Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba,

Hocam destekten yazdım amatör kanal araştırması bölümü çalışmıyor hata veriyor ve hatayı yönetiye bildirin diyor. müsait bir zamanda ilgilenirseniz sevinirim.

Üyelik Id : 14382

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni eklenti de yeni client almaya çalıştığımda Screenshot by Lightshot bu şekilde bir hata alıyorum 2-3 denemden sonra alıyor clienti. yardımcı olurmusunuz.

Üyelik Id : 16290 sorunu destege yazdım acil dönerseniz sevinirim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal eklemede yine sorun var bir bakarmısın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden bu yana botta aşırı bir yavaşlama söz konusu bir sorun mu var ?

Üyelik Id : 16290 destek sorunumu yazdım acil dönmenizi bekliyorum

bot dün aksamdan beri kanallara hiç bir video yüklememiş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam otomatik kanal çekme bölümü durmuş, iyi çalışmalar

Client id ve client secret oluşturduğunuz hesabınızda sıkıntı var. Client id ve client sercret alacağınız hesapda youtube kanalı olmasın. Mümkünse 15 mayıs tarihinden önce açılmış bir üyelikden alırsanız hiç sıkıntı yaşamazsınız. Client id ve client sercret her kanal icin ayrı ayrı alındı partlara ayırdıgım videonun sonunda bunu yazı cıktı 1 günde 30 kanal kapandı efe hocam destege detaylı yazdım durumu

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 2 botta 2 geceden beri yükleme yapmıyor sebebi nedir acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] firefox eklentisinin client oluşturamamasının, google account dilinin ingilizce veya türkçe harici bir dil ile olmasının bir alakası var mıdır acaba? (ispanyolca)

Edit : Aynen öyleymiş, sorun yaşayan arkadaşlar https://myaccount.google.com/u/1/language linkinden dili değiştirerek, sonra tarayıcıyı tekrar kapatıp açarak giriş yapmalı.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ÇOKK ACİLL!!! desteğe ihtiyacım var. Üyelik Id : 14168

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, halâ desteğe cevap bekliyorum. Gerçekten çok acil. Üyelik Id : 14168

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, detaylı bilgiler için teşekkürler. Kısa bir yanıt gönderdim. İlgilenebilirsen sevinirim. İyi çalışmalar. Üyelik Id : 14168

Merhaba hocam. Bir süredir size ulaşmaya çalışıyorum. Rica etsem hesabıma 1 gün ekler misiniz? İşbankası hesabınıza 10 lira havale yaptım (20:57 11/04/2016 ).

Üyelik Id : 16648

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri