Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

toplu vıdeo yuklemede sıkıntı mı var ? 2 saattir tek bir video bile yüklemedi !

söylendiğini biliyorum zaten bana 3 ay sonrayı bekleyecek zamanım da yok gereği yok sana varsa beklersin

hocam botta sorun var yine vidoe yüklemiyor . kac saattir bekliyoruz ilerleme yok video yüklemiyor 10 dkda 1 tane yüklüyor .s

son zamanda stabil çalısmıyor bot.. önceden sorunsuzdu şimdi kullanıcısı arttıkça sorun cıkmaya basladı.. Acil çözüm bulmanız gerek hocam işlerimiz aksıyor

3 gündür elle kontrol ediyorum arkadaşım ne zaman girsem kontrol zamanı şu diyor zaman geçeli en az 2 saat olmuş ne diyeyim artık

@Web_Scripti hocam destekten yazdim uyeligimi dondurmustum rica etsem acil bir sekilde acabilirmisiniz?? +++Güncel Hocam aciliyetini koruyor hala biliyorum cok yogunsunuz ama acil acılması lazım hesabın

Dostum yapıcağını söyledi zaten, ama önceki büyük güncellemeler yapıldıktan sonra yapıcak..(yanlış hatırlamıyosam) benim için de oldukça güzel olucak bu sistem, bi de yanında kanalı hesapları arasına taşıma gibi bişey gelirse tadından yenmez zaten :)
yapılırsa yenmez doğru söylüyon

toplu video yüklemede sıkıntı var herhalde 1 saatte 3 video yüklemiş ??

Amerikadaki yönlendirme ve emirleri paylaştıran sunucum 24 saatlik elektrik kesintisinden dolayı kanal kontrolleri manuel yapınız. bekleyen videolar sayfasında bekleyerek turboyu açınız. Emirler şuanda otomatik gidemiyor. irtibatı öğlenden bu yana sağlıyamadım. 102 sunucumun 96 sı aktif otomatik mekanizma aktif değildir.

Şuan saat 15:40 son kontrol zamanlarına bakın.
oQYmE9.jpg

şu an deneme hesabını kullanıyorum gerçekten güzel yapmışsınız bana 12 saat vermişsiniz deneme :D

Merhaba Arkadaşlar,

sabah dün öğlen saatlerinde amerika serverlarımda elektrik kesintisi meydana geldi. Bugün 11 e doğru güç kaynağında da elektrik bitti. o serverlar otomatik emirleri yönlendirici serverlardı. türkiye, ingiltere ve fransaya yönlendiriyordu. Yedek olarak otomatik emir olayını türkiye serverlarımdan birine kurulumunu yaptım.

Şuanda öğlenden bu yana otomatik işlemleri yapmıyordu tekrardan yapmaya başlamıştır.

Merhaba Arkadaşlar,

sabah dün öğlen saatlerinde amerika serverlarımda elektrik kesintisi meydana geldi. Bugün 11 e doğru güç kaynağında da elektrik bitti. o serverlar otomatik emirleri yönlendirici serverlardı. türkiye, ingiltere ve fransaya yönlendiriyordu. Yedek olarak otomatik emir olayını türkiye serverlarımdan birine kurulumunu yaptım.

Şuanda öğlenden bu yana otomatik işlemleri yapmıyordu tekrardan yapmaya başlamıştır.

hocam desteğe yine yetişemiyorsunuz herhalde dun gece 4 5 civarında mesaj attım hala cevap yok hocam acilen hesabımın açılması gerek yardımlarınız bekliyorum / cok yogunsunuz bu yuzden gecikti hocam , ama bizde sıkıştık iyice mecbur sizide sıkıştırıyoruz kusura bakmayın

hocam başlıkların eski hale dönmesi için kendin, manuel telif-para kazan bölümünden kontrol ettir 5 dakikada bir, numaralı başlıklar eski haline gelir

Malesef o şekilde de denemiştim gelmemişti buyüzden numaralı kalan videolar mecbur silmek zorunda kaldım.

Hocam uzun bi aradan sonra yeni ricalarım olacak sizden :) Daha doğrusu öneri.
Botun İstatistik, Para Kazanma Kontrol, Acil Uyarılar gibi sadece "Kanal Kontrol Kısımları" nın olduğu bir Android Programı yapabilmeniz mümkünmü ? Direk programdan girip saatte bir felan kontrol edelim telif uyarı v.s varmı diye. Çoğu zaman dışarıda oluyorum, telefondan siteye girip bakmakta meşakatli oluyo :) Hatta programda bildirim şeklinde telefonumuza gelsede olur mesela uyarılar falan.
İkinci bi önerim yine bu şekilde bi sms sistemi. Örneğin 8. kanalda topluluk ihtarlı video var, bu ihtar uyarısı telefonumuza sms olarak geleceği bi sistem olabilir mi ? Tabi bu sistem aylık ücrete yansıtılabilir, isteyenler faydalanabilir.

Bu tarz daha çok kontrole yönelik yenilikler olursa çok iyi olur çok güzel olur diye düşünüyorum :)
Hayırlı günler..

Hocam uzun bi aradan sonra yeni ricalarım olacak sizden :) Daha doğrusu öneri.
Botun İstatistik, Para Kazanma Kontrol, Acil Uyarılar gibi sadece "Kanal Kontrol Kısımları" nın olduğu bir Android Programı yapabilmeniz mümkünmü ? Direk programdan girip saatte bir felan kontrol edelim telif uyarı v.s varmı diye. Çoğu zaman dışarıda oluyorum, telefondan siteye girip bakmakta meşakatli oluyo :) Hatta programda bildirim şeklinde telefonumuza gelsede olur mesela uyarılar falan.
İkinci bi önerim yine bu şekilde bi sms sistemi. Örneğin 8. kanalda topluluk ihtarlı video var, bu ihtar uyarısı telefonumuza sms olarak geleceği bi sistem olabilir mi ? Tabi bu sistem aylık ücrete yansıtılabilir, isteyenler faydalanabilir.

Bu tarz daha çok kontrole yönelik yenilikler olursa çok iyi olur çok güzel olur diye düşünüyorum :)
Hayırlı günler..
kontrol amaçlı bi android programı benm de aklımdaydı, tek isteğim olacaktı hatta :D gerçekten mükemmel olur, gün geliyor 2 gun oturamıyorum pc basına sürekli kontrol amaçlı iyi olur

Arkadaşlar ünlem geç ve çerçeve sistemini verimli kullanabiliyormusunuz? son bir kaç gün eklediğim videolara çerçeve atmamış. Bu nedenle yine hep ünleme düştü videolar. Bu konuda ki fikirlerinizi alabilirmiyim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri