Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapılırsa yenmez doğru söylüyonDostum yapıcağını söyledi zaten, ama önceki büyük güncellemeler yapıldıktan sonra yapıcak..(yanlış hatırlamıyosam) benim için de oldukça güzel olucak bu sistem, bi de yanında kanalı hesapları arasına taşıma gibi bişey gelirse tadından yenmez zaten![]()
Merhaba Arkadaşlar,
sabah dün öğlen saatlerinde amerika serverlarımda elektrik kesintisi meydana geldi. Bugün 11 e doğru güç kaynağında da elektrik bitti. o serverlar otomatik emirleri yönlendirici serverlardı. türkiye, ingiltere ve fransaya yönlendiriyordu. Yedek olarak otomatik emir olayını türkiye serverlarımdan birine kurulumunu yaptım.
Şuanda öğlenden bu yana otomatik işlemleri yapmıyordu tekrardan yapmaya başlamıştır.
hocam başlıkların eski hale dönmesi için kendin, manuel telif-para kazan bölümünden kontrol ettir 5 dakikada bir, numaralı başlıklar eski haline gelir
kontrol amaçlı bi android programı benm de aklımdaydı, tek isteğim olacaktı hattaHocam uzun bi aradan sonra yeni ricalarım olacak sizdenDaha doğrusu öneri.
Botun İstatistik, Para Kazanma Kontrol, Acil Uyarılar gibi sadece "Kanal Kontrol Kısımları" nın olduğu bir Android Programı yapabilmeniz mümkünmü ? Direk programdan girip saatte bir felan kontrol edelim telif uyarı v.s varmı diye. Çoğu zaman dışarıda oluyorum, telefondan siteye girip bakmakta meşakatli oluyoHatta programda bildirim şeklinde telefonumuza gelsede olur mesela uyarılar falan.
İkinci bi önerim yine bu şekilde bi sms sistemi. Örneğin 8. kanalda topluluk ihtarlı video var, bu ihtar uyarısı telefonumuza sms olarak geleceği bi sistem olabilir mi ? Tabi bu sistem aylık ücrete yansıtılabilir, isteyenler faydalanabilir.
Bu tarz daha çok kontrole yönelik yenilikler olursa çok iyi olur çok güzel olur diye düşünüyorum
Hayırlı günler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.