Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

işi biten çıksın arkadaşlar ytpara da videoyap da çok kasıyor :)

aktif oldu ve bot şuan ağlamaya başladı. :) beyler tek tek lütfen önce bi test edin hemen yardırmayın ayıp yani. ;)

Çok şükür iyi bir yükleme oluyor ve sıkıntı çıkmıyor. ilk 15 dakika yoğun geçti. Şimdi normale dönüyor. Herkes 200-300 video attı şimdi durgunlaşmaya başlıyor.

bot çokmu yavaşladı banamı öyle geliyo

Evet ilk 15 dakika biraz yavaşladı. Nedeni herkes anasayfadan tekli yüklemeler yaptı. içeride 6.750 üyemiz online oldu. (Rekor rakamdır)

@Web_Scripti Hocam Playlist cekerken 1.sayfada toplu özgünlestir butonu görünmüyor fakat diger sayfalarda görünüyor.
Sadece 1. sayfada toplu butonları gözükmüyor.

Merhaba hocam,

inceledim ama bende gözüküyor hocam. bir ekran resmi çekip destekden atarsan sevinirim.

Çok şükür iyi bir yükleme oluyor ve sıkıntı çıkmıyor. ilk 15 dakika yoğun geçti. Şimdi normale dönüyor. Herkes 200-300 video attı şimdi durgunlaşmaya başlıyor.

Evet ilk 15 dakika biraz yavaşladı. Nedeni herkes anasayfadan tekli yüklemeler yaptı. içeride 6.750 üyemiz online oldu. (Rekor rakamdır)

Merhaba hocam,

inceledim ama bende gözüküyor hocam. bir ekran resmi çekip destekden atarsan sevinirim.

hocam bu bot nasıl geçiyor açıklar mısın rica etsem ?

Şimdi bu kanala biz dünya engelli video atarsak geçiyor diyorsunuz ya hocam mesela kanalın kanal ayarları bölümünde kanal mimleniyor onu nasıl engelleyecek daha işlenmeden yakabilir mi para kazanmaları falan sonuçta 10 tane dünya engeli atsam ben 15 dk özellik falan uçar bunlara engel olabilir mi şimdi bu yöntem ?

Arkadaşlar niye açıklanmasını istiyoruz bu kadar foruma yabancı partner'ler bile üye iken.

peki mozaik ilemi geçiyor ne yapıyor ben anlamadım

Merhaba hocam,

mozaik gibi bir işlem. Youtube.com daki videonuzu görüntü ayarları bölümünden mozaik tarzı bir işlem yaptırıyor. Bu işlem ile birlikte video daha iyi görüntü kalitesine ulaşıyor ve ünlemden de geçmiş oluyor. İşin alt yapısını açıklamam mümkün değil. Ama videoyap sadece emri veriyor youtube videoyu işliyor sonrada para kazanmayı açıyor.

işi biten çıksın arkadaşlar ytpara da videoyap da çok kasıyor :)

:) Kasmalar ilk başlarda vardı çok şükür durum iyi.

80 video atıldı deneme ünlemi geçti görev başarılı :)

Sevindim hocam, bol kazançlar.

hocam bu bot nasıl geçiyor açıklar mısın rica etsem ?

Enes hocam kısaca yukarıda açıklamıştım. Videoyu tekrardan işletiyor youtube.com da sonra para kazanmayı açtırıyor.

Şimdi bu kanala biz dünya engelli video atarsak geçiyor diyorsunuz ya hocam mesela kanalın kanal ayarları bölümünde kanal mimleniyor onu nasıl engelleyecek daha işlenmeden yakabilir mi para kazanmaları falan sonuçta 10 tane dünya engeli atsam ben 15 dk özellik falan uçar bunlara engel olabilir mi şimdi bu yöntem ?

Merhaba hocam,

yanlış anlaşılmasın hocam. video yüklendikten 1 dk ile 3 gün arasında youtube denetliyor. Video eğer dünya geneli v.s. içeriyiorsa basıyor uyarıyı. Silinsede bir kısmen mimlenmiş oluyor. Bizim sistem ne yapıyor. Videoyu mozaik tarzı ama mozaik yapmadan görüntü kalitesini youtube ayarlarından arttırıyor. Orjinal dosyadan farklı olmuş oluyor. Bu nedenle mimlenme veya uyarıda gelmemiş oluyor. Tabiki amaç ünlemi geçmek. Telifli videoları geçmeyi %100 yapmıyor ama arttırıyor. Böylelikle kanal ömürleride tavan olmuş oluyor.

o değil de tümünü tam özgünleştirme biraz ağır mı çalışıyor ne?ilk sayfayı fişşek gibi attı 2.sayfada ağırlaştı neden acaba?

@Web_Scripti Hocam merhaba. Bende tam anlamadım ama anladığım kadarıyla vidyoları attıktan sonra işlenmesini bekliyoruz. İşlenme bittikten sonra para kazanmayı kontrol ettiriyoruz. Daha sonra sistem kendisi vidyoları düzenlerken para kazanmayı açıyor ve $ oluyor. Ama örnek veriyorum 2 vidyonun işlenmesi bitti ve daha işlenmesi bitmeyen 5 vidyo var ve bu süreçte para kazanma kontrol ettirirsek işlenmede kalan vidyolar yanmış oluyor değil mi hocam ? Analdığım kadarıyla en iyi sonuç için para kazanmayı kontrol ettirmeden tüm yüklediğimiz vidyoların işlenmesinin bitmesini beklememiz gerekiyor.
2 işlenmesi biten vidyo $ yandı başarılı. Diğerleri soru işaretinde kaldı. Şimdi tekrardan para kaznama kontrolü yaptıracağım bakalım ne olacak.

Şu an çok değişik bir şey oldu. Düzenlenme ye tabi olmayan yani ünlem geç 2 sistemine mağruz olmayan vidyolar da soru işaretinde kaldı 2 dk. Ve şimdi $ oldu. Hayırdır inşallah.

@Web_Scripti Hocam merhaba. Bende tam anlamadım ama anladığım kadarıyla vidyoları attıktan sonra işlenmesini bekliyoruz. İşlenme bittikten sonra para kazanmayı kontrol ettiriyoruz. Daha sonra sistem kendisi vidyoları düzenlerken para kazanmayı açıyor ve $ oluyor. Ama örnek veriyorum 2 vidyonun işlenmesi bitti ve daha işlenmesi bitmeyen 5 vidyo var ve bu süreçte para kazanma kontrol ettirirsek işlenmede kalan vidyolar yanmış oluyor değil mi hocam ? Analdığım kadarıyla en iyi sonuç için para kazanmayı kontrol ettirmeden tüm yüklediğimiz vidyoların işlenmesinin bitmesini beklememiz gerekiyor.
2 işlenmesi biten vidyo $ yandı başarılı. Diğerleri soru işaretinde kaldı. Şimdi tekrardan para kaznama kontrolü yaptıracağım bakalım ne olacak.
duygularıma tercüman oldun bende cevabını merak ediyorum

Hepimize hayırlı olsun tahmin ettiğim gibi işin ehli olaya el atınca herkesin güveni arttı dünden beri konu üyeler hep üst sıralarda ;)
Soru işaretleri direk dolar yanıyor arkadaşlar soru işareti olarak kalmaz

o değil de tümünü tam özgünleştirme biraz ağır mı çalışıyor ne?ilk sayfayı fişşek gibi attı 2.sayfada ağırlaştı neden acaba?

Merhaba hocam,

çok hafif bir yavaşlık var. Oda online rekoru kırdığımız için. Herkes bu saati bekledi. 3-4 saate döngüye girecektir.

Merhaba hocam,

aynen olayı çok doğru anlamışsınız. Bu nedenle tam otomatik kanal kontrolü yaptıracaksanız eğer 3 saatte bir yapması en iyidir. o anda işlenen video çok fazla olmamış olur. Ben 2 işlem yaparım uğraşırım diyorsanız. sol tarafdan para kazanma açma olmayan seçeneklerden birini seçip kontrol ettirin. Günde 1-2 defada para kazanmayı aç yapıp öyle kontrol ettirin. O zaman işte işlenme sürelerine denk gelmemiş olur. Ünlem neredeyse 1 tane dahi çıkmayacaktır.

Bende şu an çok saçma bir durum var. Video işlenirken para kazanma kontrol ettiriyorum ? işaretinde kalıyor ve işlenme bitince tekrar ediyorum $ oluyor. Vidyolar 15 dk üzeri. Youtubenin sistemini mi bozdunuz yoksa bu geçici bir şans mı ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri