1 Haftadır dm to yt bölümü düzeltilmedi maşallah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 Haftadır dm to yt bölümü düzeltilmedi maşallah
Hiç bir zaman problem olmadı. Sadece dailymotion kısa videoyu uzun video ile değiştirme açığını kapattı. Günlük kanal limiti kadar yükleniyor. Varsa sıkıntın 1 haftadır bekleyen yönetici desteğinde bir ticket yok.
hocam dm to dm kanal takip ve bu yt 16:9 etiketi ile dünya engeli geçme renderi eklersen bota harika olurMerhaba arkadaşlar,
Daha önceden bahsettiğim gibi forum konularında artık aktif olamıyorum. Forum konularını artık sorundan daha çok beyin fırtınası yerine kullanmak istiyorum.
1) son 1 ayda kanalı spam nedeniyle kapanan olduysa bana yönetici desteğinden yazabilir mi? Neredeyse 1 aydır bu konuda yazan kimse olmadı.
2) 1 saatden kısa videolarda uygunsuz içerik alan olduysa bana yazabilir mi?(ünlem geç 1 + render seçeneğini seçmiş kişiler) Neden 1 saat üstü videolarda uygunsuz gelme riski başlıyor olayına ise bir çözüm bulacağız inş.
3) İstediğiniz yenilikler nelerdir arkadaşlar..
Not: Eğer videoyapda kullanmadığınız bölüm hakkında sorularınız varsa yetkili destek size anında dönüşler sağlar, şayet daha önceden kullandığınız ve sıkıntı yaşadığınız bir bölüm hakkında soru
larınız varsa yönetici desteğine yazınız.
Videoyap 2012 - 201...
hocam dm to dm kanal takip ve bu yt 16:9 etiketi ile dünya engeli geçme renderi eklersen bota harika olur
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kapananlar olmuştu tek tük silmiştim.. Destekten de bir kaç şeyi bildirdim, kolay gelsin
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanal durumları kapanma yok fakat indekste yok 5 10 izlenme ile olacak iş değil, onu da çözdük mü tamamdır![]()
hocam toplu bilgisayardan upload kısmına birkere girdim çıktım tekrar 20 dk süre kısıtlaması verdi (yükleme yapmadım) ... girip çıkmamız 20 dk mı ? .... dm den yükleme yapınca , yt kısmındaki toplu bilgisayardan upload kısmınada 20 dk kısıtlama veriyor ... ikisi birbirinden bağımsız değilmi ? @Web_Scripti bu mesajı daha önce yazmıştımda cevap vermediniz tekrar yazdım ...
pm attım hocamMerhaba hocam,
1) dm to dm yi takip etmeyi malesef yapamadım. Aslında yapmak kolay önemli olan sonrasında gelen video emirlerini yükletmekte. Çünkü dailymotion'dan video indirirken istediğim hızda tam olarak indirtemiyorum. Evet eskisine nazaran daha hızlı dailyden indirme yaptırabiliyorum fakat youtube hızında indiremediğim için dm to dm yi yt to daily gibi tam otomatikleştiremedim.
2) Dünya engeli geçmede hocam çerçevelerden eşleşen geçer renderı dünya engeleni geçmede sıkıntımı yaşıyor? rica etsem dünya engeli aldıgın ama 1 milyon izlenmenin altında olan video linki atarsan test etmek isterim hocam.
Öneriler için çok teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.