Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

öncelikle geçmiş olsun. Allah kızınıza şifa versin.

paypal hesabım yok,kredi kartım yok yanlızca iş bankası bankamatik kartım var nasıl bot alabilirim sürekli erteliyorum sırf buyüzden. müsait olduğunuzda yardımcı olurmusunuz?

hocam eft yapma sansiniz varsa alabilirsiniz ben oyle aldim eft bedelide en fazla 5lira alirlar ama o parayi katlayarak alirsin emin ol

hocam şunu anlamadım
şuraya para göndersem http://www.videoyap.com/banka.php
benim gönderdiğimi nasıl anlıyor bana şifre falan vermicek mi? ben şimdi giedyim mi buraya para göndermeye.

usta once bir uyelik aliyorsun siteden sonra miktari gonderiyorsun sonra destekten felan yazarsin arkadasa ve yardimci olur hesabini aktif eder kendisi hastanede olmasina ragmen 7/24 destek veriyor kullanicilarina

sistemin şöyle bi sorununu buldum.

sistemden yüklenilen ( toplu, elle farketmez ) tüm videolar; yalnızca " para kazanılan platformlarda paylaş " şeklinde işaretleniyor. böylece videolar çok az insana ulaşıyor. tüm platformlarda paylaş şeklinde değiştirilmesi gerek.

Bu bi sorun degil. Para kazanilan platformlarda paylasla heryerde paylas arasinda hic bi kazanc farki yok. Her yer sadece bazi telefonlarda, apple tv ve televizyonlarda youtube kullanildiginda goruntulenmesini sagliyor o kadar. Zaten sen kendin video yukleyip youtubedan toplu olarak para kazanmaya actigindada youtube ayni sekilde sadece para kazandiran platformlari secer, default olani odur.

ödemeyi geçtim aktfi olmasını bekliyorum.bildirimde gönderdim.

evet yavaşlık var elle yüklüyorum yeni kanala ünlemden geçiyor botla geçiremiyorum toplu yüklemelerde anlamadım bu işten bişey 36 saattir ayakdayım diyemi oluyor anlamadım

Torrent'den indirdiğim avi yada mp4 uzantılı ortalama 700-800 mb bir dosyayı çerçeve ekleyerek ve rengini açarak bot ile kanala yüklemek mümkün mü ? Eğer mümkünse bu nasıl yapılıyor . Bir kaç denemem oldu bu konuda %100'e kadar upload ediyor , sonrasında bir yazı daha geliyor youtube'a yükleniyor %0 olarak bekliyor devamlı

Geçmiş olsun hocam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torrent'den indirdiğim avi yada mp4 uzantılı ortalama 700-800 mb bir dosyayı çerçeve ekleyerek ve rengini açarak bot ile kanala yüklemek mümkün mü ? Eğer mümkünse bu nasıl yapılıyor . Bir kaç denemem oldu bu konuda %100'e kadar upload ediyor , sonrasında bir yazı daha geliyor youtube'a yükleniyor %0 olarak bekliyor devamlı

150 mb uzeri videolara ek ozellikler uygulanmiyor (cerceve, renk acma, goruntu kesme, logo, kirpma gibi)

suanda sistemde yavaslık var evet, birde arkadaşlar çerçeve ekliyerekmi ünlemden geçiyo sizce yoksa süre keserekmi. Hangi taktiği kullanıyorsunuz ?

Neden bilmiyorum fakat bu aralar videoyap.com ta bazı sorunlar çıkıyor sağolsun çözümleri gidermek için herşeyi yapıyorlar benimde günlerdir yaşadığım sorun süre kesme ne yaptıysam olmuyor 250 mb üstü kesilmediginin bilgisini aldım fakat 1 dk lik ufak videoda da kesmiyor inşallah en yakın sürede çözülür hersey

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba beyler,

Bende 1 saat den fazla süredir yüklemeyi bekelyen 1 tane video yok. Yani 5.000 video emri vermişseniz bile 1 saatten fazla beklememiş demektir. Nasıl yavaşlık var anlıyamadım? Bir yerde bir hata yapıyor olabilirsiniz.

Toplu video ve otomatik videolarda çerçeve, logo, intro, süre kesme, renk değiştirme gibi ek özellik işlemlerinde 250mb üstündeki videolara yapmaz. 250mb altındaki videolara yapar. 1 video en fazla 1.5gb olabilir.

Anasayfa ve toplu link altyazı, çerçeve, logo, intro, süre kesme, renk değiştirme, boyut kesme gibi bir çok ek özellikte 150mb üstündeki videolara yapmaz. Yani 150mb altındaki videolara ek özellikleri yapar. üstündekileri sadece olarak yükler. Video boyutunda 1.5gb sınırı YOKTUR. toplu linkde size 1.5gb üstündedir uyarısı verilenleri buradan rahatça yükleyebilirsiniz.

Kızımla alakalı net bir sonuç malesef alamadık. Rapora göre hayati riski çok şükür olmadığı açıklandı. Ama doktor kongreye gittiği için malesef net cevaplar alamadık. Dualarıyla yanımızda olan herkesten Allah razı olsun.

Cuma namazından sonra destekdeki cevapları vermeye başlayacağım. Dün ve bugün 10-12 kişi havale/eft formunu doldurmadan ödeme yapmış. Onların sürelerini ekleyemediğim. Havale/eft yaptıysanız lütfen formu doldurunuz.

Merhaba beyler,

Bende 1 saat den fazla süredir yüklemeyi bekelyen 1 tane video yok. Yani 5.000 video emri vermişseniz bile 1 saatten fazla beklememiş demektir. Nasıl yavaşlık var anlıyamadım? Bir yerde bir hata yapıyor olabilirsiniz.

Toplu video ve otomatik videolarda çerçeve, logo, intro, süre kesme, renk değiştirme gibi ek özellik işlemlerinde 250mb üstündeki videolara yapmaz. 250mb altındaki videolara yapar. 1 video en fazla 1.5gb olabilir.

Anasayfa ve toplu link altyazı, çerçeve, logo, intro, süre kesme, renk değiştirme, boyut kesme gibi bir çok ek özellikte 150mb üstündeki videolara yapmaz. Yani 150mb altındaki videolara ek özellikleri yapar. üstündekileri sadece olarak yükler. Video boyutunda 1.5gb sınırı YOKTUR. toplu linkde size 1.5gb üstündedir uyarısı verilenleri buradan rahatça yükleyebilirsiniz.

Kızımla alakalı net bir sonuç malesef alamadık. Rapora göre hayati riski çok şükür olmadığı açıklandı. Ama doktor kongreye gittiği için malesef net cevaplar alamadık. Dualarıyla yanımızda olan herkesten Allah razı olsun.

Cuma namazından sonra destekdeki cevapları vermeye başlayacağım. Dün ve bugün 10-12 kişi havale/eft formunu doldurmadan ödeme yapmış. Onların sürelerini ekleyemediğim. Havale/eft yaptıysanız lütfen formu doldurunuz.

geçmiş olsun hocam ALLAH acil şifalar versin, benim bir sorum olacaktı 150 mb tahmini olarak kaç dakika yapıyor ? bu video işlemeyi toplu olarak yaptırabiliyoruz değil mi?

Arkadaşlar destekten de yazdım ama buraya da yazıyorum belki içinizde biri çözmüştür bu sorunu.Yeni gmail açtım video yüklicem böyle çıkıyor.Alt kanalda değil.

glzXAL.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri