Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

rkadşlr prtner kanal yukledim her bilgiyi girdim yetki verdim ama video yuklemiyor neden ki

videoyap'a özgün video kısmı gelmiştir herkese hayırlı olsun..
Arattığınız kelimeler ile alakalı resimleri bulup slayt şeklinde yapıp yt'e yükleyebiliyoruz..

Güzel olumuş hayırlı olsun
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] destek kısmana bak abi

Özgün video'yu bi deneyelim bakalım, eğer sonuçlar iyi gelirse burda da paylaşırım, ancak daha önceden çok denemiştim ne yazıkki olumlu bi sonuç alamamıştım yöntemden, kendi taktiğini paylaşan arkadaşa ve yazılımını yapan web_script'ine teşekkürler..

evet özellık aktıf suan guzel dusunulmus tebrık edıyorum berkan hocamı , hemen denıyorum sımdı daha fazla gelıstırılebılır. tskler berkan hocam tesekkurler vıdeoyap.

Hocam toplu özel küçük resim ekleme özelliği ne zaman geliyor?

Resimleri Otomatik Video Yapan Ünlem Almayan Bölüm Eklenmiştir.

30 Adet resmin sıralamasını siz yapabiliyorsunuz, resim arası sürelerini siz belirlieyerek istediğiniz boyutta bir videoyu 720p görüntü olarak tek tuşla yükleyebilirsiniz.

slayt1.png

slayt2.png

Berkan hocama fikirleri ve denemeleri için sonsuz teşekkürler.

24 saat boyunca desteğe bakmadığım gün şuana kadar hiç olmamıştı. Bugün bir ilki yaşadık. Yarın sabah saat 8 de herkese cevaplarını göndereceğim. Destekden sorulan %95 soru bu özellikle alakalı olduğu için destek bölümüne bu özelliği açtıktan sonra cevaplamaya karar almıştım.

Bu eklenen özelliğe yakında müzik, logo ve intro ekleme yapılacaktır.

Siz istediniz biz 24 saatte bu özelliği sistemimize ekledik.

Herkese hayırlı geceler

BEN Hala Ana sayfaya giremiyorum.
/index.php yazmadan ana sayfaya tıkladığımda girilmiyor. İllaha onu yazmam lazım ana sayfa için. Sorun nedir?

merhaba hocam , Hata: yt:validationrequiredmedia:group/media:title/text() ne anlama gelıyor yenı özgun kısmında ?

merhaba hocam , Hata: yt:validationrequiredmedia:group/media:title/text() ne anlama gelıyor yenı özgun kısmında ?

Hataları otomatik gidericiyi daha eklemedim başlıksız yükleme denenmiş diyor

Eğer bu yöntemde ünlem alıyorsanız ne yüklerseniz yükleyin o kanalda ünlem alırsınız. ancak kanıt sunmanız gerekir. çünkü video %100 özgündür sizden başkasında nette yoktur.

Hataları otomatik gidericiyi daha eklemedim başlıksız yükleme denenmiş diyor

anladım hocam tesekkurler , şuan adsense baglı kanallarımda kendı kategorımde denemeler yapıyorum 5 te 5 dolar yaptım sıstem guzel olmus tekrar Allah razı olsun sizden ve Berkan kardesımden.

hocam kusura bakmayın yeri bura değil ama 3 gün önce botu aldık kullanmaya başladık dün günlük video yükleme kotamız 450 ye çıkmıştı bugün tekrar 250 ye inmiş sürekli inip çıkmalar oluyor mu böyle yoksa bi hata mı var ?

önceki 50 video yüklemişsiniz 200 video hakkınız kalmıştır.Sonraki gün bunları kullanmanıza izin veriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri