarını cok daha rahat anlıyorlar. Bana son 5 günde en fazla 3 kişi kapanma hakkında yazmıştır. Bende merak ettim istatistik çıkardım kapanma yaşanma oranı cok düşük. Kapanmayla alakalı forumda geçen haftalarda bir konu açmıştım okumanızı öneririm. Ortak client kullanan varsa bıraksın arkadaşlar kapanma yaşayanlarda da en cok o cıkıyor karşıma. Diğer en büyük sorun ise içerik türü. Google amatörleri anlamıyor ama prof içerikleri cok iyi anlıyor. 1 kanalda 1 tane eşleşen cıksın dahi kapanmasına sebebiyet veriyor

Bu söylediklerinizden ürktüm açıkçası :)
Resmen spamın sonu gibi birşey

Bu söylediklerinizden ürktüm açıkçası :)
Resmen spamın sonu gibi birşey

Ürkme dostum,
Bu işde parayı eskiler vurdu diye düşüncelerde olma. Yt hala spam dolu. Hala yt spame deli gibi para veriyor. Sadece iyi partnera yatırımı yapmak önemli. Evet çoğu kişi yavaş yavaş çekiliyor. Azınlık ise saldırı gücünü arttırdı. Açıkca bana soracak olursan 2 saattir spami yağdırıyorum:) Ben artık gerçi yt to yt çok az çalışıyorum. Ağırlıkla gözüme kestirdiğim sitelerden videoları çekiyorum. O kanalların ömürleri çok daha uzun oluyor. Zaten ağırlık partner çalıştığım için adsense derdim de olmuyor. Mevcut adsenselerim ayakta ama onlarda birgün gider düşüncesiyle yedekli çalışıyorum. Yt de olmayan içeriği yükledikten sonra yt kanala hiç dokunmuyor. Gözünde büyütme olayı ytden hariç kopya çalışmaya başla hayatı yaşa.

Ürkme dostum,
Bu işde parayı eskiler vurdu diye düşüncelerde olma. Yt hala spam dolu. Hala yt spame deli gibi para veriyor. Sadece iyi partnera yatırımı yapmak önemli. Evet çoğu kişi yavaş yavaş çekiliyor. Azınlık ise saldırı gücünü arttırdı. Açıkca bana soracak olursan 2 saattir spami yağdırıyorum:) Ben artık gerçi yt to yt çok az çalışıyorum. Ağırlıkla gözüme kestirdiğim sitelerden videoları çekiyorum. O kanalların ömürleri çok daha uzun oluyor. Zaten ağırlık partner çalıştığım için adsense derdim de olmuyor. Mevcut adsenselerim ayakta ama onlarda birgün gider düşüncesiyle yedekli çalışıyorum. Yt de olmayan içeriği yükledikten sonra yt kanala hiç dokunmuyor. Gözünde büyütme olayı ytden hariç kopya çalışmaya başla hayatı yaşa.
Hocam partner nerde :) o bile bitti varsa bildiğin partner yolla pmden.. vsp quiz multicolor mn vs vs. alayı ya attı yada partner kanallar kapandı partnerlere hiç güven olmaz.
Bu arada son hafta yaptığım 40 kanaldan 30u kapandı hocam desteğe pek hızlı bakmadığın için yazmak istememiştim ama bugün maşallahın var :)
Üyelik Id : 10228

Ürkme dostum,
Dediğiniz gibi yt de olmayan videoların bulundugu kanalları baglayacak partner tavsiyesi alabilirim hocam bende pm ile :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam partner nerde :) o bile bitti varsa bildiğin partner yolla pmden.. vsp quiz multicolor mn vs vs. alayı ya attı yada partner kanallar kapandı partnerlere hiç güven olmaz.
Bu arada son hafta yaptığım 40 kanaldan 30u kapandı hocam desteğe pek hızlı bakmadığın için yazmak istememiştim ama bugün maşallahın var :)
Üyelik Id : 10228

Dediğiniz gibi yt de olmayan videoların bulundugu kanalları baglayacak partner tavsiyesi alabilirim hocam bende pm ile :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben son dönemlerde digital minds çalışıyorum. Bilmiyorum belki önceki zamanlarda da digital minds türkçe destek veriyordu ama ben bilmiyorum. Ama şimdi türkçe destekde veriyor.

Aşağıdaki forumdan üye olabilirsiniz.
YouTube Form - Digital Minds

Arkadaşlar 1.5 senedir videoyap kullanmıyorum, o sıra torrent sisteminde sıkıntılar vardı.

Tek soru soracağım torrent sistemi çalışıyor mu, çerçeve hızlandırma renderı mümkün mü ? kanalları tek vds gibi gösterebiliyor muyuz bu şekil ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar 1.5 senedir videoyap kullanmıyorum, o sıra torrent sisteminde sıkıntılar vardı.

Tek soru soracağım torrent sistemi çalışıyor mu, çerçeve hızlandırma renderı mümkün mü ? kanalları tek vds gibi gösterebiliyor muyuz bu şekil ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Videoyap içerisinde şuanda tek çalışmayan bölüm torrent bölümüdür. Yaklaşık 1 haftadır torrent yapı değişikliği nedeniyle çalışmıyor. Bu hafta sonuna tekrardan o bölümü aktif etmeye çalışacağım. benlik bir durum yok diyebilirim, bende aracı bir yerden hizmet alıyorum. Onların sistemindeki düzelmeyi bekliyorum.

aynı sorun bende de mevcut hocam 50ye yakın kanal kapandı yüklendikten sonra patlıyor kanal

Benim size %100 kapanma yaşıyorum diye söylediğim soruna ''Vodafone şirketinin internetini kullanıyosunuz'' dediniz hocam
[MENTION=8880]alpay67[/MENTION] [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] ın sorunu nedir o zaman onlarda mı vodafone kullanıyor ?

kaldı ki vodafone sadece mobil hizmet veren bir şirket değil ne alaka onuda anlamadım halen. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri