Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Teşekkürler hocam, onuda şimdi deneyeceğim. Arkadaşlar serverda 1 tane bekleyen video dahi yok. Biraz abanın;) Herkes ünlemi bekliyor galiba. 10.000 video yükleme emri verdim 5 dakikada yüklendi;)

Kanallar kapanıyor son 3 gündür biraz frenledik o yüzden çalışmaları yoksa hergün en az 25 kanal var biliyorsun :)

hocam destekten yazdım. bir kanalım için toplu yüklemeyi çalıştıramadım
şimdi geldi hocam

caner hocam destekden yazarmısın. Test grubuna senide dahil edelim.

öneriler için teşekkür ederim. Sadece çok uzun süredir videoyapla çalışanları test grubuna dahil ediyorum. Belkide 1-2 saate aktif edebilirim.

öneriler için teşekkür ederim. Sadece çok uzun süredir videoyapla çalışanları test grubuna dahil ediyorum. Belkide 1-2 saate aktif edebilirim.

Tamamdır, yazdım destekten hayırlısıyla en ünlemden geçmeyecek videoları deneyelim.

Web_Scripti hocam destekten mesaj yazdım bende katılabilirmiyim? sadece uzun videolarla çalışıyorum denemek isterim.birazdan video atıcam :)

Açtğımız her kanal kapandığı için boşa yükleme yapmıyoruz :)

Birde tabi senden gelecek haberi bekliyoruz.

Tmm anlaşıldı ki sistem çalışıyor artık test sürüşüne gerek yok hocam, entegre et gitsin :-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam panelden mesaj attım .Test grubuna benide eklerseniz çok sevinirim

hocam beni de dahil edebilir misiniz aylardır çalışıyoruz :)

Sisteme benide dahil ederseniz çok sevinirim :)
Birde sizden ricam günlük video yükleme sınırı biraz yükseltsek hiç fena olmaz :)

Merhaba Arkadaşlar,

Deneme yapmak için kategori söyleyebilirseniz sevinirim. Diğer deneyen arkadaşlardan olumsuz yorum hiç gelmedi. %100 sistem doğru çalışıyor. Buarada dünya geneli ve 3. şahıs videolarınıda para kazanmaya çeviriyor. Bunu isteyerek yapmadım ama olmuş oldu :)

Hangi kelimedeki videolarda deneme yapmalıyım?
Dünya geneli olan videoları geçirmesi risk değil mi hocam. Malum youtube un yeni düzenleme sine göre 2 dünya genelin de para kazanma gidebiliyor . Biz videoyu şimdi gecirsek bile 2 gun sonra dünya engeli gelirse sıkıntı olmaz mı?

Dünya geneli olan videoları geçirmesi risk değil mi hocam. Malum youtube un yeni düzenleme sine göre 2 dünya genelin de para kazanma gidebiliyor . Biz videoyu şimdi gecirsek bile 2 gun sonra dünya engeli gelirse sıkıntı olmaz mı?

katılıyorum

bazı kategoriler var ki bir gün bile çok para demek..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri