Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

oto api key gerçekten çok zahmetli bir işti benim için, son olarak otomatik gmail hesap açma kanal oluşturma kalıyor... webscprit hocaya duyrulur... :))

Oto api key alma çok güzel olmuş teşekkürler videoyap
1 yıl daha uzatasım geliyor :D

Api key guzel olmus amma unlem olayo yuzunden butun kanallarim off duruma aldim :(

Az önce Kanal açtım adsenseye baglı degil 200 videoda 0 ünlem 5 telif verdi Yeni kanallarda sıkıntı yok !

Not: Kanal alt kanal degildir

Az önce Kanal açtım adsenseye baglı degil 200 videoda 0 ünlem 5 telif verdi Yeni kanallarda sıkıntı yok !

Not: Kanal alt kanal degildir

bunun eski yeni kanal muhabbeti ile alakası oldugunu dusunmuyorum o mantıkla gitse bu muhabbet bi adam düşün 5 yıllık kanalı var cok saglam tamamen özgün calısıyo ayda 5 bin tl alıyo bu adama yenı kanal aç diyemez youtube..

hocam isteğe bağlı olarakda adsense bağlantısı yapabilirmisiniz sisteme ?

oda olursa çok iyi olur.

mail almak kalır bitek bide telefon onayı.

bunun eski yeni kanal muhabbeti ile alakası oldugunu dusunmuyorum o mantıkla gitse bu muhabbet bi adam düşün 5 yıllık kanalı var cok saglam tamamen özgün calısıyo ayda 5 bin tl alıyo bu adama yenı kanal aç diyemez youtube..

Oyle adam zaten unlem almiyodur. Sanirim su direk unlem gelen videolara sabirla bi 10 15 gun surekli hak sahipligi ispatlasak o unlemler azalir, dahada gelmez. Youtube'un amaci zaten spami azaltmak. Bitirmek demiyorum, ama azaltmak yani en azindan. Dusunsene ya oyle manyak adamlar var ki gunde 15 20 kanal acip her birinin icine 1000 video atiyor. Videolar kategori olarak bile secilmemis, ne bulursa atmis. Erotik videolar, cizgi film, tek tuk dizi bolumleri, kaza videolari, komedi videolari, egitim videolari falan hepsi ayni kanalda. Insanlar boyle devam ettikce tabii ki biyerde dur derler. Kim giripte izler oyle bi kanaldan videolari? Spaminda bi adabi var diye bosyere demiyolar forumda.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam mümkünse denemek istiyorum videoyap destek bölümünden ticket gönderdim

Ünlem hakkında kısa bir açıklama yapmak istiyorum;

Anasayfa ve toplu linkde ünlem geçme olayını dün gece 02:00 civarında aktif etmiştim.

Ünlem geç seçeneğiyle 34.500 video yüklenmiş.(Bazı arkadaşlar tereddüt etmiş galiba ve bunu denememiş)
13.400 videoda para kazanma açılmış ve ünlem oluşmamış.
21.100 video ise ünlem alınmışda silinmiş veya başka sebeplerden silinmiş.

Bu oran bana göre çok kötü. Zaten buradaki 13.400 videonun eminim o şık işaretlenmesede 10.000 tanesi ünleme düşmeyecekti.

Bir kanal ünlem veriyorsa o kanalı ünlemden çıkarmak, şuan için %100 sonucu yok. Normalde her attığım video ünleme düşüyor. Fakat şöyle yapınca ünlem gelmiyor diyen arkadaş varsa yazsın. Öneri dışında ünlemden dolayı bu işi bırakıcam, artık youtube'a giresim gelmiyor gibi konumda yazı yazılmasını istemiyorum. Bu bot satışımı etkilediği için değil.(Bunu düşünseydim son 10 sayfa yazının başlangıcında yapardım) Bu işe yeni başlayacak kişileri caydırma olmuş oluyor. Bir çoğunuzu biliyorum ki günde 30 tl ile 1.000 tl arasında kazanıyor. Aylık botu kullanakarakda 20.000 tl üstü kazanan 10 dan fazla üyem mevcut. Youtube işinin bittiği yok, ünlemden dolayı eski kanallarınızın sıkıntısı olduğunu da biliyorum. Ama siz söyleyin ben yapayım. Mesala diyin ki ben her türlü ünlem alan kanalımda şöyle yaparak ünlem almıyorum diyen varsa dinliyorum önerisini. İstekleriniz doğrultusunda bu işi yapıyorum. Bana arabanın lastiği yokken arabaya lastiği tak. Bu lastiği nereden nasıl bulursan bul ve tak demeniz gerçekten çok mantıksız. Bu konuda veya destekden lütfen şikayetlerinizi dile getirmeyin. Çok şükür eski kanallarınızdaki videoları bot güzel bir şekilde koruyor ve kapanma oranı son 2 ayda %500 aşağıya indirdik. Ama eski kanallarınıza ünlem için sıkıntı yapacağınıza yeni kanal açıp para kazan yapın ve adsenseye bağlamadan günlük 30 video atarak yeni kanala ünlem gelme oranı çok düşük olduğu için ciddi paralar kazanabilirsiniz. Eğer benim bu önerim yapılmadı ve test edilmedi ben demiştim diyen arkadaş varsa buyursun konuda yazsın. Her öneriyi değerlendirdim hepsinin testlerini yaptım. Hatta bir çok arkadaşımızı dediği öneriyide şuanda sistemde beta olarak eklenmiş durumda. Benim ne yapmam lazım ki herkesi mutlu etmem için? Uzun bir yazı oldu ama dün destek bölümünden ünlem kelimesi geçen 1200 tane mesaj cevaplamışım. Ve bakıyorum hepsi günlük ortalama 60 tl civarında kazanca sahip izlenme alıyorlar. Neyine şükretmiyoruz? Bugün bir arkadaş geldi 65 milyon izlenmeli toplam içinde 200 video olan kanalına ne atılırsa ünlem geldiğini söyledi. Botu alırsam ünlem gelmez mi acaba dedi. Hayır gelir, şuanda %100 bir çözümü yok. Youtube.com unda bu tavrı devam etmesi doğrultusunda yeni güncel konular gelmeyecektir.(güncel konuları youtube da arıyorum artık bulamıyorum). Kendi çektiğiniz videolar varsa şuanda youtube.com a yükleme yapmayın. Botlarla çekim yaptığınız kanallar %90 nın üstünde ünlem alıyorsa o kanallara şimdi yükleme yapmak yerine yeni kanal açın ünlem riski çok az olacak şekilde yükleme yapmış olursunuz. Uzun bir yazı oldu ama bir çok arkadaşın derdine derman olabilir düşüncesiyle yazdım.
[MENTION=586]netw0rK[/MENTION] banner için teşekkürler hocam fakat o bölüm css ile yazılması gerekiyor. ileride inş yapıcam.

oto api key alma güzel olmuş :)

sana zahmet toplu para kazanma gidince g+ bağlantısını kesip tekrar bağlayıp para kazanmayıda geri açabilir mi? :D

Oyle adam zaten unlem almiyodur. Sanirim su direk unlem gelen videolara sabirla bi 10 15 gun surekli hak sahipligi ispatlasak o unlemler azalir, dahada gelmez. Youtube'un amaci zaten spami azaltmak. Bitirmek demiyorum, ama azaltmak yani en azindan. Dusunsene ya oyle manyak adamlar var ki gunde 15 20 kanal acip her birinin icine 1000 video atiyor. Videolar kategori olarak bile secilmemis, ne bulursa atmis. Erotik videolar, cizgi film, tek tuk dizi bolumleri, kaza videolari, komedi videolari, egitim videolari falan hepsi ayni kanalda. Insanlar boyle devam ettikce tabii ki biyerde dur derler. Kim giripte izler oyle bi kanaldan videolari? Spaminda bi adabi var diye bosyere demiyolar forumda.

tamamen katılıyorum hocam benimde bugün aklımdan geçen şeylerden bi kaçı bunlar bu muhabbetler ilk başladığında kanalımda videoların %30u ünlem oluyodu daha sora %50 sora %80 %90 şeklinde gitti işte ticari hak olayını deneyip dolar yakan arkadaşlar varmı acaba onlarla bi konuşmak lazım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hayırlı olsun Ünlem Geçme geçmiş ? anlatabilirmisin ...

destekten mesaj attım deneme için nickim aynı

oto api key gerçekten cok iyi bişey manuel alırken telefon onay istiyordu bende hep bu çok iyi oldu hocam ellerine sağlık

Unlem gecme islemi 2 defa yapildiginda buyuk oranda $ yakiyor.

10 video yu unlem gec seklinde yukledim, videolarin ismi rakam olarak yuklendi, sonra telif-para kazan yerinden kanali bulup tikledim.3 tane video direk unleme dustu,4 u $ oldu. 3 tanesi ? olarak kaldi.Hemen ardindan tekrar telif-para kazan yerinden tekrar tikladim.3 Video tekrar rakama donustu. Birkac dk sonra yine ayni yerdeki kanal ismine tiklayinca kalan 3 video da $ dondu. Belkide bir tesadustu. Ikinci kere unlemi gec yapinca geriye kalan 3 tane ? li video da $ oldu. Bana gore $ donusme isi dahada yukseltmis olduk.

Aslinda eski kanallara takilip kalmamak en iyisi.Yeni kanallar acarak gunluk 20-30 video yukleyip yolumuza devam etmek suan icin en mantiklisi bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri