Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aktif oldu ve bot şuan ağlamaya başladı.beyler tek tek lütfen önce bi test edin hemen yardırmayın ayıp yani.
![]()
bot çokmu yavaşladı banamı öyle geliyo
@Web_Scripti Hocam Playlist cekerken 1.sayfada toplu özgünlestir butonu görünmüyor fakat diger sayfalarda görünüyor.
Sadece 1. sayfada toplu butonları gözükmüyor.
Çok şükür iyi bir yükleme oluyor ve sıkıntı çıkmıyor. ilk 15 dakika yoğun geçti. Şimdi normale dönüyor. Herkes 200-300 video attı şimdi durgunlaşmaya başlıyor.
Evet ilk 15 dakika biraz yavaşladı. Nedeni herkes anasayfadan tekli yüklemeler yaptı. içeride 6.750 üyemiz online oldu. (Rekor rakamdır)
Merhaba hocam,
inceledim ama bende gözüküyor hocam. bir ekran resmi çekip destekden atarsan sevinirim.
peki mozaik ilemi geçiyor ne yapıyor ben anlamadım
işi biten çıksın arkadaşlar ytpara da videoyap da çok kasıyor![]()
80 video atıldı deneme ünlemi geçti görev başarılı![]()
hocam bu bot nasıl geçiyor açıklar mısın rica etsem ?
Şimdi bu kanala biz dünya engelli video atarsak geçiyor diyorsunuz ya hocam mesela kanalın kanal ayarları bölümünde kanal mimleniyor onu nasıl engelleyecek daha işlenmeden yakabilir mi para kazanmaları falan sonuçta 10 tane dünya engeli atsam ben 15 dk özellik falan uçar bunlara engel olabilir mi şimdi bu yöntem ?
hocam bu ünlem geç 2 sistemi dünya geneli bide eşleşeni de geçiyor mu?
duygularıma tercüman oldun bende cevabını merak ediyorum@Web_Scripti Hocam merhaba. Bende tam anlamadım ama anladığım kadarıyla vidyoları attıktan sonra işlenmesini bekliyoruz. İşlenme bittikten sonra para kazanmayı kontrol ettiriyoruz. Daha sonra sistem kendisi vidyoları düzenlerken para kazanmayı açıyor ve $ oluyor. Ama örnek veriyorum 2 vidyonun işlenmesi bitti ve daha işlenmesi bitmeyen 5 vidyo var ve bu süreçte para kazanma kontrol ettirirsek işlenmede kalan vidyolar yanmış oluyor değil mi hocam ? Analdığım kadarıyla en iyi sonuç için para kazanmayı kontrol ettirmeden tüm yüklediğimiz vidyoların işlenmesinin bitmesini beklememiz gerekiyor.
2 işlenmesi biten vidyo $ yandı başarılı. Diğerleri soru işaretinde kaldı. Şimdi tekrardan para kaznama kontrolü yaptıracağım bakalım ne olacak.
o değil de tümünü tam özgünleştirme biraz ağır mı çalışıyor ne?ilk sayfayı fişşek gibi attı 2.sayfada ağırlaştı neden acaba?
@Web_Scripti Hocam merhaba. Bende tam anlamadım ama anladığım kadarıyla vidyoları attıktan sonra işlenmesini bekliyoruz. İşlenme bittikten sonra para kazanmayı kontrol ettiriyoruz. Daha sonra sistem kendisi vidyoları düzenlerken para kazanmayı açıyor ve $ oluyor. Ama örnek veriyorum 2 vidyonun işlenmesi bitti ve daha işlenmesi bitmeyen 5 vidyo var ve bu süreçte para kazanma kontrol ettirirsek işlenmede kalan vidyolar yanmış oluyor değil mi hocam ? Analdığım kadarıyla en iyi sonuç için para kazanmayı kontrol ettirmeden tüm yüklediğimiz vidyoların işlenmesinin bitmesini beklememiz gerekiyor.
2 işlenmesi biten vidyo $ yandı başarılı. Diğerleri soru işaretinde kaldı. Şimdi tekrardan para kaznama kontrolü yaptıracağım bakalım ne olacak.
20 videodan 2 video da ünlem oldu, bende
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.