Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Destekdeki tüm mesajlar cevaplanmıştır.

:) en düşük hakka göre hesap yapmışsın hocam.

+5.000 Toplu video hakkı 250 TL.
155.000(31x5.000) Hak = 250 TL
155.000 hak = 155 gün
155 gün = 250 TL
Günlük = 1.61 TL

ben ulaşılması en kolay paketten hesapladım hocam. aylık bota 75 veripte toplu hakka 250tl vermek biraz zor :)
ayrıca bişey sormak sormak istiyorum bu toplu hak sınırından sıyrılmak için vds paket almayı düşünüyorum fakat ilk defa vds kullanıcam panelde belirttiğiniz gibi kullanımda pek bir fark görmüyorum sanırım ama yükleme hızları nasıl olacak
normalde 50 videoyu saniyeler içinde attığı oluyor bazen ise 10dk yı buluyor peki vds nin performansı nasıl?

ben ulaşılması en kolay paketten hesapladım hocam. aylık bota 75 veripte toplu hakka 250tl vermek biraz zor :)
ayrıca bişey sormak sormak istiyorum bu toplu hak sınırından sıyrılmak için vds paket almayı düşünüyorum fakat ilk defa vds kullanıcam panelde belirttiğiniz gibi kullanımda pek bir fark görmüyorum sanırım ama yükleme hızları nasıl olacak
normalde 50 videoyu saniyeler içinde attığı oluyor bazen ise 10dk yı buluyor peki vds nin performansı nasıl?

Videoyapın yüzlerce serverı var ve bunlar büyük serverlar hocam, 50 videoyu 50 farklı serverım işlemini yapıp yüklüyordur.

Fakat vds alınca sadece tek bir tane vds işlem yapıyor. Sana şöyle söyleyim hocam. Bir windows vdsin var, 50 tane videoyu yükleme emri verdin ne youtube.com u açıp, ne kadar sürede biterse videoyap vds alırsanda o hızda biter.

Videoyapın yüzlerce serverı var ve bunlar büyük serverlar hocam, 50 videoyu 50 farklı serverım işlemini yapıp yüklüyordur.

Fakat vds alınca sadece tek bir tane vds işlem yapıyor. Sana şöyle söyleyim hocam. Bir windows vdsin var, 50 tane videoyu yükleme emri verdin ne youtube.com u açıp, ne kadar sürede biterse videoyap vds alırsanda o hızda biter.

toplu videoları hızlı yuklemek istiyosak vds almak mantıklı değil o zaman sizin söylediğinize göre

Hocam benim hakları acil şu arkadaşa atma imkanımız var mı id 3172 . Biraz acele ediyor artık nasıl olacaksa ...

Eyw hocam sağolasın :) Yeni versiyonda bugları kaldırmak adına çok uğraşmıştım başarıya ulaşmasına sevindim.

fazla önemli değil ama bu mesajı görünce yazıyım
eklentiyle her kanal bağlamaya çalıştıgımda işlem yarıda kesilip yöneticiye haber verin tarzı uyarı mesajı çıkıp işlem duruyor. 2.defa denememde ekleniyor

fazla önemli değil ama bu mesajı görünce yazıyım
eklentiyle her kanal bağlamaya çalıştıgımda işlem yarıda kesilip yöneticiye haber verin tarzı uyarı mesajı çıkıp işlem duruyor. 2.defa denememde ekleniyor

Eklentiyi güncelledinizmi hocam 5.7 olucak

Efe Hocam [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Bu hatanın sebebi nedir?

Bilgisayardan TOPLU YÜKLEME yapmaya calıstım hatta dün sana destekten de yazmıstım ya o konuyla alakalı ama bu hatayı alıyorum :(

Yüklenemedi(Sebep): Disk dolu, yoneticiye iletiniz. => A***** D******* i* D**** ****! ****** ****** * C**** ******n *** **** ***** ***** * *** ***** *****.mkv

Yüklenemedi(Sebep): Disk dolu, yoneticiye iletiniz. => ***************************************************************.mkv

EDİT : Yıldızları ben yazdım , Verdıgı hata video ismiyle degil , yüklememeyle alakalı ...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abi acaba süremizi dondurdugumuz zaman kanal takipden hala kanallarımızı takip edebiliyormuyuz acaba ?

videoyap üyeliğimin mailini değiştirdim şuan hem yeni hem eski üyelikle giriş yapamıyorum
üyelik ıd:14122 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

videoyap üyeliğimin mailini değiştirdim şuan hem yeni hem eski üyelikle giriş yapamıyorum
üyelik ıd:14122 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

14122 üyeliğinin mail adresi : [email protected]

girdiğiniz şifreyi hatırlamıyorsanız anasayfada şifremi unuttum bölümünü kullanınız.

Toplu Video hakkını güne çevirme işlemini kaldırdınımzı hocam aylardır yapıyordum şimdi yokta yada benmı bulamadım ?

Mehmet hocam mobilde kanal takip bölümüne ekli kanalları göremiyorum bu normal mi? Sadece bota ekli kanallar var takipte gözüken..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri