Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hayır kanal 2-3 haftadır sorun yoktu 1 saat öncede yoktu üstte de 2-3 kişi atmış ünleme düşüyor özgün de diye botla ilgili birşey olabilir mi diye sordum..

Hocam bendede özgünde ünleme düşüyor ama diger kanallarımda sıkıntı yok kanal kaynaklı bir sorun var.

[MENTION=5577]mamitel38[/MENTION] [MENTION=2027]samet142[/MENTION] siz kanallarınızda sadece özgün özelliği ile mi çalışıyorsunuz yoksa 5-6 tane özgün attıktan sonra normal spam mı yapıyorsunuz?

arkadaşlar bir de önce özgün den yükleyip sonra spam kasmaya başladığınızda ortalama ne kadar video sonra videolar ünleme düşmeye başlıyor? genel bi soru deneyenler var mı?

[MENTION=5577]mamitel38[/MENTION] [MENTION=2027]samet142[/MENTION] siz kanallarınızda sadece özgün özelliği ile mi çalışıyorsunuz yoksa 5-6 tane özgün attıktan sonra normal spam mı yapıyorsunuz?

arkadaşlar bir de önce özgün den yükleyip sonra spam kasmaya başladığınızda ortalama ne kadar video sonra videolar ünleme düşmeye başlıyor? genel bi soru deneyenler var mı?

Hocam ben dediginiz gibi 10 tane özgün atıyorum kanala önce sonra 1-2 gün bekeltiyom o kanalı spawma başlıyom bende 1850 lerden sonra ünleme düşmeye başladı tabi 1850 ye kadarda bi 40-50 ünlem yedim şuan o kanala özgün bile atsam ünlem veriyor :D ama yeteri kadar video attım başka knala geçtim direk takılamdan

Hocam ben dediginiz gibi 10 tane özgün atıyorum kanala önce sonra 1-2 gün bekeltiyom o kanalı spawma başlıyom bende 1850 lerden sonra ünleme düşmeye başladı tabi 1850 ye kadarda bi 40-50 ünlem yedim şuan o kanala özgün bile atsam ünlem veriyor :D ama yeteri kadar video attım başka knala geçtim direk takılamdan

1850 tane video atmam ki ben bi kanal için :D 200-300 yeter ama manuel attığım kanallar direk ünleme düşmeye başladı(yeni kanal) 100 taneden 80-85 tane gidiyor ünlemden. ip blok mu yedim acaba diye düşündüm.botdan bi kanala denedim özgün atmadan orda da öyle oldu. sanırım botun ünleme düşme oranını ben azaltıyorum % 80 az mı :D

neyse bi de özgün atarak deneyelim. koraydan mail adresi alak bari :)

Ben direk özgün atıyorum spamıda öyle abartmadan yapıyorum 10-15 videoyla ama her gün özgün yüklüyorum dün dünya engeli yemiştim 1-2 tane 1 tane de uygunsuz içerik varmış ondan gitti galiba kanal :D

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam öncelikle merhabalar 4-5 aydır bu iş içindeyim hiç bot kullanmadım ama artıkişler yogun olunca kullanmak mecbur bir sorum olucak
botu düzenli kullananların kazanç artışları ne kadar oluyor genellikle % bakımından ?
cevapı iyi olucagını biliyorum dahada iyi olursa 6 aylık almayı düşünüyorum
hayırlı satışlar

Merhaba öncelikle konuya ilginizden dolayı teşekkür ederim.Botu kullanmayı düşünüyorum.
Birkaç sorum olacak.. Normalde özgün bir kanalım var ancak spam işiylede uğraşmak istiyorum. Özgün kanalım benim için çok önemli olduğu için spamdan kaynaklanan hiçbir durumun özgün kanalıma etki etmesini istemediğimden dolayı, herbiri ayrı gmail hesaplarla açılmış kanal alacağım. Ve bu kanallar üzerinden videoyap boyunu kullanacağım. Aynı zamanda aynı IP den hem özgün kanalıma hemde spam kanallarıma girmek istemiyorum.(sıkıntı olmaması bakımından)

bilmiyorum sıkıntı olurmu gerçi, sorum şu olacak hocam. Sizin botu kullanmadığımda 4 gb internet limiti bulunan Vınn ile bağlanmayı düşünüyorum bu videoları kendi kanalımıza çekerken herhangi bir kota yiyormu? atıyorum tolamda 50 video spam kanalıma çektiğimde bu 50 videonun boyutu benimn kotamdanmı gidiyor? cevaplarsanız sevinirim. Saygılar

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam öncelikle merhabalar 4-5 aydır bu iş içindeyim hiç bot kullanmadım ama artıkişler yogun olunca kullanmak mecbur bir sorum olucak
botu düzenli kullananların kazanç artışları ne kadar oluyor genellikle % bakımından ?
cevapı iyi olucagını biliyorum dahada iyi olursa 6 aylık almayı düşünüyorum
hayırlı satışlar

kardeşim cevap benden olsun, resmi incele istersen bunun gibi 5 adet daha adsense hesap var kullanmasını bilene aylık 5000 tl den az kazandırmaz,arkadaş sağolsun çok özverili davranıyor. denemekten zarar gelmez hiç kazanamazsan bile verdiğinin 5 katını kazanacagına sana garanti verebilirim :)

kardeşim cevap benden olsun, resmi incele istersen bunun gibi 5 adet daha adsense hesap var kullanmasını bilene aylık 5000 tl den az kazandırmaz,arkadaş sağolsun çok özverili davranıyor. denemekten zarar gelmez hiç kazanamazsan bile verdiğinin 5 katını kazanacagına sana garanti verebilirim :)

5 adet daha adsense hesap var buraya takıldım da hocam , 5 adet adsense senin adına mı ?

çok teşekür ederim Allah artırsın
ilk işim parayı cekince botu almak olucak
tekrar cok teşekürler

Merhaba öncelikle konuya ilginizden dolayı teşekkür ederim.Botu kullanmayı düşünüyorum.
Birkaç sorum olacak.. Normalde özgün bir kanalım var ancak spam işiylede uğraşmak istiyorum. Özgün kanalım benim için çok önemli olduğu için spamdan kaynaklanan hiçbir durumun özgün kanalıma etki etmesini istemediğimden dolayı, herbiri ayrı gmail hesaplarla açılmış kanal alacağım. Ve bu kanallar üzerinden videoyap boyunu kullanacağım. Aynı zamanda aynı IP den hem özgün kanalıma hemde spam kanallarıma girmek istemiyorum.(sıkıntı olmaması bakımından)

bilmiyorum sıkıntı olurmu gerçi, sorum şu olacak hocam. Sizin botu kullanmadığımda 4 gb internet limiti bulunan Vınn ile bağlanmayı düşünüyorum bu videoları kendi kanalımıza çekerken herhangi bir kota yiyormu? atıyorum tolamda 50 video spam kanalıma çektiğimde bu 50 videonun boyutu benimn kotamdanmı gidiyor? cevaplarsanız sevinirim. Saygılar

dostum kota yönünden hiçbir sıkıntın olmasın senin kotandan gitmiyor bana sorarsan 2 tane adsense hesabı aç spam yapacaklarını o adsense'ye yükle özgün kanalın ayrı adsense'de olsun neticede spam yapacan hiçbirşeyin garantisi yok...

---------- Mesaj saat 22:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:37 civarında gönderildi. ----------

5 adet daha adsense hesap var buraya takıldım da hocam , 5 adet adsense senin adına mı ?

yok dostum farklı isimler farklı banka hesapları saglam yapalım işimizi :)

dostum kota yönünden hiçbir sıkıntın olmasın senin kotandan gitmiyor bana sorarsan 2 tane adsense hesabı aç spam yapacaklarını o adsense'ye yükle özgün kanalın ayrı adsense'de olsun neticede spam yapacan hiçbirşeyin garantisi yok...

---------- Mesaj saat 22:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:37 civarında gönderildi. ----------

yok dostum farklı isimler farklı banka hesapları saglam yapalım işimizi :)

Osmsmr hocam; bu işe yeni başladım bir bot aldım ama taktik felan bilmiyorum hatta hiç bişi bilmiyorum bana biraz skype üzerinden yardımcı olurmusunuz rica etsem?

Osmsmr hocam; bu işe yeni başladım bir bot aldım ama taktik felan bilmiyorum hatta hiç bişi bilmiyorum bana biraz skype üzerinden yardımcı olurmusunuz rica etsem?

kardeşim "bir bot aldım" derken videoyap'danmı yoksa farklı botlardan mı bahsediyorsun ?

hocam partner kanalda para kazanmayı otomatik olarak açıyor mu?

hocam partner kanalda para kazanmayı otomatik olarak açıyor mu?

açıyor dostum sıkıntı yok

---------- Mesaj saat 23:07:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:01:28 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar sabahtan bu yana, asagidaki nytimes haberini yukletemedim; link hatali diyor ama, basina http:// ekleyince ozgunlestiriyor ekli yada eksiz videoya ulasamiyor
nerede hata yapiyor olabilirim;

www.nytimes.com/video/multimedia/100000002780644/putin-signs-crimea-annexe-treaty.html

hatali link mesajini verirken verilen ornekte asagida

www.nytimes.com/video/movies/100000002553440/this-weeks-movies-nov-15-2013.html

dostum bikaç kanalda denedim aynı hatayı bende alıyorum sıkıntı var sanıyorum :(

açıyor dostum sıkıntı yok

---------- Mesaj saat 23:07:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:01:28 civarında gönderildi. ----------

dostum bikaç kanalda denedim aynı hatayı bende alıyorum sıkıntı var sanıyorum :(

Yükleme zamanı gelmemiş 1 video bulunuyor.
hocam bu videoyu nasıl yükleyeceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri