Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam sorunla ilgilenebilecek misiniz? Dün videoyaptanda yazdım buradan mesajda attım dönüş olmadı. Pm bakar mısınız lütfen yüklenen videoları sıfırlamam gerekiyor. Bütün kanalların ayarlarını sildiğim için şuan düzeltemiyorum Bu Kanala Yüklediğim
Videoların Raporlarını Sil butonuna basarak.

Abi günde 250 video yüklüyorum kanallarımda sabah toplam 20 video kalıyor oda günden güne eriyor 0a düsüyor ünlem almaktan

hocam toplu video kısmından video indirip yüklediğimizde ünlem geçmek için sistem bişey yapıyor mu?

hocam 15:40 da 1 aylık için ödeme geçtim ama sürem uzatılmadı.
destek kısmınada yazdım.

sabırlı olun arkadaşlar şu sıralar çok yoğun ben dün destekten birşey yazdım hala cevap gelmedi. :)

forum şuanda kıyamet günü gibi yaralılar ölüler can çekişenler yardım isteyenler trafik sıkışmış ambulanslar hareket edemiyor :) kıyamet filmleri gibi..

gelip herkese cevap verecektir. bir kaç kez açıklama yaptı kendisi. yanında personel var fakat şifre kanallar gibi güven gerektiren kısımları kimse ile paylaşmadığı için aksamalar olabiliyor..

biraz oyalanın ;)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba.
Benim için ve bir çok arkadaş için önemli olduğunu düşündüğüm; "belli bir zamandan sonra xxxx kanaldaki yüklenen son xx kadar vidyoyu sil" şeklinde olan bir özellik ekleyebilir misiniz, mümkün müdür ? :)
Eğer olursa çok iyi olur. Mesela yüklendikten 16 saat sonra silinmesini istediğim vidyolar var.
Cevabınızı bekliyorum, teşekkürler. :)

sabırlı olun arkadaşlar şu sıralar çok yoğun ben dün destekten birşey yazdım hala cevap gelmedi. :)

forum şuanda kıyamet günü gibi yaralılar ölüler can çekişenler yardım isteyenler trafik sıkışmış ambulanslar hareket edemiyor :) kıyamet filmleri gibi..

gelip herkese cevap verecektir. bir kaç kez açıklama yaptı kendisi. yanında personel var fakat şifre kanallar gibi güven gerektiren kısımları kimse ile paylaşmadığı için aksamalar olabiliyor..

biraz oyalanın ;)

Bugün özgün video yükleye güncellenecekti bi kaç birşey getircekti ama yetişmedi galiba :)

hocam selamlar böyle bir botu bizlere sundugunuz icin tesekkurler 2 talebim olacaktı.

1- video cerceveleme olayını bota entegre etmemiz mumkun mu ?
2- toplu video atarken videonun yüklenme surelerini 5-10 dakka olarak ayarlayabiliyoruz buna ek olarak 15-20-25 dakkada bir video yu atma ekleyebilirmiyiz ?
3-botun fiyatınında 25 tl değil bu özellikler eklendikten sonra 40 tl olması gerektiğini dusunuyorum.

hocam selamlar böyle bir botu bizlere sundugunuz icin tesekkurler 2 talebim olacaktı.

2- toplu video atarken videonun yüklenme surelerini 5-10 dakka olarak ayarlayabiliyoruz buna ek olarak 15-20-25 dakkada bir video yu atma ekleyebilirmiyiz ?
3-botun fiyatınında 25 tl değil bu özellikler eklendikten sonra 40 tl olması gerektiğini dusunuyorum.

sen 40 yatır baskan her ay :)

Aman ne güzel...

mümkünse arkadaştan 40 tl alın bizimki değişmesin lütfen

Arkadaşın 1 numaralı isteği çok mantıklı, ünlem yediğimiz şu günlerde iş görebilir gibi görünüyor.Şöyle düşünün,

1-Videoya çerçeve attınız,
2-Başından sonundan kırptınız,
3-Intro eklediniz,
4- Bu video 80 mb`dan büyük.

Bu imkanlar sağlanırsa temiz kanallarda gerçekten faydası görünecektir.

bende almayı dusunuyorum yenı kanalım ıcın ban rıskı warmı acaba

Şöyle söyliyim botun değeri evet çok yüksek hem kullanış açısından hemde bot sahibinin çok iyi bir insan olmasından dolayı. Ancak sen bir tane almışsındır 25 ten 40 koymaz pek ancak 5-10 tane alan arkadaşkarımız var :) Mademki sen bir çok tavsiyede bulundun bende bulunayım gel bak, sen bota her ay kendini 40 vermiş say elinde kalan 15 tl yi az para demeden Löseve bağışla bence bu tavsiyede iş görür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri