Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba beyler, 4 gün önce youtube'un 2 makinası gidince bazı videolar yavaşladı. Bizde son 1 haftada 75'e yakın üye aldık sunucularımız %20 yavaşladı. Ama bugün öğleden sonra eklenen yeni sunucularla birlikte hızı yeniden 2 öncesine kavuşturduk.

helal sana kardeşim. bide dediğim gibi bu vk dan video çeke bilsem film işim yarıda kalmış durumda :D :p

Hocam şöyle bişe yapma imkanınız yokmu.Mesela bugün ben giremedim 150 video hakkımı kullanamadım.Bunu yarına sarkıtamıyomusunuz.Ben 2 gün video yükleyemedim mesela.Gitti 300 videoluk hak.Buna böyle bi sistem gelme ihtimali varmı ?

Bu kalan hakkın bi gün sonraya devretmesi gerçekten çok iyi olur .

Evet hocam kalan hakkı bir sonra ki güne sarkıtsak güzel olur

Bomba Gibi Yenilik:
+ Toplu videolar bölümüyle eklenen videolarda özgünleştirme yapılabiliyordu. Fakat, Otomatik Toplu Videolarda yapılamıyordu. Artık Otomatik Toplu videolarda da özgünleştirme yaparak ekliyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Otomatik botlar sayfasından Özgünleştirerek Ekleyi seçmeniz.

helal sana kardeşim. bide dediğim gibi bu vk dan video çeke bilsem film işim yarıda kalmış durumda :D :p

hocam vk.com botunu geliştirdim. Artık 2 link şeklinide kabul ediyor.
Örnek Link 1 : avnk1 | VK
Örnek Link 2 : VK | Video Ext

Hocam şöyle bişe yapma imkanınız yokmu.Mesela bugün ben giremedim 150 video hakkımı kullanamadım.Bunu yarına sarkıtamıyomusunuz.Ben 2 gün video yükleyemedim mesela.Gitti 300 videoluk hak.Buna böyle bi sistem gelme ihtimali varmı ?

Otomatik video kısmıda hız artınca düzeldi.Teşekkürler hocam

Bu kalan hakkın bi gün sonraya devretmesi gerçekten çok iyi olur .

Evet hocam kalan hakkı bir sonra ki güne sarkıtsak güzel olur

Merhaba beyler, bugüne kadar böyle bir istek gelmemişti fakat görüyorum ki herkes istiyor. Yakın sürede sonraki güne aktarma olayını yapıcam.

Bomba Gibi Yenilik:
+ Toplu videolar bölümüyle eklenen videolarda özgünleştirme yapılabiliyordu. Fakat, Otomatik Toplu Videolarda yapılamıyordu. Artık Otomatik Toplu videolarda da özgünleştirme yaparak ekliyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Otomatik botlar sayfasından Özgünleştirerek Ekleyi seçmeniz.

Merhaba beyler, bugüne kadar böyle bir istek gelmemişti fakat görüyorum ki herkes istiyor. Yakın sürede sonraki güne aktarma olayını yapıcam.

Hocam gerçekten çok güzel olur böyle bir şey

Bomba Gibi Yenilik:

beni kırmayarak şu vk olayını yaptınya Allah senden razı olsun kardeşim.

Bomba Gibi Yenilik:

Helal kardeşim.

beni kırmayarak şu vk olayını yaptınya Allah senden razı olsun kardeşim.
Hocam, Allah cümlemizden razı olsun.
Teşekkürler hocam.
Otomatik videoların para kazanmasıda otomatik açılacak mı?
Evet hocam, 3-4 gün önce sözünü vermiştim. 1 hafta içerisinde tüm üyelere aktif edicem. Şuanda kendi üyeliğimde deniyorum ve stabil olduğunda aktif edicem.

Teşekkürler hocam.

Evet hocam, 3-4 gün önce sözünü vermiştim. 1 hafta içerisinde tüm üyelere aktif edicem. Şuanda kendi üyeliğimde deniyorum ve stabil olduğunda aktif edicem.

hocam banka hesap bilgisi atarmısın destek tende yazdım 15tl yatırıp alıcam 1 aylık

Teşekkürler hocam.

hocam desteğe attığım mesajı okurmusunuz acaba parayı atıcam bilgi eksikde destekde açıkladım

siteye üye olamıyorum.Üye ola tıkladığımda daha hiç bir bilgi girmeden "mail adresiniz daha önceden kullanılmıştır" diyor..

teşekkürler yolladım parayı.internet/wap şubesi aracılığıyla gayet kullanışlıymış 1 tl ücret kesti.Bankamatik falan daha çok alıyor

Hayırlı uğurlu olsun, umarım beğenirsiniz.

siteye üye olamıyorum.Üye ola tıkladığımda daha hiç bir bilgi girmeden "mail adresiniz daha önceden kullanılmıştır" diyor..

Merhaba hocam, üye olduğunuz mail adresi demekki kullanılıyor(daha önceden üye olmuş olabilirsiniz. 1 yıldan fazla süredir açık sistemimiz). Sol menüden şifremi unuttum bölümünü kullanarak şifrenizi mail adresinize isteyebilirsiniz. Hayırlı günler

Hayırlı uğurlu olsun, umarım beğenirsiniz.

Merhaba hocam, üye olduğunuz mail adresi demekki kullanılıyor(daha önceden üye olmuş olabilirsiniz. 1 yıldan fazla süredir açık sistemimiz). Sol menüden şifremi unuttum bölümünü kullanarak şifrenizi mail adresinize isteyebilirsiniz. Hayırlı günler

hocam bende öyle düşündüm şifremi unuttuma tıkladım ama bu seferde "hatalı mail adresi girdiniz!" diyor. tüm kullandığım mailleri denedim,hatta maillerim içinde "videoyap"ı aradım,bildirim yok, e o zaman madem yeni üyelik alayım diyorum ücretsiz üye ol'a tıklıyorum önüme üye olma formu çıkmıyor, "Hata: Mail Adresi daha önceden kullanılmıştır." yazısı çıkıyor. cookie'leri silip yenidenmi denesem?

sitenizde kredi kartıyla ödeme seçeneğinde ssl sertifikanız yok paypal dışı kredi kartı ile ödeme imkanı yok mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri