Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ses eşleşenine çözüm bulunacak mı? Videolar hep takılıyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam playlist oluşturma bölümünde ne gibi değişiklik oldu acaba?
Sizin 2 gün önce belirttiğiniz oto listeleme bölümü gelmedimi yoksa ben mi beceremedim?
Çok efektif bir değişiklik yok gibi yada ben çözemedim olayı
Ses için hızlandırma
görüntü için çerçevelerden eşleşen geçer
dünya engeli veya bazı ülke engelleri için zoom
içerik reddedildiler için ünlem geç 1 + ünlem geç 2
iyi çalışmalar
Ses için hızlandırma
görüntü için çerçevelerden eşleşen geçer
dünya engeli veya bazı ülke engelleri için zoom
içerik reddedildiler için ünlem geç 1 + ünlem geç 2
iyi çalışmalar
Her alanı değişti hocam oranın neredeyse.
1) Kanalların altında kırmızı link var. o senin ekstra eklemek istediğin videoların listesi oluyor. playlist oluştururken o listelerden birini seçip istediğini seçebiliyorsun. Yani bu demek oluyor ki spam videolar arasınaa özgün videoları yerleştirebilmiş oluyorsun
2) Playlistlerini tekrardan düzenliyebiliyorsun ve playlistlerini görüp düzenlebiliyorsun.
Hocam daha makul fiyatlı vede az ramli vds getirirmisiniz 80 tl çok fazla be abi gözünü severim..
Teşekkürler hocam , evet dediğin gibi zoom ile vs. herşeyi geçtim ancak yeni bir güncelleme mi geldi bilmiyorum videoyu %25 hızlandırdığım halde ses eşleni verdi 9 videodan 6 sı veya 7 si
Üstad vdsleri aldıgım fiyatla direk veriyorum. İnan vdsde kar gütme amacı ile çalışmıyorum. Üyelik süresinde karım bulunuyor. Yoksa dükkan senin
Yeni bir güncelleme getirdimi bilmiyorum hocam, ünlem geç 1 inde süre + render seçiminde aynı zamanda var mı? ünlem geç 1 in renderıda topluluga yakalanmamak için ses ile oynuyor
Yeni bir güncelleme getirdimi bilmiyorum hocam, ünlem geç 1 inde süre + render seçiminde aynı zamanda var mı? ünlem geç 1 in renderıda topluluga yakalanmamak için ses ile oynuyor
videoları gizlieye-genele alma ile ilgili benden başka sorun yaşayan var mı acaba?benim yüklenen videolar önce gizli olarak yükleniyor,ben düzenleme yaptıkdan sonra herkese açık yapıyorum normalde.
şimdi bi kanala girdim,son yüklenenler gizlideydi ama öncekiler açıktı.gizli videoların yanındaki genele al a tıklıyorum,degişiklik yapıldı diyor ama yapmıyor.videoya tıklıyorum,hala gizli...sonra geçen hafta yükledigim,sorunsuz bi şekilde kanalda duran videolardan birisie tıkladım genele al diye (ki zaten gizli degil,herkese açık halde) videoyu gizliye aldı ve kanaldan kayboldu.kanaldaki hiç bi videoyu gizledikten sonra genele alamıyorum dün akşam üzerinden itibaren...
edit : şimdi başka bi kanala baktım,kanaldaki videoların 1 tanesi hariç hepsi herkese açık şekilde duruyor urlden kontrol ettigimde.ama video yöneticisinden bakınca yanlarında genele al yazıyor,sanki gizlideymiş gibi.
Zoom özelliğini toplu video için de istiyoruz![]()
aynen zoom eklenebilir mi toplu videoya
Zoom özelliği toplu video yükleme ve bilgisayardan yüklemeye kesinlikle gelmeli, beklemedeyiz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.