Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bomba Gibi Bir Gelişme Daha : Artık Videolara Çerçeve Ekleyebilirsiniz.

+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle videonuz kaliteden ödün vermemiş olur. Çerçeve oranları aşağıdadır.

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

Şuanda çerçeve siyah renktedir. İleriki dönemlerde seçtiğiniz resimlerle çerçeveyi oluşturabileceksiniz.

Not: Şuanda bu özellik Anasayfadan ve Toplu link ile yükleme bölümlerinde bulunuyor. Genel toplu video özelliklerine bu ve buna benzer eksik olanlar o bölümede eklenecektir.

Videoyap.com Tartışmasız Avrupa'nın En Büyük Botudur.

Youtube'a video yükleme açısından Avrupa birincisiyiz.

Türkiye Alexa Sıralamasında ilk 810 site arasındayız.

Bizimle birlikte çalışan 7.000 üyeye teşekkür ederim.

80 mb sinirlamasi var mi hocam bunda?

Edit : Denedim suan 300mblik bi videoda eklemedi cerceveyi sanirim sinir var. Hocam en azindan sadece bu cerceve olayinda sinir koymasaniz? yada 300-400 mb kadar olsada olur sinir. Cunku bu cerceve olayi genelde cizgifilmlerde dizilerde ise yarar onlarda en kotu ihtimalle 20-50 dakika arasi. Ortalama buyuklukleride 150-400 mb arasi degisiyor genelde.

Hocam şu 80mb sımnırını cidden kaldırsak müthiş olur . Sizin için zorluk biliyorum ama logo basamamak vs sıkıntı oluyor bizim açımızdan

Bomba Gibi Bir Gelişme Daha : Artık Videolara Çerçeve Ekleyebilirsiniz.

+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle videonuz kaliteden ödün vermemiş olur. Çerçeve oranları aşağıdadır.

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

Şuanda çerçeve siyah renktedir. İleriki dönemlerde seçtiğiniz resimlerle çerçeveyi oluşturabileceksiniz.

Not: Şuanda bu özellik Anasayfadan ve Toplu link ile yükleme bölümlerinde bulunuyor. Genel toplu video özelliklerine bu ve buna benzer eksik olanlar o bölümede eklenecektir.

Videoyap.com Tartışmasız Avrupa'nın En Büyük Botudur.

Youtube'a video yükleme açısından Avrupa birincisiyiz.

Türkiye Alexa Sıralamasında ilk 810 site arasındayız.

Bizimle birlikte çalışan 7.000 üyeye teşekkür ederim.

Kardesim suan hala Playlist cek 3. sayfayı göstermiyor.Logları temizledim,sonraki sayfa yaptım herseyi denedim fakat 3. sayfayı cekemiyor.Acil olarak ilgilenirsen cok sevinirim.

Çerçeve özelliği süper olmuş, toplu kısmına eklenirsen tadından yenmez.

Merhaba Arkadaşlar,

Bir video 80mb üstündeyse o videoya logo,intro,çerçeve,boyut kes,süre kes,altyazı v.s. gibi ek özellikleri kullanmazınız. 1 videonuz 10gb olsun yine yüklenir ama 80mb üstündeyse bu özellikler olmadan eklenir. Peki neden?

80 mb örnek :
Ortalama indirme süresi 5-10 saniye,
Videoya çerçeve eklenme süresi 240 saniye,
Videonun yüklenmesi 5-10 saniye.

320 mb örnek :
Ortalama indirme süresi 30-40 saniye,
Videoya çerçeve eklenme süresi 1.000 saniye,
Videonun yüklenmesi 50-60 saniye.

Bu ek özelliklerde eklenme süresi boyunca o makinam 2gb ram kullanır.

Video boyutu büyüdükçe aynı oranda işlenme süresi artmıyor. Videoyap.com'a ait 60'dan fazla dedicated var. Bunların en küçüğü 16gb ram'lidir. ve Blade makinalarım 64gb ramlidir.

Şimdi sizlerin bana söylemesi daha doğru olur. Tek tuşla 250 adet x 300 mb videoya çerçeve aldığınızı varsayalım.

1.000 saniye x 250 adet = 250.000 saniye = buda 3 makinam 24 saat boyunca ekleme yapsa yine yetişemez. Tabiki videoyap serverları 60 tanesi çalışır 1 saatte ekler ama bu düşünceyle olursa yetişemez ve maliyetlerde yetişemez. Hadi ki bende bu işlemi sizin istediğiniz gibi yaptım sınırı 320mb a çıkardım. 250 video emri verince 1 saatte yüklemesi yerine 72 saatte yükledi bunu kabullenirmisiniz? Açık konuşayım bana bir ortalama maliyeti 16 TL'dir. Ben serverlarıma ayda 50.000-60.000 TL ücret ödüyorum. Siz yazarak videoyap MB sınırını zorlamak istiyorsunuz ama bu çok zor gerçekten. Belki ileride ekstra bir tarife eklerim bunu isteyenler ekstra 50 TL öder. 80mb yerine 300 mb'a çıkarırlar. Bunu kabul edecek 50 kişi ortaya çıksın önden ödemesini yapsın 1 günde söz çıkarırım.

BENDE diyorum bazı videolara neden çerceve eklemiyo meğerse sınır varmış :( çerçevesizler ünlem oluyo direk:( hocam 100mb olsa sınır o da mı kurtarmaz :D

BENDE diyorum bazı videolara neden çerceve eklemiyo meğerse sınır varmış :( çerçevesizler ünlem oluyo direk:( hocam 100mb olsa sınır o da mı kurtarmaz :D

Anasayfadan ve toplu link bölümünden eklemelerde sınırı 80mb yerine 125'e çıkardım. Anlık 1.000 üye anasayfadan video yüklese 2.000gb ram yapar. Benim 60'dan fazla dedicatedlarımda 1500 gb'a yakın ram var. En yoğun saatlerde %90'nına kadar zaten kullanıyor. benim bu sınırları arttırmam dediğim gibi yaptım demekle olmuyor. 100 tane dizi yükleme emri verince bu iş 10 saat sonra bitecekse videoyap kalite ilkerinden birisi yok olmuş olur. 1.5 yıldır sıkıntı değildi 3 günde herkes tarafından sıkıntı oldu. Galiba artık eklenecek özellik pek kalmadı. Varolanlar beğenilmiyor.

Anasayfadan ve toplu link bölümünden eklemelerde sınırı 80mb yerine 125'e çıkardım. Anlık 1.000 üye anasayfadan video yüklese 2.000gb ram yapar. Benim 60'dan fazla dedicatedlarımda 1500 gb'a yakın ram var. En yoğun saatlerde %90'nına kadar zaten kullanıyor. benim bu sınırları arttırmam dediğim gibi yaptım demekle olmuyor. 100 tane dizi yükleme emri verince bu iş 10 saat sonra bitecekse videoyap kalite ilkerinden birisi yok olmuş olur. 1.5 yıldır sıkıntı değildi 3 günde herkes tarafından sıkıntı oldu. Galiba artık eklenecek özellik pek kalmadı. Varolanlar beğenilmiyor.

Hocam toplu videolarda o ozelligin olmasina gerek yok acikcasi. Sadece ana sayfada olsa ve limit biraz daha yuksek olsa yeterli. Cunku soyledigim gibi cerceveyi millet dizi cizgi film ve anime atarken kullanacak. Ornegin animelerin ortalama suresi 20 dakika, dizilerinde 20-40 dakika arasi degisiyor. Bu tarz videolarla ugrasmak isteyenlerde bi zahmet 3er 3er ugrasiversinler, toplu atmalarina gerek yok.

Uzun bir videoyu partlara böldürebilme durumu olabilir mi hocam ?

1gb büyüklüğünde bir dosyada ; çerçeve , kırpma , renk açma vb özellikleri kullanabilmek adına sınır altında ufak partlara bölüp o şekilde yükleme imkanı olsa güzel olur.
Sizin bahsettiğiniz ayrı özel tarife de gayet makul , işleme koyarsanız özel paketin satılacağını düşünüyorum.Bu eklenene özelliklerin kanımca beğenilmeme gibi bir durumu söz konusu değildir. Teşekkürler

Serverlarda problem mi var?

1 tane video yaklasık 10 dk da zor yükleniyor.
Hızlı yükle ile şimdi 100mb 100 tane video attım 100 taneside 5 dk da yüklendi. toplu videoda 1 tane video sadece attıysan logo vs bas dediysen işleme süreci var. Anasayfadan da atarken birşey işletiyorsan onun süreci var hocam.
1 aylık almak isterim
Siteye üye olduktan sonra sol bölümde online süre satın al bölümü var hocam.
Hocam toplu videolarda o ozelligin olmasina gerek yok acikcasi. Sadece ana sayfada olsa ve limit biraz daha yuksek olsa yeterli. Cunku soyledigim gibi cerceveyi millet dizi cizgi film ve anime atarken kullanacak. Ornegin animelerin ortalama suresi 20 dakika, dizilerinde 20-40 dakika arasi degisiyor. Bu tarz videolarla ugrasmak isteyenlerde bi zahmet 3er 3er ugrasiversinler, toplu atmalarina gerek yok.
Haklısın hocam toplu değilde kişinin bekleteceği anasayfadan bunu yapmaya çalışacağım. Gerekirse 1 video yüklerken diğer videoyuda aynı anda işetmesine izin verdirmiycem sıraya koydurcam çok beklesin ama yapsın. Anladığım kadarıyla hız umursanan birşey değil 1 saatde 1 tane video işlensede beklerim düşüncesi var

Hızlı yükle ile şimdi 100mb 100 tane video attım 100 taneside 5 dk da yüklendi. toplu videoda 1 tane video sadece attıysan logo vs bas dediysen işleme süreci var. Anasayfadan da atarken birşey işletiyorsan onun süreci var hocam.

Siteye üye olduktan sonra sol bölümde online süre satın al bölümü var hocam.

Haklısın hocam toplu değilde kişinin bekleteceği anasayfadan bunu yapmaya çalışacağım. Gerekirse 1 video yüklerken diğer videoyuda aynı anda işetmesine izin verdirmiycem sıraya koydurcam çok beklesin ama yapsın. Anladığım kadarıyla hız umursanan birşey değil 1 saatde 1 tane video işlensede beklerim düşüncesi var

Hocam birde videolari 720p olarak degilde boyutuna gore algilayip 360 yada 480p cekebilirse daha iyi olur cunku onlarin boyutlarida daha ufak oluyor. Ozellikle guncel dizi falan calisanlar icin hd olmasi pekte onemli degil. Ayrica ozellik gercekten iyi fakat eslesen veren videolar genelde soyledigim tarzda oldugundan mb sinirina takilip videoya islem yapilmiyor. Soyledigin gibi cerceve isini 1 er 1 er dahi yaptirabilirsin sonucta mb sinirina takilip hic atamamaktan iyidir.

Şuan bot tam performans 0 sorun ile çalışıyor nazar değdirmeyelim botun nimetlerinden faydalanın botta yok yok şuanda daha fazla şey istemeyin :) Videolardan logoları silme olsun bu son :)

hocam, videoyap botunuzu alıcamda, sitenizde satın al bölümünde yapmam gereken sadece kredi kartı girmekmi,
başka birşey varmı ? 30 tl lik sanal kart yapıyorum yetermi acaba, sonra kesinti falan olunca sistem onaylamaz falan ? Birde güvenlik numarası yazan yere şu CVV2 yi mi giricez acaba ?

edit: 1 aylık botu aldım

Hocam yanlış anlamayın beğenmeme gbi lüksümüz yok sizin sayenizde binlerce kişi para kazanıyor.

---------- Mesaj saat 11:30:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:23 civarında gönderildi. ----------

Şuan bot tam performans 0 sorun ile çalışıyor nazar değdirmeyelim botun nimetlerinden faydalanın botta yok yok şuanda daha fazla şey istemeyin :) Videolardan logoları silme olsun bu son :)

Logodan bi vazgecemedn hocam:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri