Bomba Gibi Bir Gelişme Daha : Artık Videolara Çerçeve Ekleyebilirsiniz.
+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle videonuz kaliteden ödün vermemiş olur. Çerçeve oranları aşağıdadır.
%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve
Şuanda çerçeve siyah renktedir. İleriki dönemlerde seçtiğiniz resimlerle çerçeveyi oluşturabileceksiniz.
Not: Şuanda bu özellik Anasayfadan ve Toplu link ile yükleme bölümlerinde bulunuyor. Genel toplu video özelliklerine bu ve buna benzer eksik olanlar o bölümede eklenecektir.
Videoyap.com Tartışmasız Avrupa'nın En Büyük Botudur.
Youtube'a video yükleme açısından Avrupa birincisiyiz.
Türkiye Alexa Sıralamasında ilk 810 site arasındayız.
Bizimle birlikte çalışan 7.000 üyeye teşekkür ederim.
80 mb sinirlamasi var mi hocam bunda?
Edit : Denedim suan 300mblik bi videoda eklemedi cerceveyi sanirim sinir var. Hocam en azindan sadece bu cerceve olayinda sinir koymasaniz? yada 300-400 mb kadar olsada olur sinir. Cunku bu cerceve olayi genelde cizgifilmlerde dizilerde ise yarar onlarda en kotu ihtimalle 20-50 dakika arasi. Ortalama buyuklukleride 150-400 mb arasi degisiyor genelde.